- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Asztrofotózás
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz LiteCross91 #113359 üzenetére
A Freesync használathoz legaláb GTX1000 szériás kártya kell, régebbivel NEM megy. Cserélned kellene minimum GTX1050-re.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Anonymus23
veterán
válasz LiteCross91 #84493 üzenetére
Minden gyári promo fotón van ott valami, nézd meg. Olyan mintha valami érzékelőnek a helye lenne, de ebben nincs ilyen, és le van fedve színazonos anyaggal.
Nem lehet elhúzni esetleg?;) - The Power of the Light Side
-
LiteCross91
aktív tag
válasz LiteCross91 #84363 üzenetére
-
saen
veterán
válasz LiteCross91 #84361 üzenetére
Kalibrálással együtt venném, úgy is 4k. Én biztos nem nézegetnék hibás pixelt, visszaküldözgetés meg nagy szívás.
-
diegho
nagyúr
válasz LiteCross91 #83420 üzenetére
Miért akarsz ilyen monitort? Ez külföldön is 500€-tól indul, itthon meg hétvégén is volt 120k körül XB241H szintén Gsync-el, ráadásul ezerszer jobb design-al és a 180Hz-et is bírja.
-
Nexave
tag
válasz LiteCross91 #83423 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót! Valószínűleg befutó lesz. Fehér monitort szerettem volna, de az anyagiak jelenleg közbeszóltak.
-
Franklin
addikt
válasz LiteCross91 #83420 üzenetére
-
félisten
válasz LiteCross91 #83401 üzenetére
Juteszembe, ha már így említésre került...
Az LG 27MP68VQ-P-ről több webshop és eltérű nyelvű gyári oldalak is ellentmondó infókat írnak:
- 2db HDMI található rajta, vagy 1db HDMI és 1db DVI-D csati?
- van beépített hangszórója?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz LiteCross91 #83404 üzenetére
Próbáld meg a Vsync helyett RivaTunerrel a max. frame-et beállítani 60-ra.
Pubg-nél mondjuk a gyenge proci is okozhat ilyet, i5 legalább kell a stabil multi mókához. Sosem értettem, hogy ha az adatlapra lusta leírni vki a konfigját, akkor legalább 1-1 problémafelvetésnél írja le magától az alap dolgokat, ne harapófogóval kelljen kihúzni belőle mindent, morzsánként.Az az LG jó választás (ahogy a GTX1060/6G is), csak legyen alatta vas, ami kihajccsa'.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Franklin
addikt
válasz LiteCross91 #83406 üzenetére
Acer XF240H, AOC G2460PF, Asus VG248QE, Benq XL2411 plusz az általad is említett LG.
Ezek vannak 80-90e Ft körül. Ezekből én az Acer-t venném az 5 év gari miatt + kalibráltatnám a szebb színekért.
-
gergo5991
őstag
válasz LiteCross91 #83406 üzenetére
szia, nekem is ez a monitor volt az LG amit linkeltel, de megmondom oszinten en pont ma kuldtem vissza, mert nagyon nem vagyok elegedett vele. A TN panel eleg ratyi volt, a szinek nagyon furak akarhogy allitgattam, a betekintesi szogrol nem is beszelve, volt hogy jatek kozben teljesen mas szineket adott vissza mint pld sima netezes kozben, ami meg nagyon zavart hogy nem igen volt eles a kepe, lehet 24 colra mar 2,5kx1,4k-s felbontas kell de annak ellenere se volt eles a kepe. Helyette egy ips paneles dell Uxxxx modell lesz veve, igaz hogy nem fogja tudni a 144hz-t ami nagyon jo volt az LG-n, de mivel sokat filmezek, fotozok es kepeket szerkesztek kell az IPS, ugh eleg jo arban van most en a legolcsobbhelyrol rendeltem csehorszagbol 80k ftert
btw: 24 colos 1080p ips 120hz feletti monitorok ha vannak mennyibe mennek?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz LiteCross91 #83404 üzenetére
V-Sync-et kapcsold Gyorsra az nVidia vezérlőpultban.
Egyébként neked egy magas Hz-en működő monitorra van elsősorban szükséged (144Hz) azt nem modnom, hogy tök mindegy, hogy akár Free-Sync is G-Sync helyett, de a nagy képfrissítés nagyon jótékony hatással van a tearingre, nem fog feltűnni egy Free-Synces monitoron is nVidia VGA-val sem (annyira).
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
félisten
válasz LiteCross91 #83401 üzenetére
Screen tearing a jelenség neve, Vsync-en kívül a G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync) tünteti el.
Adott monitornál az utóbbi, és csak ha ilyen Radeon-od van, és így is csak 40-75 frame között, magyarul Crimson-ban be kell állítanod a 75-ös max. frame-et.Mennyire magas frame-el játszol? Mit játszol?
Milyen VGA-d van, és cserélnéd a közeljövőben?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Delta Force (2024)
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás