- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Léghűtés topik
- iPad topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
runner 125 #39384 üzenetére
ThinkPad Edge-ekre jár 1 év garancia
(#39382) opic: nézd meg őket élőben, de arra számíts, hogy a Lenovo-ra garanciát kell majd bővítened, illetve dedikált kártya sincs benne, amit ott látsz, az az APU-ba integrált, nagyjából az iHD3000-rel van egy szinten.
(#39386) macko18: a G6-nak semmi köze a DV6-hoz, csak annyi, hogy mindkettő HP... szerintem a G6-os nagyon retek anyagminőségre.
Az miért szólt bele, hogy majd nyáron jön új Lenovo sorozat, illetve nyáron jönnek az új Intel processzorok? Ez ugyanígy igaz a HP-ra is és az AMD-re is......
Használd egészséggel -
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #39384 üzenetére
Ezt nem is tudtam, azt hittem alap 2 év itthon...
Aktív témák
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest