- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
SunTzu #49638 üzenetére
Szerintem olcsobban jarnal, hogyha itt kint (Londonban) venned meg, nem gondolod?
Pl. Overclockers, ebuyer, PcWorld, Currys, Argos. A legtobbszor neten megrendelve a legolcsobb, van olyan is, hogy neten lefoglalhatod akcios aron es szemelyesen felveheted a boltban. Igazabol ugy szoktam vasarolni, hogy a kivalasztott arut beirom a google.co.uk keresobe es ahol a legolcsobb onnan veszem meg. Meg egy dolog, vannak kuponok is, pl. vouchercodes oldalak, ahonnan kodot lehet szerezni bizonyos boltokhoz es olcsobb vele a termek. -
DV
senior tag
válasz
csilcsi #48106 üzenetére
Kibovitenem stevve valaszat a Refurbished-del kapcsolatban a Dell-tol. Forras a lap aljan: link.
Dell Outlet offers two types of refurbished inventory: Certified Refurbished, and Scratch and Dent.
Certified Refurbished PCs are laptops and desktops that have been returned to Dell, put through the production process, and then again retested to ensure they meet all original factory specifications. Certified Refurbished systems may have some observable cosmetic blemishes, but they will not affect performance.Scratch and Dent products are systems with considerable cosmetic blemishes that do not affect performance. They are a great way to save money while still enjoying Dell Outlet's rigorous rebuilding and testing process. Scratch and Dent computers will not have scratches or pits on the screen, missing or illegible letters on the keyboard, or damage to the touchpad or palmrest.
Meg annyit hozzafuznek, hogy a melegedes es a zaj ellenere en preferalom a 7200rpm-es HDD-t notiban, mert erezheto a sebesseg kulonbseg. Barki, aki tanacsot ker tolem ezugyben csak ilyen HDD-vel ajanlok laptopot neki. Sajnos en nem szeretek varni, szeretem a gyors gepet...
-
DV
senior tag
válasz
shut-u #48096 üzenetére
Forras: link.
Mafia 2 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
RAM: 1.5 GB
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or betterMafia 2 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
RAM: 2 GB
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or betterA mobil VGA kartyak sokkal kevesebbet tudnak az asztali tarsaikhoz kepest, ugyanazt a modellt nezve (pl. 8600GT vs. 8600M GT - mobil verzio).
200K-ert nem igazan fogsz kapni olyan laptopot, amin gordulekenyen futni fognak a legujabb jatekok.Sajnos meg igy sem tudok ajanlani gepet neked, mert annyira nem vagyok jartas ezen a teren, de talan majd a tobbiek tudnak segiteni, most, hogy mar megvan a minimum es az ajanlott gepigeny a jatekhoz.
+segitseg: Notebook VGA chart: link.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest