- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Nem gondolom, hogy olvassák.De a hozzáállás példás volt.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell kibontani, ha a garilevél úgysem a dobozban van.
A cserét is kibontották.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz GaborGh #29709 üzenetére
Kbali
Írtam e-mailt, nem válaszoltak rá, de amint beléptem a boltba, már vették is elő az újat, hogy megkapták a mail-emet.Pedig még egy szót sem szóltam!
Nem én hibáztam, bár ezt bizonyítani nem tudom.De ha én lettem volna a ludas, nektek elmondanám.
Az igazat mondtam nektek is, és ott is.
Az Aqua-ba nagyon KORREKTEK voltak a srácok!Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Megnéztem, előttem bontotta ki a srác, de ahogy észrevettem úgy tette vissza, hogy a töltőt mellé pakolta.Valószínű ez karcolta meg a gépet.
Abban én is biztos vagyok, elvégre 3 napon belül vagyok.Bármilyen indokkal elállhatok a vásárlástól.De én nem elállni akarok, hanem cserét kérek.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Na ez az én formám.
Megvettem a HP 630-at, hazaviszem, kibontom, és látom, hogy a fedlapján van egy kb 1cm-es mélyebb karc.Az aqua-ba vettem, előttem csak az eladó srác nyúlt hozzá.Ő bontotta ki.Remélem nem húzzák rám, hogy én okoztam.
Holnap csere, pedig elég faxának tűnt így küllemre........Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Ace Ventura
addikt
29616-ra valaki?
1 óra múlva indulnék a gépért.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
A HP 630-as széria mennyire megbízható?
Ahogy láttam matt gépek.Jól láttam?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Ajánljatok nekem egy fasza gépet Intel vonalon, ami matt, és nem gagyi hatású a háza.15,6"
A max keret 120K egy ft-al sem több.
Csak netezés, egy kis filmnézés, másra nem lesz használva.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz runner 125 #29551 üzenetére
Ha jól tudom egy a külseje a 2 gépnek.
Dobsz pár saját fotót?Üdv.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Ace Ventura
addikt
Ez a kettő maradt bent!
Asus
előny: matt,
hátrány: 4 cellás akku
Toshiba
előny: dedikált vga, valószínű 6 cellás, de nem biztos.
hátrány: glossyNetezésre, néha filmezésre lenne.Se játék, se munka, max szövegszerkesztés.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz GaborGh #29470 üzenetére
Értem, és köszönöm.Akkor marad a B950.Nekem is az volt az arany középút.
Már csak a kijelző a lényeges.
Matt vs fényes!
Jöhetnek a voksokÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz endruboy1 #29459 üzenetére
Ez oké, de nekem az internetezéshez kell a proci, másra nem nagyon.Max még dvd-t írok a gépen, meg usb-ről divx-et nézek.Ennyi.
-
Ace Ventura
addikt
válasz endruboy1 #29450 üzenetére
Értem, kíváncsi vagyok, hogy valaki megerősíti e ezt az állítást.
Tulajdonképpen csak a procit nem tudom megállapítani.Belépő szintű gépet kresek viszonylag jó áron.
Erről mi a vélemény? [link]
Matt, USB3 minden van.+2 Gb memó, aztán hasít.
Ugyanez van akcióba a z auchanba 99900-ért, csak ott B800 proci, 4 Gb ram.
Ami még hátrány az a 4 cellás akku ezeknél.Kíváncsi vagyok, hogy egy 6 ossal szembe mennyit bír.GaborGh
Kicsit bővebben, hogy miért.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Szerintetek internetezésre szánt gépben észrevehető a különbség egy
I3, egy B950, és egy B800 proci között?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz runner 125 #29411 üzenetére
Rendben, várom
-
Ace Ventura
addikt
válasz tothir #29248 üzenetére
Persze, megértem.Nekem is tetszik
Netezésre kellene a páromnak, illetve egy kis sims 3 is menne, de szerintem a benne lévő vga kevéske lenne hozzá.
Igaz most egy radeon X1100-at hajtunk Annál azért a HD2000 is komolyabb.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz tothir #29244 üzenetére
Elírtam
Nem leég, hanem elégEz sem rossz szerintem, belépő szintnek.[link]
Azt olvastam, hogy ez viszont matt.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz Ace Ventura #29193 üzenetére
És még annyi lenne, hogy szerintetek ez fényes, vagy matt?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Kb 115K körül vennék laptopot.
Lánynak lenne, és ezt néztem ki [link]
Megbízható ez az eszköz? Nézegettem fujitsu-t, meg acert, is de azt mondta ez a borítás tetszik neki legjobban. A többi gagyi műanyag hatású.Toshiba C660 széria is botrány külsőre.
Esetleg valami más ötlet?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Drughi #13751 üzenetére
Ezt a verziót még nem is láttam.Ütős a cucc.OP rendszer nélkül jó vétel lenne.
Remegve várom már az 531-et.Ezen picit csiszolnak, akkor már rendelem is.Viszont hogy fényes az nekem is nagyon fáj.Ráadásul a zsanérja is más ahogy elnézem.Ettől mondjuk még lehet jó.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Drughi #13747 üzenetére
Én nem bánnám, ha lenne benne egy dedikált vga majd normális áron, matt kijelzővel, jó zsanérral, frankó halk de hatékony hűtéssel 3 év garral.Az maga a mennyország lenne.
-
Ace Ventura
addikt
Fujitsu A531, és AH531 mikor lesz elérhető már Mo-on?
-
Ace Ventura
addikt
Ma voltam a notebook.hu-ban a mammutban, és megsasoltam a Fujitsu A530, illetve AH530-at.Jó kis stabil gépnek tűnnek.Én személy szerint jobban örültem volna ha úgy hozzák össze, hogy matt kijelző, és fekete belső, mert sajnos fordítva gyártják.A matt kijelzőhöz fehér billentyűzetet és szürke csuklótámaszt kapsz.Ha fekete belsőt szeretnél, ahhoz fényes kijelző van.Nem értem miért csinálték ilyen bénára ezt a szériát.
-
Ace Ventura
addikt
válasz Bikkrom #13383 üzenetére
Kicsit félek tőle.Kecsegtető az ára, de ha valami van vele, akkor jó időre elköszönhetek a gépemtől.Ipon tesztebn nagyon szidják a hűtést, hogy gyakorlatilag elégtelen.
A billentyűzet nekem msn-re kell, másra nagyon nem használnám.Néha egy kis szövegszerkesztés.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Ace Ventura
addikt
Erről esetleg tapasztalat, vélemény?Hűtés hangja, hatékonysága?Zsanérok?Kijelző?
-
Ace Ventura
addikt
Na mégegyszer Asus K53SV nek van valami gyengesége?Hűtés, zsanérok?Mert akkor beinvesztálnék egy ilyenbe.Esetleg más alternatíva?
-
Ace Ventura
addikt
válasz Peterbilt379 #12968 üzenetére
Amit linkeltél az nem14"-os, nekem 15,6 os kéne.
A másik Acer-t hol vettétek, és mi a pontos tipusa?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Ezt a gépet néztem ki magamnak.Van valami betegsége ennek?Esetleg más altarnativa?160K a max keret.[link]
-
Ace Ventura
addikt
#12672 -re esetleg?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Egyik ismim laptopot keres.110K-ja van rá.
Lényeg jó hűtés,2 Gb ram, valami 2 magos cpu, masszív zsanérok,matt lenne a legjobb, legalább 2 év gar.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Bognarjanos #10150 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy a Dell ezeket a vga-kat csökkentett órajelen adja ki.
-
Ace Ventura
addikt
Úgy néz ki én maradok a Dell N5110-nél.Erről még nem olvastam olyan rosszakat, mint a konkurenciáról, ráadásul élőben is láttam.A billentyűzete nekem nem tetszett, de majd megszokom.
-
Ace Ventura
addikt
Az a helyzet, hogy 3 gép is jár a fejembe, de az asszony nem akarja a cserétSzeretné megtartani az asztali gépet.Nagy harc lesz ez még Sok helyre kell figyelni, és néha kiesnek a gondolatok a fejemből.Ennek ellenére figyelek rád.Semmit nem lehet ezzel csinálni?
-
Ace Ventura
addikt
válasz lockdown90 #9915 üzenetére
A Lenovo zsanérproblémája?Miért mi gond van vele?
-
Ace Ventura
addikt
Egy Lenovo y560 I3-as 350M procija elég egy 5730 kihajtására?
Most lenne lehetőségem 140-ért vadi újan hozzájutni.
Még a Dell N5110-et néztem, de szerintem gyengébb proci, gyengébb vga, és op rendszer sincs.Viszont 3 év gar.
Lenovo szervízháttere milyen?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Akinek van i3-as y560-a az dobkon fel légyszi képeket a noti tetejéről.Milyen mintával van díszítve?Sajnos a notebook.hu nál nem volt már ilyen, ezért nem tudtam megsasolni.
-
-
Ace Ventura
addikt
válasz .Anakin. #9780 üzenetére
Én is megnéztem tegnap.A billentyűzete botrányos.A zsanérja egész jónak tűnt.Szépen vezet, és az alső pár cm-en sem csapódik.
Sajnos többet nem tudtam meg róla.
Azért az a 88 fokos cpu hőmérséklet nekem elég soknak tűnikÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Ace Ventura
addikt
Ha esetleg tudna valaki küldeni pár fotót egy Y560-ról azt megköszönném.Sajnos nem jutottam még el addig, hogy élőben megnézzem.Valószínű 1-2 hétig nem is fogok.
-
-
Ace Ventura
addikt
Volt/van itt valakinek Lenovo Y560 gépe? Milyen tapasztalatok vannak? Zsenér, hőfokok, zajszint? I3 procival lenne abból is a 350-essel.
-
Ace Ventura
addikt
válasz spiercell #9438 üzenetére
NA ez elég nagy érvágás, ezt nem is tudtam.Kiváncsi lennék, hogy a N5110-be is lebutították e az M525-ös vga-t.
Egyre jobban a Lenovo Y560 mozgat.Szeretnék játszani is a notival néha.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz spiercell #9434 üzenetére
Értelek, akkor ezt ki is lőttem.Nekem fontos a halkság.
Megvárom, hátha valaki vesz egy N5110-et, arra vagyok még kíváncsi, vagy az Y560-ra.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Powerpityu #9431 üzenetére
A helyzet az, hogy én is ebben a cipőben járok.Tetszik még az Y560 a Lenovotól, de a Dell 3 év garija, diszkrétebb megjelenése, és az USB 3.0 még jobban meggyőzött. (N5110 esetében)
Milyen rémhírt hallottál a N5010-ről?Engem igazából még a hőfokok, illetve a zajszint érdekelne.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Powerpityu #9419 üzenetére
Hol láttad ennyiért, mert én is ezzel szemezek, viszont nekem még +2Gb memó hiányzik belőle.
-
Ace Ventura
addikt
Egy M5730 alá milyen procit érdemes választani, ami kihajtja 100% ig a karit?
-
Ace Ventura
addikt
Nézegettem ezeket a Dell N5010/N5110-es notikat. Youtube-on láttam a kijelzőjéről pár videót.Hát valami botrányos minőségű.Tiszta függőleges csík, ami messziről is látszik.Ez létezik, hgoy egy Dell ilyen xart ad ki a kezéből?Vagy csak a videó fals?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
tetszik a Lenovokban ez a 5730-as kártya, de nem tudom, hogy milyen procit érdemes tenni alá, ami ki is hajtja.
I3 elég, vagy nézzek I5-el szerelt gépeket?Egyébként botrányos a Lenovo Y560 kinézete
Esetleg a Dell gépeit néztem amikben 5650-es vga van.Az sokkal gyengébb mint egy 5730? Sokkal kulturáltabb a megjelenése, viszont a hangzása milyen lehet?A lenovoról hallottam, hogy egész szépen szól.Vélemények esetleg?
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11