Aktív témák
-
brutaka
tag
pontosan mit is takar, hogy sub-pixelhiba? Pixelhibát már többfélét láttam
Van ahol egy pixel nem megy, van ahol az is elszineződik, de 1 színnel, van ahol meg olyan mint a szivárvány, afféle "sokszínű" (ilyen az ex-17 colosom
)
-
brutaka
tag
Idézet:
"
Kissé elhűlten olvastam, minél nagyobb, vagyis drágább egy moitor, annál több hibás pixel lehet rajta... Nyilván logikus a méretekből fakadóan, de könyörgöm, kiadok 80-100 ezer forintot egy monitorért, amit elvileg 4-5 évre veszek, hazaviszem, és ha van rajta akár 1 vagy 2 hibás pötty, rögtön kiszúrom, sőt minden egyes bekapcsoláskor egyből azt a pontot fogja keresni a szemem, és nagyon-nagyon zavarni fogja. Nem is beszélve arról, hogy mondjuk egy 22"-os monitornál legszerencsétlenebb esetben 8 fő és 9 subpixelhiba lehet anélkül, hogy kicsrélnék. Ez összesen 17 hibás pixel... hát asszem az eladó fejét verném szét a monitorral az tuti, ha nem cserélnék ki.... teljesen nonszensz" -sebtwentytwo
-
brutaka
tag
válasz
Adam86 #30718 üzenetére
Én is ezt a véleményt osztom. Számomra ha pixelhiba van, az már valóban HIBA, nekem ne akarjanak semmit eladni úgy, hogy hibás.. Ha újonnan veszek valamit, és a gyártótol, azzal őt támogatom, mert ha olyan kedvem lenne, hogy "mindegy milyen, lehet rosz is" akkor veszek valami bóvlit az eladó cuccok közül, és akkor a pénzemet nem a gyártó kapja meg...
Ha újonan veszek valamit, akkor azt azért veszem újonnan, hogy gond nélkül menjen, HIBAMENTESEN!
Semmitsem fizetnék érte, garantálnia kellene, hogy hiba esetén cserél!
És ha a gyártónak valóban "nem hiba egy pixelhiba" akkor nyugodtan adhat nekem másik gépet isMert akkor neki az hibátlan, nekem hibás, így mindenki jóljár, aztán tőlem aztcsinál vele amit akar
- szavaztam -
-
brutaka
tag
válasz
Napfénysüti #30483 üzenetére
Hát igen, de hűtőpadot az Asztali notebookokhoz használnak, 15" felett,
Ha nagyon hordozni akarja valaki akkor vegyen 14"osat vagy kissebbet
-
brutaka
tag
válasz
Napfénysüti #30481 üzenetére
Az mind üzleti célzattal készül, ami numpados
Amúgy akkor valami gond van nálatok, nekem ez előtt 5250 es proci volt benne az 40 fokon ment, végig, amikor játék volt akkor ment fel 56 ra max!
Amúgymeg nem "milyen már, ha hűtőpad kell", ez nem csak hűtési hanem kényelmi célokat is szolgál, és egyik notinak sem árt..Ez most olyan mintha azt mondanám, hogy "milyen már ha a zuhanyzóban rózsatartó van" ..
Anéllkül is lehet zuhanyozni, de kényelmesebb, ha nem kell fogni
- témából kiléptem
-
brutaka
tag
válasz
Adam86 #30475 üzenetére
Igen, az Albacomp-ba küldik, nekem nagyon jó tapasztalataim voltak ezzel kapcsolatban!
Napfénysüti: Nekem is EX600-am van (T5550, 3GB memó), de nem a modolt verzió, hanem az eredeti! Én ammondó vagyok, hogy ez üzletembereknek készült, nem véletlenül van rajta külön a numerikus bill.. Aki nem akar számolgatni, annak hogy jut eszébe ilyet venni? Őszintén..
Viszont akinek szüksége van számolgatásra jobb így! A hűtése... Nekem 80 fok körül megy a Proci, de van alatta hűtőpad, szóval nemgond
-
brutaka
tag
Lenovo laptopokról: [kattints ide]
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- 16" macbook pro m1pro.
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest