-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Kizárólag böngésző, word, excel használatra ez a monitor jó lehet?
SZERK.: Aztán eszembejutott, hogy monitort inkább az Oázistól
-
Phobion
őstag
december 7.-én vettem LG 32GP850-B az oázistól, jelenleg 185 óra üzemidő van benne, egy 24"-es fhd asus-t váltott kb. 10 év után, nagyon klassz és óriási 👍
(felhasználás: gaming, youtube)
-
Phobion
őstag
válasz
jeffreybboy #133721 üzenetére
A rohadt életbe.
Nekem is ezt a ajánlották PS5-ös fórumba, vettem is volna Oázistól, de nincs nekik. Talán jobb is.Mindenképp tőlük (Oázis) szeretnék venni PS5-höz monitort. Tudnátok olyat ajánlani ami WQHD, PS5 VRR-t támogat és min 144hz-es?
Szerk.:
Max 170k-ig. -
Phobion
őstag
Sziasztok
Kicsit off-topic a kérdés, de ami az Oázis Computer-nél opcionálisan vásárolható "pixel garancia", az mennyire jellemző más cégeknél? Ha ilyen jellegű pixel problémám van, akkor azt máshol nem veszik figyelembe?
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni abban, hogy mi a különbség az alábbi két monitor között? Árban igen jelentős a különbség.
LS32BG850NPXEN
Lehetséges, hogy ez? A -NUXEN leírásánál van egy ilyen feature felsorolva:
Az NPXEN verzióban nincs HDR10+? -
Phobion
őstag
Sziasztok!
Bocs az offért, de nem találtam jobb topikot: monitor/tv képernyő tisztítására mit ajánlotok?
-
Phobion
őstag
sziasztok!
dell ultrasharp u2414h-ről mik a vélemények? Illetve, ennyiért, ekkora méretben mit ajánlotok még?
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy 60-70k között melyik IPS-s monitorba érdemes beruházni? Játékra, HD filmnézésre lenne használva. Jelenleg egy LG Flatron W2243S monitorral rendelkezem, jelen pillanatban ez a monitor 6 éves, így most is hasonló távlatokra szeretnék monitort vásárolni. Illetve még annyi, hogy érdemes-e az oaziscomputer-nél monitort vásárolni?
Válaszotokat előre is köszönöm!UI.: Nagy különbség van egy 60 és 80k-s monitor között?
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni, hogy egy Benq gl2250 LED-es monitor megérne-e 24 ezer forintot? A monitort addig használták amíg feltelepítettek vele egy windows-t. (Tehát még megvan rá a garancia)
Érdekelne, hogy mennyire hátrány az 5ms válasz idő, illetve a HDMI hiánya?
És még annyi, hogy esetlegesen érdemesebb lenne 120hz-s monitort venni annak érdekében, hogy kevésbé legyen irritáló a szemnek? Nem igazán vagyok jártas ebben a 60hz vs 120hz témában -
Phobion
őstag
Sziasztok!
Lassan esedékes lesz a monitor vásárlás, és a tanácsotokat szeretném kérni.
Full HD-s, IPS-s monitort szeretnék vásárolni majd, játékra, film nézésre lenne használva.
Az anyagi keret 40-50k lenne, értelemszerűen ennyiért a lehető legjobbra szeretnék beruházni.
(Természetesen ha lehet 40k alatt kapni korrekt darabot, akkor arra is vevő vagyok.)
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni IPS-s monitor vásárláshoz, játékra, film nézésre. A pénzügyi keret 40k lenne. Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest