Aktív témák
-
zenke
aktív tag
Hello!
Nagyon Köszönöm e részletes választ!!
Szóval az asztali PC-ben asus P4V8X-X alaplap és Intel Pentium 4 3 GHz CPU van.
A Director az Macromedias alkalmazás és a Neobook progival együtt multimédiás alkalmazásokat lehet fejleszteni rajta, az elöbbi idő, míg utóbbi lap alapu. Photoshop-flash gondolom ismered, a Deamweaver pedig weblapszerk.Ma voltam az usanotiban megfogdostam őket. és hát bele is szerettem e 3 notiba: asus u5f; hp 2400 és IBM x60s. a hp-t és az IBM-et ki is próbálhattam, az asusból csak a celeronos procis volt kiállítva, de op.rendszer nem volt rajta, így bekapcsolni nem lehetett. Viszont a bill, és fogása meg a sulya mindnek okés volt. egy 13''-os tablet asus bekapcsolt állapotban volt, és nem volt annyira meleg.->ennek hasonló ''belseje'' volt, mint az u5f core2 procisának.
Az IBM-el csak az a gondom, hogy nincs benne opt.meghajtó, míg a másik kettőben van, és a dokkolós cucc hozzá meg nagyon drága, javasolták az usb-s csatl. megoldást, de azzal együtt kb. ott tartok árban, mint az asus-nál.
Úgyhogy nem tudom mi alapján kellene döntenem, hogy melyiket a 3 közül.. mert egyik ebben jó, a másik amabban... Ja! a hp állítólag tud külsőfényérzékelést.
Fogásra amúgy mindhárom masszívnak tünt, igaz nem járkáltam körbe vele a boltot ;o)
Szóval a mai nap eredménye listán 3 noti, és egy nagy ''nem tudom''
Ja! igen a hp és az asus cd-n adja hozzá a drivereket, míg IBM -nél le kell tölteni.
Aktív témák
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest