Aktív témák
-
Adam86
tag
válasz
Napfénysüti #31234 üzenetére
Igen, azokra emlékszem...
Poén az az oldal.
Most ezt láttam: "Extra: Dell dizájn"
Ha én extra nélkül kérném, akkor kapok egy festetlen pucér vázat? -
skoda12
aktív tag
válasz
Napfénysüti #31139 üzenetére
Igen, pont ezt néztem ki. Köszönöm az információkat.
-
skoda12
aktív tag
válasz
Napfénysüti #31137 üzenetére
Akkor valószínűleg marad valamelyik R400-as. SL szériával milyenek a tapasztalatok?
-
Gergő_
őstag
válasz
Napfénysüti #31125 üzenetére
Ha reped a széria , akkor garanciaidőn túl is cserélik. Ennek ellenére nem vennék ennyiért MPRO-t
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #31128 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #31125 üzenetére
Mivel ez aluminium es nem muanyag...
-
Gergő_
őstag
válasz
Napfénysüti #31121 üzenetére
Macbookokoz tudtommal 90 ezer Ft! az a garanciakiterjesztés
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #31025 üzenetére
Meg még van benne 1-2 egymást kizáró feltétel, pl. crysis vs "bírja az akksi egés zjó ideig" / "mobilitás jó legyen könynen hordozzam masszív legyen". Az árat meg már említetted, ennyiből erős játékgép nem jön ki. A masszivitás se a játégépek erénye, felemeled a sarkát, leszakad. Sztem nagyon nincs átgondolva ez a notivásárlás, gondolom inkább csak divatból lenne.
-
T-unit
őstag
válasz
Napfénysüti #31000 üzenetére
Térmészetes most vadi újakról beszéltem épp,nyílván egy használt(garis!) lenne neki is ennyiből a legjobb,csak most épp nem láttam normálisat ph aprón,garival.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #30900 üzenetére
vagy mert sznobok?Földönkívűli dolog lett az alu??Mert képesek olyan mértékben adagolni.Azért bólogatnom csak nem kell ehhez?Ha pl. alu betétet kérsz a kocsidbaazért akkora felár jár amit életed végig nyöghetsz?Bár lehet ez hülye példa.
Ahogy Pósalaki bácsi mondta:ugorgyunk -
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #30874 üzenetére
T500-akon se HDMI, se DVI nincs, az a DisplayPort, amirte gondolsz
-
válasz
Napfénysüti #30863 üzenetére
az asus részlegben reagáltam is rá - ha már így rákérdezett; link
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #30626 üzenetére
Én meg még soha nem virtális gépeltem, azt mégis van 4GB RAM a T60-ban... ha már 1GB kevés, legyen a lúd kövér...
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #30623 üzenetére
De Amargo kolléga volt aki 3 virtuális gépet akart egyszerre futtatni az X301-en... csak ezt később mondta, előtte csak annyit hajtogatott, hogy kevés a proci, meg kevés a 4GB RAM... jó, kevés, de mire?...
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #30549 üzenetére
Kétszer is megnézegetted a T400-at? Mit nézegettél azon ennyit?
Tudom, szép, de hát akkor is...
-
SonyTech
csendes tag
válasz
Napfénysüti #30578 üzenetére
Adam86 belinkelt egy w500at. Szép ára van
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30564 üzenetére
Az intel vga kizáró ok, mert harmat gyenge 3D-ben. A toshiba-nál meg túl nagy a proci. Jelenleg a 6735b-nek áll erősen a zászló(99%).
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30547 üzenetére
HP-t elméletileg könnyen meg tudom tekinteni személyesen is, mert a hirdetésben szerepel Fehérvár és más fórumok alapján a srác helybéli. Szóval meglesem, megvizsgálom azt kiderül, ha tényleg patent állapotban van, akkor lehet, hogy HP lesz.
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30544 üzenetére
Hát igen, csak HP jóval kevesebbet is tud. Winyó és a ram a fele. Plusz ha jól sejtem, akkor a 3200 is gyengébb a 9400-nél. Ram bővítés még nem lenne nagy összeg, de a winyó...
-
brutaka
tag
válasz
Napfénysüti #30483 üzenetére
Hát igen, de hűtőpadot az Asztali notebookokhoz használnak, 15" felett,
Ha nagyon hordozni akarja valaki akkor vegyen 14"osat vagy kissebbet
-
brutaka
tag
válasz
Napfénysüti #30481 üzenetére
Az mind üzleti célzattal készül, ami numpados
Amúgy akkor valami gond van nálatok, nekem ez előtt 5250 es proci volt benne az 40 fokon ment, végig, amikor játék volt akkor ment fel 56 ra max!
Amúgymeg nem "milyen már, ha hűtőpad kell", ez nem csak hűtési hanem kényelmi célokat is szolgál, és egyik notinak sem árt..Ez most olyan mintha azt mondanám, hogy "milyen már ha a zuhanyzóban rózsatartó van" ..
Anéllkül is lehet zuhanyozni, de kényelmesebb, ha nem kell fogni
- témából kiléptem
-
Adam86
tag
válasz
Napfénysüti #30476 üzenetére
Akkor kb egy a véleményünk.
Az MSI windekről már jobb véleményeket lehet hallani. Azokkal állitólag nincs sok baj. Csak az a fránya szerviz. Nekem anno a herce-húrca a szervízzel annyi volt, hogy 3napos csere gar. keretében visszavittünk egy barátom gépét a boltba, ott átnézték, majd küldték albacompba átvizsgálni, hogy javítható vagy cserélhető. Konkrétan a vinyója szar volt. Ott 1hét alatt megállapították, hogy ki kell cserélni, ezért ők elküldtek msi-éknek, akik 3hét alatt kipostáztak egy hibátlan állapotút. -
Levi123
senior tag
válasz
Napfénysüti #30340 üzenetére
Köszi!
-
Balintt
csendes tag
válasz
Napfénysüti #30328 üzenetére
Használtat nem szeretnék, és az MSI is kilőve sztem, mert most elég elszomorító teszteket olvastam róla.
-
meili
tag
válasz
Napfénysüti #30225 üzenetére
Ok, de írtam, hogy a DELL az túl drága, az a 130-as ár 512 MB memóriára vonatkozik, és a többi.
-
válasz
Napfénysüti #30218 üzenetére
Igen, ők szoktak rátenni zárjegyet. Pedig a HP szervizben nem kell (külföldön), soha nem is kérik, mivel nincs ilyen, hogy HP zárjegy. Valószínűleg a store vállalta rá a garit, mert ASIS gép volt.
-
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #30061 üzenetére
Ezen sokan hajlandóak lennének összeveszni veled.
Nekem alapvető lenne, hogy a csendes, halk, megbízható, hosszú akkus üzemidős működés még csak nem is emljthető egy lapon a játékokban nyújtott teljesítménnyel. Ezzel együtt anno sokat Flatoutoztam notin, pedig a 900GMA-nál talán csak ez Extreme Graphics (i810, 845, 855, 865) integrált vezérlők voltak rosszabbak. Mondjuk azok aztán annyira, hogy még a flash tartalmakkal beágyazott weboldalak is kikészítették böngészés közben.
p
-
Thome
veterán
válasz
Napfénysüti #30061 üzenetére
Való igaz, de ez csak régen volt így. Most hogy elszaporodnak a DTR laptopok, így már más a helyzet.
Attól az... izé... videókártyának nevezett valamitől mit vártál?
-
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #30059 üzenetére
Leginkább az, hogy ez nem videókártya, csak egy vezérlőcsip. A játékokban nyújtott teljesítménye még az utolsó modelleknek is nagyon harmatos, egészen az utóbbi időkig még a HD videó lejátszást sem kimondottan támogatták. Cserébe keveset fogyasztanak, és olcsók.
Azaz ha játszani akarsz, akkor szükséged lesz egy dedeikált VGA-s gépre, ha munkára használod, akkor jobban jársz az integrált (akár Intel, akár ATI, akár nVidia, bár utóbbi notebookban meglehetősen ritka) vezérlőcsippel.
p
-
válasz
Napfénysüti #29996 üzenetére
Igen, én is utálom. Ezért javaslom mindenkinek a dv7-eseket, mert ott a nagyobb kasztni miatt jobb a hűtés, csendesebb a ventillátor, és nem melegszik a tenyered alatt a burkolat.
Érthetőbben: melegíts öngyújtóval egy 10x10cm fémlapot, aztán egy 7x7cm-eset. Melyik lesz melegebb?
-
válasz
Napfénysüti #29992 üzenetére
Sokat számít a hűtés minősége. Ha nincs rendesen "megkenve" a chip és tönk közötti felület, akkor nem tudja átadni a hőt a chip. Ezért lehet, hogy ugrál a venti. Vagy csak sz*r a hőfokérzékelése...
-
Thome
veterán
válasz
Napfénysüti #29965 üzenetére
Ezt el is felejtettem!
Csak megjegyzem, az ő egyik hozzászólásában olvastam ezt, konkrétan az 5738zg típusra, amin épp gondolkozok, csak nem biztos, hogy ugyan ez a verzió, típus.Köszönöm szépen!
-
válasz
Napfénysüti #29959 üzenetére
jaja. Ha lehet, olat kell venni, amiben később már nem kell 30-40 ezerért VGA-t bővíteni. Egyszerűen nem éri meg.
-
szigo88
csendes tag
válasz
Napfénysüti #29937 üzenetére
Már írtam előtte!
Hordozhatóság fontos, mivel naponta hordanám magammal!
Programozás, internet, esetleg filmnézés, de az csak nagyon néha!
és a lényeg h 150k alatt legyen! -
adm
őstag
válasz
Napfénysüti #29918 üzenetére
így van, viszont lassan kezd feltűnő lenni, hogy hónapok óta nem kel el ennyiért sem.
van bőven választék, egy kis türelemmel jót lehet kifogni.(#29919) sanyixXx
ha külföldre mész meg egyenesen ajánlott (használt) üzleti notit venni... egész európában biztonságban vagy és ha probléma van pár nap alatt elintézheted.az ujjlenyomat olvasó magában nem sokat ér. kell hozzá egy átfogó biztonsági program és a TPM chip. ezeket már a közép kategóriás üzleti modellek is tartalmazzák, ha fontos a védelem akkor ezek közül válogass. [dell latitude D/vostro, thinkpad R/T, hp (nc) b/p]
-
szigo88
csendes tag
válasz
Napfénysüti #29911 üzenetére
Inkább bontatlanba gondolkozok! Tudom szűk a keret, de hátha tud vki ajánlani vmi elfogadhatót ebben az árban!
-
asadasad22
őstag
válasz
Napfénysüti #29892 üzenetére
azért a dell gépek minőségével sem szokott baj lenni. de a supportjával még csak annyi baj sem szokott lenni, az biztos
és a dell gépek sem mennek 2 év alatt tönkre (márcsak a 3 év gari miatt sem), simán a legjobbak között vannak, nem egy dell notiról hallottam, ami >5 éve pörög és a mai napig tökéletes..
-
asadasad22
őstag
válasz
Napfénysüti #29811 üzenetére
én is valami komolyabb dellben gondolkodok a keret mondjuk h max 1500 dolcsi, ennyit tudok max rászánni, de elég is kellene hogy legyen..
Az E6400 pl bejövős lenne, az egyetlen komolyabb gondom vele a videókártya. mert azért abból is igényt tartanék valamilyenre, és legfeljebb valami gyengébb quadro-t lehet kérni bele, ami azért nem túl sok. nem valami szörnyeteg kell, ami 60W-ot megeszik, csak valami kompromisszumos megoldás, ami eszik max feleannyit, de azért el is futna rajta szépen egy Starcraft 2 vagy egy Diablo 3.. szóval valami 9600GT vagy HD4650/4670 lenne az ideális.
ami biztosan kell:
-P szériás C2D proci (lehetőleg P8600)
-legalább 2, de inkább 4GB DDR2/DDR3 RAM (min. 800MHz)
-valami középkategóriás, de viszonylag új videókártya (a fent említettek fényében)
-14-16", 3 kilónál ne legyen több
-az aksi legalább közepesen jól bírja, ha máshogy nem, nagyobb aksivalte mit választanál? eléggé körülnéztem, de igazából a Studio XPS 16 tűnik talán az egyetlen értelmes modellnek, ami szóbajöhetne, ráadásul (bár minden jel arra utal h 4670-el is hamarosan árulni fogják, amire biztosan nem lenne egy szavam sem (ugyanakkora fogyasztás, másfélszeres teljesítmény), csak ennek az időpontjáról semmi konkrétat nem tudni, napokon belül is megjelenhet de eltarthat hónapokig is), jelenleg még az eléggé régi 3670-el árulják, ami a 9600GT-nél valamivel gyengébb..
te mit választanál?elég vicces, de nem bírok ennyi pénzért egy értelmes laptopot találni, pedig pár napon, legfeljebb talán 1 héten belül nagyon jó lenne eldönteni..
-
adm
őstag
válasz
Napfénysüti #29784 üzenetére
használd egészséggel! az egyik legjobb ár/értékű konfig.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29775 üzenetére
T400 nagyon komoly dög
azért nehéz szülés volt, de csak összejött
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #29644 üzenetére
Ja de hulye vagyok nincs ertelme irnom az aproba, mert kulfoldi vagyok, ahogy a nevem is mutatja.
Csak ebayen tudok venni, ezert kene tipus.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #29644 üzenetére
Szia!
Rendben, megteszem, koszonom. Es esetleg egy nagyon szakit nem ismersz innen a ph-rol, akinek irhatnek egy uzit? Pl ilyen Rudi szintu emberket (mondjuk nem feltetlenul annyira szakit) de kevesbe elfoglaltat? Ha gondolod kuld el a nevet priviben. Nagyon sokat segitenel. Elore is kosz!
Laci
Dragonboy: Neked is koszonom. Ne haragudj hogy felreertettelek. Kosz a tippet.
-
dragonboy
csendes tag
válasz
Napfénysüti #29635 üzenetére
nem úgy. már megvan a kiszemelt példány. csak meik üzletet javasoltjátok?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29586 üzenetére
ha összejön a lové, veszek egy X200at (azt az alapot 250ér), de jobb lenne 200k.ból megúszni.
-
T-unit
őstag
válasz
Napfénysüti #29578 üzenetére
Sajna nem működik,szal ilyenkor marad screen capture.
Amúgy meg ja, van még az x200 amibe érdemes fektetni,ha még komolyabb gépezet kell,és 250k-ért usanotin picit sokkal jobb ettől az msi féle netbook szinttől,tényleg előbb vennék én is akkor egy atomos netbookot,nagy akksival 100k-ért mint azt a 13"-os msi-t.
halszív : Igen ez a típus már a gddr2-es hd4650-el szerelt kell h legyen,korábban sokat volt itt is téma,ha visszaolvasol.Amúgy meg lehet h nem elírás sehol és a régebbi vga-val is szerelik.Mindenképp ezt vedd inkább,vagy az intel procival. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29582 üzenetére
persze, gari nélkül pláne
lehetőség szerint újat szeretnék névre írt számlával.
ez akkor jobban hangzik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29575 üzenetére
a 6910p-t ma adom fel. és valami ultrahordozhatót szeretnék tulajdonképpen. ezt most láttam, hogy létezik.
-
BAM007
tag
válasz
Napfénysüti #29458 üzenetére
Azt nézegetem éppen. 901-es használtan már van annyiért, vagyis egy picivel többért mint a 701 újonnan...
-
BAM007
tag
válasz
Napfénysüti #29455 üzenetére
Fontos az hogy kis méretű legyen, mivel így alig van hely a fotós táskában. Van itthon normál méretű laptopom, minden más szövegszerkesztési dolgomat ezen végezném, a netbook csak az utazás közbeni lefedésre kellene.
Ezzel az IBM-mel is az a gond, hogy túl nagy + 600g-mal nehezebb is mint az ASUS 701 és az akksi tovább bírja az ASUS-ban...
A másik vonzó dolog még, hogy ebben a netbookban nincs forgó alkatrész... -
rikah
csendes tag
válasz
Napfénysüti #29419 üzenetére
ennyire rossz a supportjuk?
amúgy ha már az ajánlott hp vagy toshiba árkategóriáját nézem, nem jobb egy lenovo n500as kb. ugyanennyiért?
-
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #29409 üzenetére
Ha kell az új platformból adódó extra teljesítmény, akkor meg. Ha "csak" munkára kell, akkor nem feltétlen. De ez teljesen személyes kérdés. Én nem vagyok teljesítményorientált felhasználó, a minőség és a strapabíróság, valamint az ergonómia viszont mindennél fontosabb számomra, ami viszont az előd- és utódmodellnél is ugyanúgy adott, így én nem biztos, hogy költenék rá pluszban. Bár már évek óta eleve nem gondolkozom semmi nagyobban, mint egy szubnotebook.
p
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29389 üzenetére
mi a bajod velük?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29383 üzenetére
igen ez így van
az új pavilionok a feketék, a régebbi széria az a szürke a billentyűzete meg az alsó része a notinak, és fekete a kijelző
a tapi pad tényleg hogy maszatolódik azt aláírom.. de a Toshi..na mind1 én nem lehúzni akarom ,mert nekem is az tetszett a Pavilion mellett...
de végül Hp maradt
ára meg VGA-ja miatt
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29380 üzenetére
melyikre gondolsz? nekem 1160eh az egész jó, nem látszanak a gombon, a kijelzőn persze látni mert már minden notinak szinte fényes a kijelzője.. de a Toshinak a gombsora lakkozot ami ocsmány ha látszik az ujjlenyomat sztem..
másrészt csúszik is
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29352 üzenetére
a Macbook nőies, de az ára Férfias
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #29000 üzenetére
Thinkpad. Asszony elozo cegese egy HP volt, most D630 Dellt hasznal, egyiket se cserelnem el a T(61) szerias thinkpadamre...
De amugy a kerdes kb olyan, mint amikor elindul az Ati vs. Nvidia vita...
Valszeg mindkettovel jol jarsz.
Laptopinfonal amugy azok a gepek ujak, bar most csak 500asuk van. -
válasz
Lenovo T400
-
xedos
addikt
válasz
Hű! A HP-ra egy szavazat! IBM Hívő vagyok, nem szeretem a HP-t!
De a 6930-as elitebook nagyon jó kis gép!!!! -
Tomszy1
tag
válasz
Napfénysüti #28958 üzenetére
Azt lehet tudni hogy az N500 és a Toshiba között mi a különbség? minőségileg van különbség csupán?
-
Tomszy1
tag
válasz
Napfénysüti #28955 üzenetére
a tied és ez között csak a proci a különböző? [link]
ja és a garit itt is ki lehet terjeszteni 2 évre?
-
Tomszy1
tag
válasz
Napfénysüti #28953 üzenetére
Ahamm értem. Esetleg abban tudnál segíteni ha még vagy, hogy ilyen 120k körül egy jó gépet szeretnék venni tesomnak, wifi, webkam jó lenne. Illetve gyors legyen viszonylag. Lehet használt vagy új is. Nincs esetleg ötleted?
-
Jano
senior tag
válasz
Napfénysüti #28723 üzenetére
Azt szem maradok a HP-nél, abban jobb cuccok vannak ennyi pénzért, azért 2 év gar meggyőző.
-
Jano
senior tag
válasz
Napfénysüti #28721 üzenetére
olyan 180-220e
-
Jano
senior tag
válasz
Napfénysüti #28719 üzenetére
Igen hordozni akarom, mindenhéten megyek haza jövök Pestre(tömegközlekedés busz vonat, metró villamos) ilyenkor viszem magammal, illetve néha egyetemre is beviszem. Tényleg ezt a HP jól fogja bírni?
-
Jano
senior tag
válasz
Napfénysüti #28716 üzenetére
Mondjuk ebben van valami mert a acer alapból csak 1 év gar van, illetve a másik problémám vele hogy 17"-os az nekem meg túl nagy.
-
válasz
Napfénysüti #28624 üzenetére
Igazad van, nyilván jó a magnézium ház, meg a sok biztonsági megoldás, a merevebb billentyűzet, stb, ami a nagy business-ben benne van. A 8510-es igazi ellenfele egyébként a HDX18 lenne, legalábbis árban. Nemsokára felteszek párat, egy kis csemegének.
Azért nekem tavalyelőtt nyáron jól esett, amikor a repülőn elővettem a dv2000-esemet, és a fél boeing megcsodálta a szépségét, pedig nem én voltam egyedül géppel a fedélzeten
De az enyém volt a legszebb.
-
bikmakk
tag
válasz
Napfénysüti #28552 üzenetére
Egyébként én is hátizsákban hordom az enyémet
Bár pont azért vettem azt mert az én notim kimondottan nehéz, főleg a mai viszonyokhoz képest, de akkor se számított épp pehelysúlyúnak (15,4" 3,6 kg).
-
8nemesis8
veterán
válasz
Napfénysüti #28549 üzenetére
Én is hátizsákot hazsnálok, neki is azt ajánlottam elsőre, mert kényelmesebb.
Bírják a csajok a kondit -
Alex91
félisten
válasz
Napfénysüti #28549 üzenetére
En azert megnezetnek vele egy kisebbet es egy nagyobbat is, hogy melyik tetszik neki... (Meg egy kicsit cipeltetnem is
.)
-
T-unit
őstag
válasz
Napfénysüti #28491 üzenetére
Ahogy írod natívhoz ma már ez sem egy nagy szám+még fullon is menjen...
PC-ből is egy hd4890/gtx280 kell ahhoz hogy normálisan fusson minden ekkora felbontáson +prociből 3ghz-es q6600/e8400/phenom II 720.Meg 360k-ért pc-ből veszel egy ilyen vga/proci-s gépet+ még marad akár Thinkpad/HPQ-ra is.
-
kiraly45
csendes tag
válasz
Napfénysüti #28417 üzenetére
Köszönöm a választ! Egyébként én valóban a komplett csomagra (Notebook+Warranty Upgrade+Mobile Bundle) gondoltam, 230.160,- Ft bruttó lenne.
[link]
Egyébként miért raknak bele még egy 90W-os AC adaptert a Lenovo Basic Mobile Bundle csomagba, mit érek én ezzel?
Még azt szeretném kérdezni, hogy egy plusz memóriamodul jelentőset dob a gép teljesítményén? Egy memóriamodullal ugye nincs kétcsatornás memóriavezérlés. A tesztoldalak viszont ajánlják. -
ludsimon
veterán
válasz
Napfénysüti #28410 üzenetére
Ez komoly?
Egész jó dolog, hogy a kínait nyomatják sok helyen..
-
Zoli1222
őstag
válasz
Napfénysüti #28345 üzenetére
Szia.
Bocs, most néztem, h érdeklődtél melyikről is van szó az esetemben. Tehát pontosan erről ez lenne a kérdéses darab. -
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #28349 üzenetére
Azert ott mindig akad valami joarasitott IBM/Lenovo. 5 eve figyelem oket es mindig van valami hasznalhato, ha nem is azonnal de 1-2 havonta szinte biztos.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #28339 üzenetére
ex600 v. ex610?
Az jó régen lehetett
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #28337 üzenetére
Aki ismer az tudja, h HP, DELL és Lenovo notin kívül másra rá se nézek
Én ezen gyártók 3év garanciával rendelkező modelljeit tartom használható minőségnek.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #28335 üzenetére
Sztem gondolkodj úgy, h ha a Lenovo vállalja a 3év garanciát a gépeire akkor az már nem lehet rossz.
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
Napfénysüti #28127 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a véleményeket, végülis tegnap megvettem az R61e-t
Annyi kérdésem lenne főként IBM/Lenovo tulajok felé, hogy a gyári oprendszerben (jelen esetben Vistában) a Lenovo ilyen-olyan automatikusan futó utility cuccait érdemes-e futtatni, vagy csak lassítják a boot-ot és RAM-ot zabálnak? Msconfigban megnéztem, kb 10 ilyen alkalmazás indul a Vistával együtt, de szerintem a napi normál használathoz ezek nem szükségesek.Vélemények?
-
Syska29
csendes tag
válasz
Napfénysüti #28118 üzenetére
Na kicsit utána néztem a dolgomnak
A fogyasztó védelem oldalán ez volt írva: Ha sem kijavítani, sem kicserélni nem tudják megfelelő határidőn belül, jelentős kényelmetlenség nélkül, akkor el lehet állni a szerződéstől, vagy árleszállítást kérni. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával visszajár a teljes kifizetett vételár, nem lehet levonni a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett értékcsökkenésre semmit. A vételárat kell visszafizetni, nem lehet kötelezni a vevőt, hogy levásárolja.
Az idevonatkozó jogszabályok sehol sem írnak levásárlásról, nem vagyunk kötelezhetők levásárlásra!
Tehát ennek értelmében jöhetnek a konkrét típusok is
Mondjuk ma nézegettem egy Acer 6930G féleséget.
Ha valaki tud róla valamit írhat.Ezt tudja :16.0" WXGA CB / Centrino2 T6400 (2.0GHz, 800MHz FSB, 2M cache) / NVidia GeForce 9600M-GT 1024MB / 2x2GB DDR2 / 250GB S-ATA / DVD-SuperMulti / N-wireless / 6 cell battery / 0.3 CrystalEye / 5in1 card reader / Dolby / Ture5.1 / s / pdif / TubaCineBass booster / ExpressCard / HDMI / eSATA port / CIR / EasyPortIV / Vista Home Premium / 1 év PNR garancia.
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
Napfénysüti #28010 üzenetére
Tehát Albacompot ne...oké.
Akkor mondok pár konkrét típust, amit eddig néztem (még egyszer mondom, mivel egyáltalán nem értek a notikhoz, ez szimplán szubjektív hozzáállás:
HP 550
HP Compaq 6715s
Toshiba L30
HP Pavilion DV6000
Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5535
Fujitsu Siemens 1538Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
@Napfénysüti: Nem, a nagybátyám évek óta IBM-eket használ, és soha semmi baj nem volt velük, csak hát...olyan robosztusak. Nekem úgy néznek ki, mint mondjuk a Land Roverek. Jók, jók, arra amire vannak tökéletesek, de azért venni már nem vennék.
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
Napfénysüti #28004 üzenetére
Igazából akár Lenovo is lehet, két érv szól ellene:
-nem tetszik
-inkább munkagépek, mint otthoniak (vagy nem?)
De ha tudsz mondani olyan Lenovo modellt ami megéri az árát, és a kritériumoknak eleget tesz, szívesen meghallgatom a véleményedet. -
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #27851 üzenetére
15" Thinkpad T42p, T43p, T60p. Bennük Flexview (S-IPS) kijelző.
T42p időnként előfordul, T43p nem, T60p-t pedig nem fog nagyon kapni még használtan sem 200k alatt.
-
Bluegene
addikt
válasz
Napfénysüti #27681 üzenetére
szal akkor vegyek inkább egy Toshiba L350-est? tudom h minőség de csúnya
jó meglátjuk
-
T-unit
őstag
válasz
Napfénysüti #27529 üzenetére
Nem azt mondom, lehet játszani csak mindent mértékkel.Namost köztudott h a játék függőséget okoz,észre se veszi ember és 5-6órákat elbarmolhat ember életéből 1 nap.Okosabbak leszünk tőle/keresünk vele pénzt?Többségünk nemigen.Magyarán csak annyit időt ér meg amennyit este áldozunk 1 film/sorozat megnézésre.Ismerem nagyonjól a helyzetet,én most próbálok egyensúlyt tartani.Ugyanúgy van néha játék de kell tudni nemet mondani neki,sőt jobbat mondok:rá se gondolni h olyan is létezik.
Puby25 : Pavilion 1160.
Sokat kell említeni,de legalább az adott oldalt gyorsba végigfutni nem kérdezték-e előttünk 5-10hsz-el szinte ugyanezt.Nagyon sok kérdező ugyanazt a gépet keresi 1oldalon ha megnézitek.1-2 nap alatt nem igen változik semmi.Kösz. -
phoebe326
csendes tag
válasz
Napfénysüti #27489 üzenetére
Igen lattam mar ezt az oldalt. Akkor ez azt jelenti, hogy csak ezek a tipusok leteznek? Tehat nincs olyan SL400as amiben gyarilag lenne 4GB ram...
Ezeket a tipusokat rendelni sem lehet? Ugyertem bemenni egy szakboltba, megadni a tipusszamot es kerni, hogy hozzanak be egyet??
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #27344 üzenetére
A T61 minőségibb.
-
k_marcus
csendes tag
válasz
Napfénysüti #25953 üzenetére
Az asztali mindenképpen megy, ha teljesítményben megközelíti a noti. Azért nem akarok már asztaliba befektetni, mert egész nyáron Balcsin vagyok, és nem használom ki, noti viszont elég lenne a jelenlegi konfig erejével... Hordozva nem lesz sűrűn (koli-otthon), szóval nagy kijelzős variáció előnyben. A filmnézésről nem is beszélve... Csak nem tudom ezt a vid.kártyás részét átlátni.
HD3200: 40 shader, 500Mhz, 55nm, Dx10, AvivoHD, viszont 512Mb shared mem.
x1350: 4+2 shader, 470Mhz, 90nm, Dx9c, 256Mb HyperMem, de nincs HD támogatásÉs a Notebookcheck listája szerint az x1350 erősebb.
Proci befolyásol valamit ezen a szinten? AMD Turion X2 Ultra (ZM-82) vs Intel Dual-Core T2310? Esetleg T5470? Mert 130k alatt már ilyennel is szerelik: HPQ 6820s (GR711).Amúgy létezik az, hogy a HPQ 6735s (KU221) csak sima DDR (1) memóriával szerelt?
T-unit: N500 egyszerűen nem tetszik. Meg Intel grafik.ban nem bízom...
-
k_marcus
csendes tag
válasz
Napfénysüti #25947 üzenetére
A tesóm már egy ideje használ egy HP Compaq EVO N1020v -t... Nyáron én nyúzom, és kapott rendesen a jóból. 7 éves elmúlott, és még bírja. Én max 3 évre tervezem, szóval ezek szerint nem nagyon számít, hogy "s" vagy "b"...
HD3200 annyira el van maradva a 6600GT-től? Mondjuk max egy CS, vagy régebbi NFS-ekhez használnám...
Találtam még egyet:HPQ 6820s (GR851)
17"WXGA+ (1440x900pixel) Brightview™
Intel Dual-Core T2310 (1.46GHz/1MB/533)
ATi Radeon X1350 - 256MB HyperMemory
1024MB DDR2
160GB HDD
DVD+/-RW LScr., Wi-Fi (802.11a/b/g), Bluetooth(v2.0)
FreeDOS
105kMondjuk kell még bele 1024Mb DDR2, ami +5k. 17" ami mellette szól, jah meg a -20k
De mondjuk gyengébbnek is tűnik annyival. x1350 képes valamire? Főleg a filmezés a fontos, játék nem olyan lényeges. GMA x3100 és GMA 4500MHD felejtősnek tűnik, főleg mert a szívem AMD felé húz
-
apuc
őstag
válasz
Napfénysüti #25945 üzenetére
Köszi
-
fortworth
csendes tag
válasz
Napfénysüti #24567 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet, te is megerősítettél a döntésemben [link].
Üdv! -
BloodyEddie
őstag
válasz
Napfénysüti #24607 üzenetére
Még az se túl olcsó nekem =( Használtan lehet kevesebbért kapni használható notit?
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #24580 üzenetére
érdekes lehet
128 MB Intel GMA X4500 Shared - ez mit tud, hogy shared?
továbbá ok, p8400 - ez 1066on megy
oda van írva hogy 2gb ram. viszont hogy ez 667-es vagy 1066-os, semmi.. eltudom képzelni hogy még 667-es.
ujjlenyomat leolvasó van, tpm chippel mi van?
ááááááááááá, kész agyrém..találtam egy másik r500-at is most épp [link]
de ennek kicsi a kijelzője, továbbá szintén nuku hdmi. és milyen csatoló az a DB-15? -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #24578 üzenetére
szerintem nincsen, és akkor gyakorlatilag teljesen értelmét is veszti az egész hdmi.. pont az a lényeg, hogy a jel eredeti formájában megy át a tévébe módosítás nélkül.
vga kimenete meg minden tévének van a hdmi mellett. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #24573 üzenetére
Igen nem egyszerű a szervízelés mo -n az biztos.
Én is inkább Dell (ami emberi áron is van) ajánlom jó szívvel esetleg HP (arról van nem kevés pozitív tapasztalatom is), de ha vállalkozó szellemű vagy rámehetsz bármire. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #24526 üzenetére
Igen, teljesen abszolút jó az információd.
200=12,1" 300=13,3" 400=14,1" 500=15,4" 700=17"Nxxx=R sorozat
Zxxx=T sorozat
Xxxx=X sorozatami új az az SL sorozat. ez egy teljesen belépő szintű nagyon költséghatékony kategória, de meg is látszik rajta az olcsósítás.
Az N sorozat átlag hazsnálathoz tökéletes, a T sorozat a verhetetlen üzleti strapagép, a X meg az ultra hordozható..
Az N sorozatot érdemes megfontolni ha valaki gépet akar venni, mert nagyon jó ár/érték arányban vannak jelenleg!!!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #24319 üzenetére
Azért ez elég dúrva, hogy 2 hét után tönkremegy egy noti, minde1, hogy milyen gyártó!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #24127 üzenetére
nekem is tetszik, de a barátnömnek a minöségetkell egyeztetni a neki megfelelö külsövel no persze nagyon jó áron
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #24124 üzenetére
ha gyorsan elkel a mostanija, és lesz még ebböl, akkor ezt meglépjük karácsony környékén.
barátnömnek a Lenovo nem tetszik.... -
Béló
aktív tag
válasz
Napfénysüti #24101 üzenetére
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest