- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
footwear
csendes tag
válasz
jorden06 #33786 üzenetére
A mi renew Hp-nkon nem látszott az elhasználódásnak a legkisebb jele sem. Állapotát tekintve pont mint az új. Egyedül annyi volt a különbség, hogy francia billentyűzettel szállították. Vélemény szerint az meg nem túl zavaró (meg át is matricázható). Max akkor lehet gond, ha mondjuk más kiosztású a billentyűzet, és hiányzik róla a "í" pl.
Az integrált videókártya pedig azért jó, mert kevesebbet fogyaszt a gép, ezáltal tovább bírja, amikor akksiról használja az ember (és a notebookoknak ez az egyik fő rendeltetési céljuk ugyebár) + ebből kifolyólag kevésbé is melegszenek, ami pedig az élettartamra lehet kedvező hatással.
-
footwear
csendes tag
válasz
jahatpersze #33634 üzenetére
Pont ilyen gépet vettünk barátnőmnek nemrégiben. Majd meghallgatom, honnan jön a hang belőle.
Egyébként mi a gondod azzal, hogy mindkét hangszóró egy oldalra került?
-
footwear
csendes tag
válasz
T-unit #33388 üzenetére
"Billre meg mért nem kértél üzlettől kapásból magyar bill matricát is mellé,elvileg kell h tartsanak a sok külföldi renew gépeik mellé,és problem megoldva."
Jogos, de a boltban ki is ment a fejemből, hogy rákérdezzek. Viszont így matrica nélkül sokkal jobban néz ki.
Tulajdonképpen úgyis barátnőmé lesz, ha megjön gólyatáborból majd kipróbálja, és ha nagyon nem fekszik neki, akkor szerzünk rá matricákat.
win 7-et még nem is láttam, vistát is csak párszor, de valahogy nem igazán jött be. Nekem ubuntu van fent, az asztali gépen meg xp, és eddig nem is éreztem kényszert a váltásra. De befejezem mielőtt totál szét offolnám a topicot.
Gépkeresőknek egy kalappal, a tanácsadóknak meg sok türelmet kívánok!
-
footwear
csendes tag
válasz
T-unit #33378 üzenetére
Akkor talán épp nekem sikerült megcsípnem az utolsó renew-t belőle?
Épp most próbálgatom (sajna XP helyett vistát kaptunk hozzá, dehát több is veszett Mohácsnál...).Egyébként az első benyomások nagyon pozitívak, csak a billentyűzet lokalizációját nem sikerült megfejtenem még.
Összeszerelési minőségre megközelíti a kis HP laptopomét, pedig az eléggé masszív egy szerkezet. (és már jópár dolgot átéltünk együtt).
Még egyszer köszönet mindenkinek aki ajánlotta!
Üdv!
-
footwear
csendes tag
válasz
Napfénysüti #33350 üzenetére
Most hívott a srác, hogy megjött a gép lehet érte menni.
A best buy-t magára a konstrukcióra értetted, vagy a kifejezett konfugirációra? Mondjuk a leglényegesebb szerintem egy notinál a megbizhatóság és tartósság, a teljesítmény hajhászás csak ezután kell(ene) hogy szempont legyen.
üdv
-
footwear
csendes tag
válasz
T-unit #33348 üzenetére
Igen, notebookstore-on keresztül. Most nézem, hogy már tényleg levették az oldalról, de a boltos srác azt mondta tegnap, hogy mára tutibiztosan itt lesz, szóval remélem nem ver(t) át. Pár óra és kiderül... Meg ezzel már barátnőm is erőteljesen is szimpatizál, nem akarok másikat keresni.
-
footwear
csendes tag
válasz
T-unit #33346 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
3d-s dolgokra nem lesz használva, meg a gépen is XP lesz, szóval azzal simán el kell hogy boldoguljon. Tulajdonképpen csak azért érdekel a dolog, h 1-2 év múlva ne kelljen lecserélni az egész gépet csak e miatt, mert mondjuk új oprendszerre akarna váltani vagy hasonló. De megnyugtatóan hangzott amit írtál.
Ha minden jól megy ma meg is jön a gép (bár már tegnapra is igérték
). Eredetileg X2300-al, meg 2 giga rammal lett volna, de kiderült, hogy abból már nincs, így helyette ez lett. Bízom benne, hogy nem lesz vele gond.
Üdv!
Zsolt -
footwear
csendes tag
válasz
T-unit #33341 üzenetére
Sziasztok! Én is egy renew HP 6910p-t néztem ki, de csak olyat találtam, ami intel gma X3100 kártyával van felvértezve. Szerintetek ez mekkora észrevehető különbséget jelent az ati X2300-as kártyájához képest, egy átlagos mindennapi használat során?
(Egy lányé lesz a gép, aki játszani nem fog rajta, csak sulis dolgokhoz, netezni, filmet nézni meg hasonlókra szeretné.) Egy vistával pl képes lehet erőlködés nélkül megbírkozni?Valami tartós gépet szeretnék neki, ami képes lesz hosszabb ideig (3-4-5 év) kiszolgálni.
Üdv!
Zsolt -
footwear
csendes tag
válasz
Tomszy1 #25295 üzenetére
Közben kicsit utána néztem és találtam egy tesztet arról a [lifebook-ról].
Hát ez alapján a bestbuy-t visszavonom, bár az ott felsorolt használt gépek közül még mindig a legjobb választás ez lehet.
Nemtom, én fusi-ból lifebookon kívül mást biztosan nem vennék, kis méret ide vagy oda.
Akkor már inkább egy használt. Kicsivel feljebb linkeltek az u9200 egy nem túl meggyőző cikket. Meg is találtam: [link]Egyébként ha 15,4" belefér én inkább egy fapados (de új) dell-t választanék, mert az ha el is romlik a 3 vagy 4 év garancia orvosolja a helyzetet. Használt vétele esetén azért nem árt kicsit utána nézni a választott típusnak, illetve a kiválasztott darabot (mivel ezekre jóval kevesebb garanciát vállalnak).
Bocsi, kicsit kuszára sikerült a hozzászólás igy visszaolvasva...
-
footwear
csendes tag
válasz
Tomszy1 #25289 üzenetére
Kapkodni nem jó ilyenkor, főleg hogy a legtöbb ember hosszabb időben gondolkodik ha notebookot vesz. A 12 col szerintem abszolút nem para, én is épp egy akkora HP-vel fogom meglepni magam karácsonyra.
Még a 13,3 col ami egy nagyon jó kompromisszumos méret, csak sajna ebben a méretben nem találtam megfelelő árban elfogadható minőséget.
Amit linkeltél oldalról én egyértelműen a FSC C1320D LifeBook-ot venném [link]
És az már nem is celeronos!
Bestbuy -
footwear
csendes tag
válasz
Tomszy1 #25285 üzenetére
És mit szólnál egy ilyenhez: [Dell 500]
Igaz nem a legnőiesebb darab, de ezt a dell minőség és a 3 év garancia azért jelentősen ellensúlyozza. Ilyen árban szerintem nem nagyon kapsz jelenleg ennél jobb új notit.
Persze használtan ki lehet fogni jó gépeket, de karácsonyig már necces, na meg a számlaszükség sem egyszerűsít a dolgon.
-
footwear
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy laptopra. Mivel elsősorban ide-oda rohangáláshoz lenne használva, így a kis méret / masszív felépítés a fő szempontok. Financiális okokból elsősorban a használt piacra kell szorítkoznom. Kinéztem egy HP nc4200-ast, az alábbi konfigurációval:
- HP Compaq NC4200, iPentium M740 1.73Ghz, 1GB RAM, 60GB HDD, 12.1" LCD, LAN, WLAN, PCMCIA, Bluetooth, IrDA, 3óra akku, SD olvasó,Modem, Svideo, VGA, Dsub, 3xUSB2.0Ez így 78.000 jó magyar forintba kerülne. Szerintetek ez vállalható ár érte, illetve ilyen árkategóriában tudtok-e vmi (még)jobb alternatívát mondani?
Találtam egy cikket [link] , ahol viszonylag jókat írnak róla, de itt talán van aki hosszabb ideig használt is ilyen gépet. A gyakorlati tapasztalat mégiscsak megbízhatóbb infónak tekinthető.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest