- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
lacimaci
tag
Nem ártott volna még fél percet a keresgéléssel töltened, mert akkor azt is elolvashattad volna, hogy egy pécsi szervizcég nem garanciális notebookjavítási arányát olvasod.
A gyengébbek kedvéért, a lista mellett lévő i betű fölé húzod az egeret és előugrik a szöveg.Ráadásul a dolog azért is fals, mert a dell 3 év garival adja a gépeit, a fusi meg eggyel. (a legtöbbet eladott amilókat) Így a szerviz reálisan a 2-6 éves fusi és a 4-6 éves dell kínálatból meríthet.
-
amol
addikt
Nem hiszem hogy bannolni kellene, teljesen idevág. Én csak azt nem értem miért nem kért papírt ami igazolja mikor jelentette be a hibát? Miért nem kapott munkalapot?
Én biztos nem fizettem volna egy fityinget sem, de lehet hogy rájuk borítottam volna az asztalt. De hát papír nélkül én sem tehettem volna többet.Az megint más kérdés hogy ki az aki képes kifizetni egy ilyen minőségű cuccért 19" kijelzővel fél millát.
-
Darth_Revan
veterán
Én többnyire annak hiszek ami a gyártó oldalára van írva
4 magos mobil prociról meg még felesleges gondolkodni, jóóó pár hónap mire az a piacra kerülne (ezért is felesleges még találgatni is, hogy 965 tudja-e kezelni)...és akkor is az ára annyi lesz, hogy már kifutna egy közepes minőségű laptopot
De ha feltétlen szükséges a 4 mag és nem akarsz várni, akkor válassz olyan notit ami asztali procikat kezel és nem mobil procikat. (így az tudja kezelni a 4 magos Quad asztali procikat)
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képszerkesztés általánosságban
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest