- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #84223 üzenetére
Persze, azt tudom, de amúgy is szeretem -bármilyen képernyőről legyen szó- ha nem bazári nagy ikonok meg stb van, hanem szép apró és éles minden. Amennyivel messzebbről nézem, annyival meg kisebb is a pixelsűrűség, mint a laposomon volt. Böngészőben meg lehet nagyítani, máshol szerintem nem fog gondot okozni. Szerencsére még jó a szemem
Meg is rendeltem azt a Dell-t.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
válasz
AxBattler #83970 üzenetére
Vissza térnék a kérdésre. Osztottam, szoroztam a felsorolt típusok között, és úgy döntöttem, elég a 25", méretre már nagy a 27" a ppi meg nem fog zavarni, a 15,6"-os FullHD laptopomon után.
Ki is néztem a BenQ-t, erre kifutott mindenhol..
Olvasgattam, nézelődtem, közben láttam élőben egy Dell 2715H-t és eléggé bejött, mondom akkor a 2515H jó is lesz, kerestem topikban volt ajánlva ez is. Erre ez is eltűnt..(oázis, ipon ahol nézelődöm, ha szabad írni..).Kérdés, a DELL ULTRASHARP U2518D, az a HDR-t leszámítva jobb vagy rosszabb, mint a 2515? Jó választás lenne helyette?
-
Sziasztok!
Max 130-140k környékén, IPS/VA paneles, 25-27"-os, WQHD felbontású monitort keresnék. Játékra, általános felhasználásra lenne. Nem lenne baj, ha vékony a káva, de ha vastag kávás, de jobb van ennyiért, azt sem vetem meg.
Esetleg a fenti alternatívája 100k-ig? Nem kell nekem 25 felé csatlakozó rá, meg USB, meg füles tartó, meg stb, csak a kép legyen jó.
Előre is köszönöm!
-
Nem számoltam, hogy mennyi hozzászólást töröltem, de nem keveset..
A hitvitákat, egymás piszkálását, és a kialakulóban lévő személyeskedéseket tessék pihenőre tenni!Most még megálltam itt, de ha valaki folytatni kívánja, kaphat egy kis hétvégi kimenőt.
-
Megkérnék mindenkit, hogy szakmailag nem megalapozott, konkrét adatokkal nem alátámasztható feltételezéseket ne tényként, és elfogadott igazságként tálaljon, mert az az idetévedő, kevésbé hozzáértők félrevezetéséhez vezethet!
Az egymás ellen irányuló, személyeskedés felé hajló megjegyzéseket pedig kerüljük! A szakmailag nem helytálló megjegyzéseket igyekezzünk tényekkel cáfolni, a konkrét hülyeségeket pedig ignorálni, és nem visszavágni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest