Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hyena

senior tag

válasz #54715584 #19196 üzenetére

Azert szerintem ez nem ilyen egyszeru. Es milyen medialejatszoe?
    A torteneti huseg kedveert elmondom, hogy evekig hasznaltam Popcorn mediaplayereket (A-110, A-200, A410) melyek utan vettem hibrid nast, es meg ezek utan is tettem egy probat egy Q10 Proval es jelenleg is van egy Amlogic S912-es eszkozom is.

Velemenyem szerint egy Intel chipsetes hibrid NAS bizony eleg jo hasznalhato mediaplayer, semmi penzert nem valtanek vissza a a fent emlitett Popcornokra. Es az biztos , sokkal jobb medialejatszo mint amilyen egy Popcorn mediaplayerrel torrentezni amit erdekessegkeppen anno szinten probaltam.
    A filmnezes es a torrentezes a popcornra telepitett transmissional egy idoben nem lehetseges mivel a torrentezes szepen megakasztja a film lejatszasat.
    A letoltesi sebesseg is lassu, hasonlo dolog egy hibris nassal nem fordul elo.

A Q10 Pro-ban mar tobb lehet a potencial ha kiforrja magat mikor egy hetveget nalam toltott akkor meg nem volt jobb.

Probaltam meg Raspberry Pi 2ot is openelec-el ami szepen tette a dolgat ezt csereltem le a fent emlitett S910-es Beelink GT1-re.

Amugy sokan manapsag az Amlogic S905-os mediaplayereket tartjak a legjobbnak LE szoftverrel amit eleg olcson meg lehet venni, szoval valoban lehet akar 2 kulon eszkozt is vasarolni 100.000 ftbol.

[ Szerkesztve ]

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák