- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
chewycl
tag
válasz kotibor #111942 üzenetére
Én a 27-es változattal szemezek, egy dolgot találtam redditen ami nagyobb negativum:
Az overdrive-ot nem lehet kikapcsolni vrr módban, igy 60 Hz körül elég nagy overshoot van. Nem tudom, hogy azóta van-e már erre official fix, hogy ki lehessen kapcsolni. Itt találsz képeket egyébként a problémáról.[ Szerkesztve ]
-
chewycl
tag
Sziasztok,
Melyiket választanátok a kettő monitor közül és miért?
Acer Predator XB273UGSbmiiprzzx
Dell S2721DGFNagyon szemeztem a 32"-es XB323UGP-vel, de nem akarok 290k-t kiadni egy monitorért. Mondjuk lehet bevárom a black friday körüli akciókat. Hátha jönnek megint alza kuponok kerékpárcsengőre és UTP kábelekre
-
chewycl
tag
Sziasztok,
32" környékén 1440P, nem ívelt IPS paneles monitorok közül melyik az ajánlott darab? Fontos lenne, hogy G-sync is működjön rajta, de 144Hz nem muszáj. Olyan 150k körül jó lenne ha megállna.
Egyetlen monitort találtam ami árban is normális, viszont alapból csak 1 év gari és régebbi modell:
LG 32QK500-W
VA panelesekből több is megfelelne mint pl a fentebb linkelt LG 32GK650F-B 32
Filmezésre is lenne használva kanapéról, ezért fontos lenne, hogy a betekintési szögei normálisak legyenek. Még sohasem láttam VA panelt, annyira azért nem vészes pl filmezésre? Eddig megvoltam a kőkorszaki Dell u2311h monitorommal is, szóval ezt váltaná. Irodai munkára, filmre és játékra egyaránt használnám. -
chewycl
tag
sziasztok!
le szeretném már végre valahára váltani a jó öreg 17"-os monitort. A keret 40-45ezer forint lenne, milyen típust tudnátok nekem ajánlani? jelenleg ezt szemeltem ki : ASUS VW225D Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest