- CES 2025: ultrarövid gyújtótávolságú projektor a Yabernél
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
-
Magnum PI
tag
sziasztok
Mondanátok egy kis leírást erről a notebookról? Dell Inspiron 15R N5010-40
Érdekelne, hogy milyen gép ez mi az erőssége, gyengéje.
Köszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz hoffman_ #1692 üzenetére
Valamit benéztél, tegnap még volt ip*n-on 4650-es Acer 122k-ért. Keress rá, valahol biztos van még. De 4570-es gépek sem a 150-es kategória, inkább 125 körül. De ha már 4570, akkor ott van az 5470, egy nagyon kicsivel jobb, mint a 4570, de most több van belőle.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
A számotokra legirritálóbb kérdéssel jövök. Ajánljatok valami notit, maximum 130-ért, főleg játékra kellene!
Na most ez így elég karcsú Jogászhallgató a cimbi, és neki szeretném a lehető legjobbat kihozni, de sajnos én tudom, hogy ez az az ár, ahol már komprumisszum se nagyon van. Mégis, melyik lehet az a gép ebben az árban, amiben a legerősebb a vga? Én desktop pc-s vagyok, úgyhogy van fogalmam, hogy hogy mennek itt a dolgok, de nem vagyok otthon benne, és nem tudom elhelyezni se a 4250-et se a 4570-et már. Azt tudom, hogy 4250 van ebben az árban, 4570 pedig 150-200 között keresendő. Szóval adott a probléma, tudnátok valami okosat mondani? Fontos, hogy most nincs +5, vagy 10 ezer forint, a 130 ezer az a maximum.
Előre is nagyon köszönöm,
Ábel
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
rizso
addikt
Erről valakinek vélemény? 800€ lenne a "kicsike". Az első szériás dv7-et ismerem, meg az új Argento-s Dv6-ot is, és ez kb. a két gép keveréke...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CHIPman
nagyúr
Az ilyen diszkrét kártyás dolgoknál lehet váltani valahogy az integrált és a diszkrét kártya között?
Erre még keresem a választ.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
bdfhz
aktív tag
válasz Pingvin1985 #1672 üzenetére
Pingvin1985!
Integrált grafikus vezérlővel például:
Packard Bell F4081 - 110e Ft körül
..AMD P340, 3 GB, 320 GB, Radeon HD4250, 2 év gar.Lenovo G565G - 110e Ft körül
..AMD P340, 2 GB, 320 GB, Radeon HD4270, 2 év gar.Asus K52F - 120e Ft körül
..Intel P6100, 2 GB, 320 GB, Intel HD Graphics, 2 év gar.Saját videókártyával például:
Packard Bell F4081 - 130e Ft körül
..AMD P340, 3 GB, 320 GB, Radeon HD5470, 2 év gar.Asus K52DE - 130e Ft körül
..AMD P320, 4 GB, 320 GB, Radeon HD5470, 2 év gar. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni! Amire használva lenne többségben office és net +film zene
De azért egy-két régebbi játékra is használnám! motogp 08, german truck sim, esetleg hawx 1. Amire gondoltam az C2D 2,0-2,2 GHZ, 2-4 GB RAM, VGA: vmi ati mert nvidia drága!
Márkát illetően talán asus-t de minden tanács érdekel kivétel talán acer mert nem hallottam jót a notiairól!?
Árban max 135 k-t szánok rá!
Miket tudtok ajánlani ebben az árban? Természetesen a legjobb teljesítményt szeretném ezért a pénzért!Előre is köszi a segítségeket!
-
rizso
addikt
Srácok!
Annak esetleg utána lehet járni valahol, vagy tudja-e valaki, hogy melyik gyártó gépeire van nemzetközi garancia?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
petrovicslas
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás elé kerültem félig kényszerből, és nem is nagyon vagyok otthon bennük.
Felhasználás szempontjából Eclipse futna rajta JBoss szerverrel. Pont ezért 4GB memóriára gondoltam. Viszont nem tudom, hogy mekkora lenne a különbség egy i3 és egy i5 között. Eddig azt hallottam, hogy nincs számottevő különbség.
Gyártó szempontjából sem vagyok elkötelezve, de a preferáltak nálam Asus, Toshiba, Dell.
A személyes kiszemeltem egy Dell N7010 4gb memóra bővítve. Az, hogy 15" vagy 17"es méret majdnem mindegy.
Véleményetek róla? Esetleg tudtok jobb ajánlatot?
(Fontos lenne még, hogy az aksija is bírja a strapát 2-3át kb. (de ehhez meg abszolút nem értek))
[ Szerkesztve ]
-
davi86
csendes tag
válasz trollreign #1677 üzenetére
max 180 ezer!!
-
davi86
csendes tag
Na még ezt találtam most még árba is elég jó!!160ezer
ProcesszorIntel Intel® Core™ i3 Mobile i3-370M
Processzor gyártóIntelProcesszor sebesség2,4GHzChipsetMobile Intel® HM55Megjegyzés2.4GHz / 4,8GT/s / 3MB L2 Cache
Memória méret4GB
Memória tipus1066MHz DDR3Megjegyzés8GB-ig
Merevlemez kapacitás320GB
Merevlemez tipusSATA 5400RPM
Optikai meghajtókDVD SuperMulti
Kijelző15.6" HD WXGA, Color Shine
Grafikus kártyaNVIDIA® GeForce® G 310M / 1GB GDDR3 + Optimus Technológia
Grafikus kártya tipusadedikáltGrafikus kártya megjegyzésHDMI/DSUB kimenet -
CHIPman
nagyúr
válasz trollreign #1673 üzenetére
Nem azzal van a probléma, hogy elmegy-e, hanem, hogy normálisan játszható-e. ugyebár az FPS játékokban kell az FPS, mert különben alig van játékélmény. Meg ugyebár ez 150k, és nem Geforce2. Alternatíva kéne most igazából, esetleg kicsit olcsóbban. 6 cella, HDMI, 3-4 órát menjen netezéssel, méret nem számít, viszont a WiFi erőssége és az ár annál inkább.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Egyik hölgy ismerősömnek lenne szüksége laptopra. A keret 130k. Semmi különleges igényt nem mondott. Vagyis a sims3 nem lenne baj, ha elmenne rajta.
Előre is köszi a segítséget!
-
trollreign
tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz Magnum_ #1662 üzenetére
Kéne a halálnak 1080p, úgy sincs időm letölteni. Videóban elég a 720p, csak alkalom adtán játszanék is vele mondjuk CS1.6, Heroes 4, Worms 4 és hasonlókkal, amihez ugyebár elkell a kraft.
-
Járókeret
senior tag
én ezeket ajánlom...
http://www.asusnotebook.hu/notebook/Asus_K52JE-EX150D
http://www.asusnotebook.hu/notebook/K52JB-SX072D
mivel képnézegetés ( 3 volt szobatársam, plussz a szembe szomszéd fotós), ezért jó grafikus kártya kell, meg ha photoshop, akkor sok ram.
igaz, csak 320-as a HDD, de valamit valamiért
a JB-be meg ott az i3 -
davi86
csendes tag
válasz trollreign #1665 üzenetére
Ja igen amúgy asus K50ID-SX182D a típusa!!
150.000ezer az ára!
-
davi86
csendes tag
Üdv!!
Megköszönném ha segítenétek egy kicsit!!
Most fogok új notebook-ot venni és az lenne a kérdésem hogy amit kinéztem szerintetek milyen!?Nem akarom nagyon sokat játékra használni de azért állja meg a helyét ott is ha rám jön!!Képernyő méret: 15,6''-os
Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768)
CPU: Intel Core 2 Duo T6570 (2,1 GHz, 800 MHz, 2 MB)
HDD: 500 GB, 5400 RPM, SATA
RAM: 2 x 2 GB DDR2-800
ODD: DVD Super Multi
VGA: NVIDIA GeForce GT320M 1GB
Operációs rendszer: FreeDOS
WLAN: b/g/n
Webkamera: 0,3 megapixel
Kártyaolvasó: Van
USB: 3 x USB 2.0
VGA: 1 x VGA
HDMI: 1 x HDMI
LAN (RJ45): 10/100/1000
Akkumulátor: 6 cellás
Adapter: 90 W
Nettó súly: 2,6 kg
Méret: 370 x 256 x 31-35,5 mm
Garancia: 24 hónap -
senior tag
Sziasztok,
fotósnak keresek fotók visszanézéséhez notebook-ot. Sebesség abszolút nem szempont, de a szép színek és a minél nagyobb látószög annál inkább. A régebbi modelek között találtam az IBM T60p-t Flexview kijelzővel. Szerintem valami ilyesmit keresnék a mostani felhozatalból...
Köszi előre is...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
CHIPman
nagyúr
Jól tudom, hogy a GS45 névvel fémjelzett videovezérlő a GMA4500MHD butított változata? Néztem, hogy a SU7300-as Edge pont beleférne a keretbe, de gagyi grafikus vezérlővel nem kéne.
-
pumukli23
senior tag
válasz Sk8erPeter #1646 üzenetére
Most h megnéztem, ez a packard bell nem rossz!
(Utoljára 130k körül láttam ilyen gépet... bár egy ideje nem figyelem őket..)Egy tm81es volt nálam anno pár napot, első ránézésre ugyanaz a ház, talán a fedlap más.
Nekem kellemes meglepetés volt a korábbi PB-khez képest, sőt jobban tetszett mint a dell n5010es gépe (bár lehet h az idő megszépíti az emlékeket)PB egyébként az Acer 'prémium'márkája, sok dolgot átvesznek más acer gépekből, pl a billzet egy az egyben onnan származik. Különbség annyi, hogy 1 helyett 2 év garanciát adnak rá. Az árához képest nagyon jól össze van rakva.
Ha fontos az, hogy új gép legyen, akkor a helyedben megvenném a gépet, szerintem jó választás.(szerk: netezésre én pár héttel ezelőttig egy 4 éves celeron notit használtam, és semmi gond nem volt vele.. csak volt pár dolog, amihez kellett a több kakaó)
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz Sk8erPeter #1633 üzenetére
anyukám kapott 1,5 hónapja egy dell d510-et kemény 47.000Ft-ért hibátlan állapotban (jó, a fedlapon van pár karc), jó akkuval (2,5óra), csak netezésre kell.
teljesen néma a gép, frankó cucc.
anyukának netezésre én sem újat vennék, pláne, ha ez a keret. inkább nézzetek olcsóbban használt minőségit.I humbly and respectfully decline™
-
pumukli23
senior tag
Nem egy tipikus nőies gép, és sajnos nem magyar billzetes, de egy használt üzleti kategóriás hpért szerintem nem sok. Egy pillantást mindenképp megér
[link] -
bdfhz
aktív tag
Ennyi pénzért nyilván nem várható magas minőség, de nagy átverésre azért nem kell gyanakodni. Az AMD olcsón adja ezeket a processzorokat, mert teljesítményben elmaradnak a Core i3 család tagjaitól. A videókártya pedig integrált, az 512 MB valószínűleg az a legnagyobb mennyiség, amit a központi tárból el lehet különíteni számára. Sajnos terméktámogatásról, anyaghasználatról, melegedésről nem tudok nyilatkozni. Ha van külön topikja a Packard Bellnek, ott biztosan többet tudnak mondani. Meg aztán érdemes élőben megnézni a gépet, abból is kiderül egy s más.
-
trollreign
tag
Szia!
100 körül tényleg szinte semmit nem lehet kapni, ráadásul 100000 forintos gépet hosszú távra tervezni... hát az elég reménytelen.
De mivel nem lesz nagy igénybevételnek kitéve, ezért - ha csak nem futsz bele egy termékhibába - akkor kibírhatja akármelyik gyártónak a gépe ennyi ideig, szinte mindegy, hogy mit választasz. Az általad linkelt Packard Bell pl teljesen meg fog felelni édesanyádnak.Esetleg ezeket tudnám még ajánlani:
[DELL]
[HP]A Dell-re 3 év garancia van, ráadásul szép és kapható más színekben is.
A HP is korrektül néz ki, és olcsó.Üdv
-
spyduck
nagyúr
Mondjuk valamelyik webshop hirdet Lenovo G550-t 100k-ért mint reklám akció, az jó lehet. Valaki már be is linkelte egyszer a fórumba.
Járókeret: Majd nézz utána a "Lifebook" szónak
szerk: Már nincs FuSi, csak Fujitsu![ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
válasz spyduck #1648 üzenetére
érdekes, haverom 100 ért kapott 2 éve karira egy FuSi lapost, és nem volt annyira gagyi... a mai napig használja. CS-zik, filmezik,zenét hallgat, msn.... teljesen korrekt gép.... 1 magus, 1 vagy 2 giga ram.... teljesen alap gép... és amire Petinek kéne (vagyis az édesanyjának) arra ez is simán megfelelne.
személy szerint hozzátenném,hogy én a FuSi gépeket távolról elkerülöm, de ez az én "bajom"
-
Járókeret
senior tag
az,hogy az aksi milyen állapotba van, azzal én személy szerint annyira nem törődnék...
ha használtat vennék, akkor esélyes,hogy beruháznék egy új aksira is.
csak akkor már lehet megérné egy új gép...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Először is köszi a választ!
Azzal tisztában vagyok, hogy számomra is használható gépet soha nem kapnék ennyiért, de direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy teljesítmény, és netezésre plusz filmezésre lenne csak használva a gép.
Megnéztem az általad ajánlott laptopot, így árban igen jónak tűnik, itt számomra igen meglepő módon már 110k-ért meg lehet kapni ezt a típust.
Mitől ilyen olcsó? Anyaga gagyi? Melegszik? Más baja van? Csak mert így elsőre túl szép, hogy igaz legyen 3GB DDR3 RAM-mal, kétmagos, 2.2 GHz-es procival, 320 GB-os vinyóval, 512 MB-os HD4250 videokarival, HDMI-csatlakozóval, stb., ezért furcsa ez az ár.
De ennyit még szánnánk rá, ha ilyen jó konfigot lehet kihozni ennyiből.Korábbi fórum-hozzászólásokban azt olvastam, hogy a Packard Bell hazai supportja elég gyenge, meg az anyagminőséggel sem mindig elégedettek a felhasználók.
Mi ebből az igazság?
Köszi!----
(#1638) spyduck:
köszönöm az igen kedves válaszodat, de sokra nem mentem vele... Érdemi tanácsot elfogadok, de ilyen válasszal most mit kezdjek? Felesleges a támadó stílus, attól nem lesz több pénzünk...
Tudom, hogy tisztességes laptopot 100k körüli áron nem fogok kapni, de talán nem olyan hatalmas elvárás, hogy netezési és filmezési célokra kapjak ennyiért valami használhatót, ami tűrhető minőségű is...
A használttal annyi a bajunk, hogy ezt viszonylag hosszú távra tervezzük mutternak, és nem mindegy, az akksi és az egyebek milyen állapotban vannak.Sk8erPeter
-
rizso
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Néztem HP G62-b30SH-t, 137k egy népszerű webshopban(renew-ban nem találtam).
Itt egy teszt egy kisebb tesójáról, miszerint i3 330M-mel 4 órát megy netezéssel, és a kategóriáját jelentősen felülmúlja WiFi-teljesítményben. Meg ahogy nézem, alu is. i3-350M-mel is mehetne kb. ennyit, nem? Meg a HD accelerator talán elég erős a CS1.6 40-50FPS-sel való futásához. WiFi vajon ugyanilyen jó-e a b30SH-ban? Alternatíva jöhet, de fontos a hosszú üzemidő és a jó WiFi, és az ár is maradhatna 150k alatt.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sokat nem kell válogatni. Bemész a boltba és ha mázlid van lesz ennyiért vmi kókány hulladék
Nem,h vennél vmi jó használtat.... -
bdfhz
aktív tag
Sk8erPeter!
Úgy tűnik, nem ismered az árakat. 100e Ft alatt nem lehet notebookot venni, 100-ért is csak szerencsével. Ha találsz is gépet ennyiért, nem ajánlom ilyen notebook vásárlását, mert 110-120e forintért lényegesen erősebb modelleket kapni. Gondolj arra, hogy ha X év múlva el akarod adni a gépet, többet kapsz majd egy kétmagos processzorral rendelkező modellért.
Az én ajánlatom Packard Bell F4081 az alábbi összetevőkkel:
..Kétmagos AMD processzor (P340)
..3 GB memória
..320 GB merevlemez
..Radeon HD4250 grafikus vezérlő
..2 év garancia
..Kb. 115e FtHa semmiképpen nem akarsz ennyit költeni, keresd ugyanezt a modellt egymagos processzorral (AMD V140 vagy Intel M900). Lehet, hogy ennél a memória és a merevlemez is kisebb lesz (2 GB, illetve 250 GB). Sokat nem tudsz spórolni, így 105e Ft körüli kiadásra számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
válasz ktommy91 #1631 üzenetére
Ktommy91!
200e alatt csak megalkuvással lehet játszani notebookon. Az általad írt gép gyenge pontja a processzor, mely egyes játékokhoz kevés lehet már most is. A boltot csak a hirdetéseiről ismerem. Ilyen-olyan editionjei nem olyan szenzációsak, mint írják. De ettől még lehet alapvetően tisztességes bolt.
-
bdfhz
aktív tag
válasz discrate #1630 üzenetére
Discrate!
Nagyon különböző gépeket válogattál össze!
Acer
Ez egy nagyon érdekes gép. A videókártyája szokatlanul erős ebben az árkategóriában. Bár nem a legújabb alkatrészekből áll, jó erőben van. Ha vásárolsz további 1-2 év garanciát, és kibővíted a memóriát 4 GB-ra, még mindig pénzednél vagy, bár a 130 ezres kereten túl.Dell
Ez gyenge gép: egymagos processzor, integrált videóvezérlő. Még ha irodai felhasználásra megfelelő is, nem ajánlom.Lenovo
Ebben is integrált a grafika, de a proci jó. A garancia furcsa, a Lenovo általában 2 évet szokott adni.Nézd meg még ezt: Asus K52JE - 130e Ft körül
Kétmagos Intel (P6100), 2 GB, 320 GB, Radeon HD5470, 2 év gar.A FullHD filmhez leginkább egy normális videókártya kell. Az Intel GMA 4500M-et kivéve bármi megteszi, integrált is (pl. Intel GMA 4500 MHD, Radeon HD4250, Intel HD Graphics). A külön videókártya nagyobb teljesítménye játékok futtatásakor jön jól.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Mutternak szeretnénk venni egy laptopot, és van összesen 90-100 ezer Ft körüli anyagi keretünk rá.
Szempontok: új legyen, NEM kell nagy teljesítmény (legfőképpen csak netezésre és filmezésre fogja használni), nézzen ki jól (legyen nőies, de ne legyen csicsa), legyen viszonylag könnyű, de legyen "normális" méretű kijelzője (kb. 14-15"-os, nagyobb nem kell, de semmiképp sem ilyen pici netbook), és lehetőleg olyan márka legyen, aminek van is elérhető szervize. És természetesen ne legyen recsegős-ropogós.
Remélem így egyszerre annyira nem eltúlzott célok.Van ezeknek a szempontoknak megfelelő laptop, amit tudnátok ajánlani?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Sk8erPeter
-
rizso
addikt
válasz ktommy91 #1631 üzenetére
Én kb. egy éve vettem tőlük egy Asus N61vn-t. Leadtam a rendelésem, és jött a gép futárral, nem volt gond vele. Amit kinéztetek, az külsőre megegyezik a "régi" gépemmel, csak belül más egy kicsit. Szerintem egész jó gép, 180-ért játékra ennél jobbat ritkán lehet kifogni.
Ha érdekel még 1-2 infó a gépről (mármint az n61vn-ről), akkor keress meg pü-ben
-
ktommy91
addikt
Sziasztok! Rendelt már valaki notebookot a radium-tól? Egy haver minden áron játszani akar 180k-ból és talán ez az egyetlen szóba jöhető alternatíva, viszont nem tudom hogy mennyire megbízható bolt. Esetleg ha valaki találkozott már a fent linkelt notival akkor írhatna pár sort róla.
Előre is köszi a válaszokért.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
discrate
aktív tag
sziasztok,
notebook vásárlás előtt állva mit ajánlotok? aminek megfeleljen bruttó 130e-ig:
- megbízhatóság
- otthoni wifis felhasználás, játék elvétve (újak úgyse mennek)
- 15.6 képernyő
- oprendsz nélkül
- min 2G RAM
- 250-500 G HD
- dual layer DVD író
- hdmi kimenet (milyen proci/kártya kell legalább, hogy fullhd-ban meg tudjam jeleníteni a filmeket TV-n?)
- csendes
- fogyasztás nem olyan fontos, hálózatról megy többnyireezek közül pl mit preferálnátok, ha eltekintünk a designtól:
acer
dell ez vajon dual layeres (nem látom feltüntetve, de attól még lehet)?
lenovo[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz trollreign #1613 üzenetére
Akkor nekem egész nap zsírmentes a kezem. 2 db ujjlenyomat van a gépemen intenzív használat mellett.
-
rizso
addikt
Persze, nem is a mérettel lenne gond, hanem pl. hangerő gombok, érintős gombok, hangszórók, slidenav, stbstb kivágása. De ha esetleg tudsz mondani egy honlapot az céghez, akkor azt megköszönném
-
mrsitn
csendes tag
Több mobilt láttam amit csináltak. Egyiken sem volt karcolás. Ha jól tudom, úgy csinálják , hogy egy nagyobb matricát ragasztanak rá, majd szikével körbevágják, és lehúzzák a felesleget. Az előző telefonomon nagyon hasznos volt. Sőt, tovább bírta mint a gyári védő fólia. A cég egyébként már repülőgépet, versenyautót is matricázott fel, szóval tapasztalatuk az van bőven
Ha esetleg más tudna a védőmatrica és a garancia közti viszonyról vmit akkor ne fogja vissza magát.
A Lenovot sajnos nem tudtam körbetapogatni, nem tudom az mennyire fényes.
-
bdfhz
aktív tag
válasz busman83 #1606 üzenetére
Tény, hogy ilyen teljesítményű videókártyát általában sokkal drágább gépekben találni. Nem a legfrissebbek az összetevők, de izmos kis gép. Ennek ellenére lehet, hogy a legújabb CoD-hoz nem lesz elég a processzor teljesítménye. (A doboz szerint legalább 2,4 GHz órajelű Core 2 Duóra van szükség.) Alapáron a garancia csupán 1 év.
-
rizso
addikt
válasz trollreign #1617 üzenetére
HP honlapján 2 évet ír a Pavilionokra. Vagy újraértékesített, vagy külföldről behozott gép (bár szerintem ott is 2 év a garancia), vagy szimplán elírás, nem tudom.
-
rizso
addikt
válasz trollreign #1615 üzenetére
Én úgy tudom 2 év!
-
rizso
addikt
válasz trollreign #1613 üzenetére
Szerintem az Y560-nál a fedlappal semmi gond, nem nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat. Tény, hogy belül szép maszatos tud lenni a kicsike, ezt én is aláírom. Viszont fém és fém között is vannak különbségek. Ott van pl. az Argento-s Pavilion-széria fém borítása, ami majdnem hog taszítja az ujjlenyomatokat, és az acer TimelineX sorozata, aminek a fedlapja iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatokat, és még eltávolítani is nehéz!
Én is gondolkodtam belül a "skinezésen", de még várok vele. Ahhoz egy elég profi céget kellene találni, akik frankón/pontosan kivágják az összes elemnek a helyét, és passzos skint csinálnak...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
trollreign
tag
Amúgy a lenovo-val sincs másképpen.
Az is olyan szinten gyűjti az ujjlenyomatokat, mintha arra tervezték volna. A billentyűzet körüli összes felület olyan, még a tapipad is, sőt a fedele is. Mikor ezt megírtam valakinek, a Lenovo fanatikusok tiltakoztak, hogy ez nem igaz, ezért előkerestem megint a cégnél a két Y560A notit, és kipróbáltam újra, ezúttal tisztább kézzel, de ugyanaz volt az eredmény.
Én is notebook vásárlásra készülök, és erősen gondolkodtam az i7-es verzióján, de mikor kézbe veszem az Y560A-t, mindig elfog a vágy, hogy inkább valami fém borítású notebookot keressek bevállalva egy kis kompromisszumot a teljesítményben.A fedlapot teljesen beborító matricák (nem jut eszembe a neve) nem sértik meg a garanciaszerződést, úgyhogy szerintem az általad felvetett bevonat sem, de ezt nem merném biztosra mondani.
-
mrsitn
csendes tag
Megnéztem ezt a notit élőben. Full fényes ujjlenyomat gyűjtő felület.
A tuchpad sincs épp jó helyen de az ár érték aránya és mérete miatt jelenleg lenyomja a még nálam versenyben lévő Lenovo Y560at.A felület védelmére és a fényes felület óvására eszembe jutott egy megoldás.
Van egy nagyon jó dekoros cég a városban, akik mobiltelokat is vonnak be fóliával, potom pénzért. Gondolom a laptopra is fel tudják vinni, mind a külső burkolatra mind a belső részre. Szerintetek ez jó megoldás lehet? És a legfontosabb, vajon ez kihat a garanciára? -
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Olyan notit keresek egyenlőre csak érdeklődés képpen amibe ezek mind bennevannak:
17"os kijelző
ati 5470 , 5650 vga
4gb mem
i3 , i5 vagy amd quad-core procival
7200RPM vinyoval!!!
odd is legyenRemélem van ilyen
Üdv ModdingR!
-
rizso
addikt
Most érdemes nézelődni az acer-nél is, ugyanis 3 év garancia jár egyes modellek mellé!
-
Gardo
tag
Sziasztok!
Elsősorban olyanok tanácsát várnám, akiknek kezei közt már megfordult a Toshiba Satellite L500-24V notebook. Hozzájuthatnék egyhez, a T-Mobile -tól vásárolták részletre internet előfizetéssel, ilyen kiépítéssel.
A notebook -ot most eladnák (2 hónapos), a részletet fizetnék ők tovább (legalábbis ezt állítja). Hogy mi ebben a logika, nem értem, de nem is ez a lényeg...
Mik a tapasztalatotok ezzel a készülékkel? Toshiba minőségileg hol helyezkedik el, azon belül is ez a notebook? Az integrált videokártyás megoldás nem igazán nyerte el a tetszésem, igaz, nem vagyok egy nagy játékos... És a 2 USB port...
Mik a hátrányai, mire érdemes odafigyelni? Vagy felejtsem el és nézzek másikat...? Üdv!
Annyi vagy, amennyit a szavad ér.
-
busman83
csendes tag
Hali!
Erről mi a véleményetek??
ACER
CoD-ra (MW,MW2,BO) kéne!! -
scream
veterán
Mi 15,6"ban vagy 15,4"ben a HP 8440p megfeleloje ?
-
Csigger
őstag
válasz ferrero3 #1599 üzenetére
szerintem az ára ahhoz képest elég korrekt, bár vannak nagyobb kijelzős versenytársak kb hasonló árban....
mostani Saturn akciós újságban láttam, élőben még nem volt szerencsém találkozni vele, de haverom Samuja eléggé össze van rakva, pedig az se mai darab...
Apple and Android user
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11