- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
BloodyEddie #42818 üzenetére
Dell nem igazan jatekra valo
Van olyan modellje, ami jol felszerelt, de az meg draga. Pl. 512-es Radeonnal szerelt valtozatai 170eFt-tol.
-
csibor
addikt
válasz
BloodyEddie #42516 üzenetére
Ezt az oldalt ismerem.Igazából 4 éve 3400+ Sempron ill most már TK-56 processzorral használom a 6100Go notit,amit most valószínűleg lecserélek.AMD Athlon II M300 + HD4200,vagy I3 +HD lesz amire nekem kell arra elég,csak jó lenne látni 1 összehasonlító tesztet pl:Linux alatt hogy muzsikálnak.
-
balageeee
csendes tag
válasz
BloodyEddie #42514 üzenetére
És ez a vga ez jó az asusba ? Intel GMA HD?Filmeket szoktam nézni tvn vele (HD) illetve néha játék.
-
balazspal
csendes tag
válasz
BloodyEddie #42508 üzenetére
Hm. Köszi!
Az ACER-eket eddig komolyabban nem nagyon nézegettem, de ez az 5740G elég megnyerőnek tűnik, a "core i5 / radeon 5650" párosítással... pláne ennyiért.Az "ipon"-ról mondjatok még valamit. Korrektek? Mennyire megbízható társaság?
Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BloodyEddie #42505 üzenetére
Sok igényes ember van, de azt meg is kell fizetni.
Sz@rból nem lehet várat építeni.
-
nVIPER
senior tag
válasz
BloodyEddie #42421 üzenetére
Na ezért is imádom az acer márkát.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
BloodyEddie #42420 üzenetére
Ezt találtam az Acer 5942G-re, amit szerettem volna venni: [link]
Szerintem jó, ha ti is tudtok róla.Röviden az a gond, hogy hullámzik a képernyő képe, és nem tudták megcsinálni garanciában sem. Azt írják, szériahiba, de máshol nem találkoztam ezzel.
-
nVIPER
senior tag
válasz
BloodyEddie #42403 üzenetére
-
nVIPER
senior tag
válasz
BloodyEddie #42399 üzenetére
Hehe, mindig túlteszel rajtam
. Nekem is egy Dell Studio XPS 16-ra fáj a fogam, jövőre meg is veszem a továbbfejlesztett változatát. Nagyon jó anyagok, minőségi összerakás, szép kijelző, még viszonylag halk és hideg is ahhoz képest, hogy milyen hardvereket raknak bele. Az Asus N71-es szériájának útófejlesztése az amit linkeltél. Itt még nem lehet kapni, de ami késik nem múlik. Jó gép az is, ez is, de az új Asusokat még nem fogtam/szervizeltem. Asus mellett szól a DX11 -es kártya és talán a matt felületek. Melyiket akarod igazán? Ebben az esetben a Dellt venném mindenképpen..
-
nVIPER
senior tag
válasz
BloodyEddie #42394 üzenetére
Acer: Ár tekintetében nagyon az élmezőnybe tartozik, nem is véletlenül: Az anyagok összeillesztése/összerakásával nincs gond, zsanér is nagyon jó. Anyagminőség kopogós műanyag. Az első 1 illetve 2 évben általában nem szokott probléma lenni velük. Az azt követő évben/években az Acer laptopok nagy %-a sajnos megadja magát. Gyengébb kondik, forrasztások, ic-k az alaplapon. Ezért jó az ára is. Gyorsan fejleszt, így a gépeibe amint látod mindig a legújabb cuccok kerülnek, így kevesebbet tesztelnek, mint a többi gyártó( a tesztek során felmerülő gondok így alig vagy egyáltalán nem kerülnek javításra). A multimédia gombokra csak annyit tudok mondani, hogy a hangerőszabályzón kívül nem nagyon fogsz mást használni, bár ez az én saját véleményem, nekem is adottak ezek az érintőgombok, ebből a hangerőt használom néha. Inkább csak jól néz ki tőle a gép. A Sony ezzel szemben egy kicsit másabb gyártó, bár egyre inkább a nevet fizetjük meg, de azért nem rosszak.
Itthon nem nagyon találkoztam még egyedileg összeállítható notival (memóriát, nagyobb HDD-t kérhetsz bele). -
nVIPER
senior tag
válasz
BloodyEddie #42363 üzenetére
Sony Vaio E sorozat. ( Core I3, 5650 1GB) 229 ezer körül megy most az ára.
-
Fr33zeye
tag
válasz
BloodyEddie #24632 üzenetére
A Netbookok inkább netezésre, jegyzetelésre meg hasonló dolgokra kitalált cuccok. játszani lehet rajta... aknakeresőt. Sony-t meg sztem felejtsd el, ezek nem azok a gépek, amiken normálisan lehetne használni.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
BloodyEddie #24604 üzenetére
100e alatti gépeknél nincs túl nagy gondolkozási lehetőség.
Körbenézel a piacon és találsz max 2-3 gyártót akinek ilyen gépe van, és abból is csak pár tipust. Elmész, megnézed élőben, és megveszed ami a legjobban megfog téged.
Nincs nagy minőség és tudás beli különség a gépek között ebben az árkategóriában. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BloodyEddie #24604 üzenetére
Dell 500-ast nézd meg, azt hiszem az van 100 alatt és mégiscsak Dell 3 év garanciával.
Pl: [link]
Igaz kicsit több mint 100, de nem sokkal. -
euchi
aktív tag
válasz
BloodyEddie #24545 üzenetére
"UT-t futtatni képes integrált vga"
Hát ha még az UT 99-es kiadásával játszol,akkor igen(pl. intel gma 950), egyéb esetben csak valamelyik mobility geforce, vagy ati hd jöhet szóba, ilyen karival szerelt notit, viszont nem kapsz 100K alatt, csak ha használtan veszel.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
BloodyEddie #24545 üzenetére
Kis módosítás: (lejárt a szerk.) most jutott eszembe ez az "apróság": a notim aksija sajna bedöglött
Csak hálózatról megy.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest