- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
KaiotEch #15334 üzenetére
Én is számolgattam mostanában ugyan ezt. Azt még hozzátenném, hogy ezek a panel, vagy pico tápok annyira noname jellegűek nekem (legalábbis amiket eddig, a vállalható ársáv körül találtam), hogy simán venném inkább a lapból a DC-s verziót. Plusz ram, plusz kocakatáp, és nincs az a ház ami kicsi is, bele is fér ami kell és legalább fele annyira jól néz ki, mint egy Syno 215j. Oké, erősebb lenne sokkal, jó móka lenne összerakni, meg bővíthető, de amire nekem kelleni fog arra meg a Syno is elég lesz. Ott meg a szoftver kulcsra kész, stb. Szóval hosszú agonizálás után eldöntöttem, hogy az első NAS-om egy Syno 215j lesz. Asszony is jobban megtűrné a fehér szekrényen, mint egy olcsó fekete Zyxel-t
Mondjuk most néztem, a PCX-en az Asrock Q1900DC most 32,5K helyett csak 28,5K... Rezeg a léc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged