- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz redingitell #63892 üzenetére
Acer XF240H (jelenleg 89900,- freesync, 144Hz, 5év gar.):
Tn panelhez képest gyárilag meglepően jó, élénk színek jellemzik, előtte más hasonló tudású monitort nbontottam két félét is, azok alapból színtelenek fakók voltak. A betekintéi szögek szintén jók, igaz már pici mozgásnál is változik, de közelebb van az IPS panelekze, mint a régi vacak tn panelekhez.
Felfénylése sokkal gyengébb mint az IPS monitoroknak, de azért van.Kalibrálás:
900:' kontraszt jó, kis szerencsével másik monitornál simán lehet 1000:1 fölötti is szerintem. Ehhez mérten a fekete egész jó, 120cd/m2-re kalibrálva 0,13cd/m2. Ez pont ugyanennyi a jelenleg kapható IPS paneleknél is.
A színeknél a dE már elég nagy, de bőven a határérték alatt van. Látszik, hogy nem grafikus monitornak készült, valószínűleg a drágább kalibrátorral kicsit jobb eredmény is kijönne a kalibrálásnál a színeknél, de sztem ez egy tn paneltől kifejezetten jó eredmény, nem sokkal rosszabb mint egy jelenlegi VA panel.Színtér tn panelhez képest szuper, (99% sRGB!)
Freesync jól működik, játékra tökéletes, utánhúzása jobb mint egy IPS-nek.
Háttérvilágítása természetesen PWM mentes!
[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Teaway
veterán
válasz redingitell #63182 üzenetére
Mivel 140 mm a magasságállítási tartománya, valószínűleg 520-140=380 mm (nincs előttem a monitor).
Nincs itthon csokid??
-
atee
őstag
válasz redingitell #63080 üzenetére
A 144 Hz jó dolog aminek megkérik az árát. Neked kell eldöntened, hogy inkább egy szinhűbb panelt akarsz vagy inkább egy játékra kihegyezettebb lenne ideális.
TN panelt itt sokan nem fognak neked jó szívvel ajánlani játékra sem. 144 Hz meg csak abban van megfizethető.D-day 2002-01-04 01:54
-
Brekk
addikt
válasz redingitell #62202 üzenetére
Jó monitor, nem igazán van konkurense, főleg ha EIZO-t akarsz. De ha leírod a fontosabb tulajdonságokat lehet tudok ajánlani más márkát is.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
kirjak
aktív tag
válasz redingitell #62202 üzenetére
Én már többször is kérdeztem de semmi....
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
d@minator
addikt
válasz redingitell #26832 üzenetére
"mit jelent, hogy latol?" [link]
-
Isual
veterán
válasz redingitell #26834 üzenetére
Azt írtam, hogy nincs.
Ami van az nem olyan, amit akármelyikőnk ajánlana bárkinek is.
Várni mindig lehet. Csak mire megvárod valszeg megint lesz 1-2 eye-candy, amire megint érdemes lehet majd várni...és így tovább. Választhatod ezt az utat is, vagy most veszel monitort és hiszel nekünk. ...make your choice[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz redingitell #26826 üzenetére
megértem, hogy önérzetes vagy, nincs ezzel baj, csak sok sikert kívánhatok a megfelelő monitor megtalálásához és használd majd megelégedéssel a szerencsés készüléket!
-
Isual
veterán
válasz redingitell #26824 üzenetére
Nem reális. Ha az lenne, akkor adtam volna normális választ, monitort, bizonyítottan jó (kép)minőséggel és megbízható beszerezhetőséggel. Mind hiányzik, RGO nem reális az, amit akarsz, gondold újra, ha minőségi termékre vágysz (s egy monitornál szvsz ez alapvető), s nem zsákbamacskára...
Persze nem kell velem egyetérteni, de ettől még nekem van igazam
-
Isual
veterán
válasz redingitell #26810 üzenetére
Helyezd reális alapokra az elvárásaidat és várunk sok szeretettel a fórumban!
(első hsz átbogarászása tanácsod, ha még nem tetted volna meg) -
I3EI\ICE
aktív tag
A 120Hz és az IPS ötvözete engem is nagyon foglalkoztat. Két alternatívát találtam, de mindkettőnek nehézkes a beszerzése, illetve mindketten 27-esek (2560x1440-es felbontással):
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Jelenleg nincs ilyen.
(#26809) Norb3rto: Akkor a sima fullHD (1920x1080) előnyösebb. Milyen távolságból használod a monitort, Ha jellemzően közel ülsz hozzá ~50cm, akkor a 27" full HD kicsit nagy. 24"-ba meg csak 1920x1200 van IPS panelből, esetleg 23", az meg olcsó is lenne, de ha nem így van akkor 27" az megfelelő lenne.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 19MB35P 19" IPS 4:3 monitor eladó kábelekkel
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest