-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz Vasinger! #55195 üzenetére
(#55196) szilu7: Dell U2412M, 80k-ért ASUS PB248Q, használt U2410 (ha kell a wide gamut).
22"-ban nincs igazán jó fotószerkesztésre, maximum használtan NEC P221w, EiZO S2233w most van az Oázisban pár darab.[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
South Velen
addikt
válasz Vasinger! #40679 üzenetére
Azt, hogy sokkal lassabban megy a mozgás, gondolkodás, mikor egy PWM-es monitor előtt ülök, különösen persze alacsony fényerőn.
(#40680) schawo: Ignorance is bliss.
Azt nem mondtam, hogy minden ember agyát lelassítja, aki érzékeny rá. Nálam ez volt a tünet többek között. Az agyra való hosszútávú hatásokat is csak sejteni tudom, valószínűsíteni. A szemre való példa viszont elég egyszerűen érthető, de úgy látom nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
válasz Vasinger! #40557 üzenetére
Üdv!
Tudtommal az "E" típusok mind PWM-esek, a 2709W is PWM-es, de itt fontos szempont, hogy nem led háttérvilágítású, s ezért "nem olyan agresszív a villogása/vibrálása" (PWM), ... és sokkal "nyugodtabb" egy CCFL háttérvilágítású monitor kijelző, mint egy led-es.
Igen, az S2440L "nagyon" glossy, s ha az ablaknak háttal ülsz, akkor nem is kell a fürdőszobádba menni, mert vetekszik a tükörrel. Egyébként ez a típus A-MVA panelt használ, ahol a fekete mélységek szembetűnően jobbak az IPS panellel szemben és a kontrasztjuk is erőteljesebb ... egyébként ITT és ITT van róla teszt!
-
Hexaa
aktív tag
válasz Vasinger! #40244 üzenetére
Inkabb bedobom ide is amit priviben küldtem.
2013.01.-től a DELL újrakezdte a számozást (A01-A06-ig ment 2012.12.-ig). Tehát 2013.01.után az U2312-esek PWM mentesek (A00). A legfrissebb 2013.07. gyártású (szintán A00, PWM mentes). Sajnos újabb már nem lesz, mert kifutó termék.http://www.monitorguru.hu/
-
Isual
veterán
válasz Vasinger! #40218 üzenetére
Erőltetettnek tartom a cserét, én maradnék az U2311H-m mellett/előtt...
(#40220) Vasinger!: Cserére emlékeztem... hát akkor még egy U2311H használtan, (ha) van, találsz.
[ Szerkesztve ]
-
DanielLong
senior tag
válasz Vasinger! #39877 üzenetére
Ha jól sejtem, DVI kábelt kapni fogsz hozzá, szóval én vennék egy DVI->HDMI átalakítót, ami egy ezres pl edigitalban, máshol meg talán még 800-ért is lesz. link edigitalhoz
-
titán
válasz Vasinger! #39785 üzenetére
Mindjárt jönnek az okosok, és megmondják. De asszem ez PWM mentes. A06 minden valószínűség szerint. Minden bizonnyal én emlékeztem rosszul a dátumra, és összekevertem a 2412-vel, ami '12 decembere óta PWM mentes.
(#39787) Vasinger!
Igen, abszolút jó boltnak számít.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Vasinger! #39776 üzenetére
Nem minden 2312 PWM mentes. A 2311-nek a PWM fényerőszabályozása sokkal kevésbé zavaró, mint az esetlegesen PWM-mes ledes 2312-é. A 2311 általános képminősége kicsit jobb, mint a 2312-é.
Ha tényleg az új sorozatból való PWM mentes a 2312, akkor nem rossz bolt a csere.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bajaki
őstag
válasz Vasinger! #15207 üzenetére
Hát így nagyjából erre lettem volna kíváncsi. Magára a képminőségre.
Ez most kicsit elbizonytalanított. Gondolkoztam hogy nem veszek LED-es monitort, de ebben a kategóriában ami nem LED-es az általában nem DVI-os...stb, szóval nem tudok mit csinálni.De úgy általában akkor szép képet ad azt mondod?
Szerinted érdemes lehet megvenni egy olyan monitort játékra, filmezésre, netezésre? Szóval semmi extra elvárás, de azért mégis legyen szép a kép.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #15156 üzenetére
Nagyon komoly (kb. 300k feletti) tévéknek van mondjuk U2410 szintű elektronikájuk, és még ott is van amiben elmaradnak, mert... és most lehet csodálkozni: Nem monitornak találták ki őket
Cipőt a cipőboltból. Még mindig igaz a mondás.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
petata
őstag
válasz Vasinger! #15156 üzenetére
Persze, monitorokból is van nagyméretű fhd. De az IPS-eket általában 1080p felettire csinálják, mert gondolhatják, hogy erre van igény... viszont az összes TN kacat 27 collon csak 1080p-s, mert azt is tudják, hogy a laikusok tojnak rá, hogy 1920x1080, vagy 2460x1440. Csak nagy legyen... ráadásul így már dicsekedhetnek azzal, hogy fullhádé monitoruk van
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #2971 üzenetére
Én aszondom a kendőre érdemes gondot forditani,de az is akad szinte mindenhol. Szemüvegekhez adnak ilyen mikroszálas kendőt, az a lehető legjobb. Én simán az alkoholos Clin-el szoktam intézni ezt az ügyet amugy.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #2951 üzenetére
Én nem nagyon hiszem, hogy van mezek közt különbség. Én pl. soha semmit nem használtam még. Általban ez mind csak IPA. Jó drágán eladva. Meg egy mikroszálas törlő
-
silvergod
őstag
válasz Vasinger! #2008 üzenetére
Szia!
Ő ezt a kettőt nézte ki:
A Benq jobb adottságokkal rendelkezik a Samsunghoz képest...
Szerinted melyik a megbízhatóbb a kettő közül? Melyiket érné meg megvennie?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Vasinger! #1996 üzenetére
Szia!
netezésre,filmnézésre,meg néha játékra,nem akkora gamer....bár gondolkozik erősebb gépen ami vinné a játékokat,lehet hogy a 16:9 jobb lenne neki...de szerintem nem haragszik a másikért se csak megbízható legyen neki...kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #1988 üzenetére
DVi-on is 8-at tud. Egyébként legjobb tudomásom szerint nem biztos, hogy nem fogadja a 10-et,de alsóbb kategóriákban nem szokták ezt megcsinálni, és a miértre elég valószinü, hogy az erre képes elektronika ára a válasz. U2410 pl. biztosan tudja.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #1980 üzenetére
A monitorod 10bites,de legjobb tudomásom szerint nem tudja a 10bitet fogadni DisplayPorton. Azt amugy tudod ugye, hogy egy 4ezres kábelen futjuk a köröket kb két napja?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #1977 üzenetére
DP-on tud menni a 10bites szinmélység, ami azért szerintem nem teljesen mindegy. Már persze akkor érdekes az egész, ha a monitor meg tudja fogadni...
-
Isual
veterán
válasz Vasinger! #1934 üzenetére
De ugye azt nem gondolod, hogy 178°-ig nincs semmi változás... van.
A 2209wa esetében oldalról 55-60° után írnak kontraszt és fényintenzitás csökkenésről, U2311H esetében 45-50°-nál észlelhető, felülről nézve meg még inkább nő a különbség, gyorsabban veszít a fényintenzitásból a U2311H mint a 2209wa. Ezt lemérték.
De mint írtam ez nem jelentős mert nem felülről szokás nézni egy monitort vagy éppen 60-70°-os szögből, de ezt írják.A bevilágítás, homogenitás nem időben változik, hanem vagy ilyen vagy olyan. Vagy vannak bevilágítások vagy nem, de itt is az U2311H-nál gyakoribb, illetve a panelhomogenitása, gamma eloszlása is rosszabb, mint a 2209wa-é, de ez utóbbi kevésbé észrevehető. Amit az ember könnyedén észrevesz az a bevilágítás.
Egyébként talán ez azért van mert a 2209wa-t 6 CCFL világítja meg az U2211H-t 2 CCFL az U2311H-t meg 4 CCFL. Legalábbis erre gondolnak. Talán ezért jobb a 2209wa homogenitása (lásd Prohardver teszt) illetve ezért jellemzőbbek a bevilágítások az U2211H és U2311H monitorokra.
[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
válasz Vasinger! #1089 üzenetére
Elsősorban játékra és filmnézésre.Ugyebár a 3 BenQ 24"-os, a másik 3 meg 23"-os.
Viszont az ASUS támaszték megoldásától félek, nekem akkor se tűnik stabilnak, és az előre fele döntés alapból felejtős gondolom.A maradék 5 monitor közül a Samsung válaszideje viszont 2ms(nem mintha az 5ms nem lenne elég a többinél számomra) ami játékhoz jobb.
Tehát akkor az a kérdés hogy a megmaradt 4 közül melyiket válasszam
Benq V2420H
BenQ V2410 Eco
BenQ G2420HDBL
Samsung SyncMaster BX2331A BenQ 2420HDBL-vel viszont annyi bajom van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó, menyit számít full hd-nál hogy HDMI, D-Sub vagy DVI kábelen megy a jel?
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
LW
őstag
válasz Vasinger! #378 üzenetére
Az egérpadon hány molylepkét kentél szét?
Digitálisról analóggá, majd vissza digitálisra eddig jó a monitor, csak el ne kiabáljam.
Egy kis kedvderítő.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #366 üzenetére
Nem hazudtál, csak nem szerencsés ezt kiemelni, mert jön egy jelenség, hogy ilyenkor ezt felkapják a népek, és "hirtelen kiderül" hogy ez egy tipushiba, pedig előtte szó sem volt róla
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #364 üzenetére
Egy kivetni való viszont van, hogy van egy nagy bevilágítási folt bal felül, amit nem is hittem, hogy lehetséges, mivel IPS, itt meg úgy tudtam, hogy nincs ilyen, hogy: bevilágítás
Hogyne lenne... Nem attól függ milyen panel. Ne viccelj. Abszolút összeszerelési minőségtől függ. Nem is tudom ezt honnan vetted
Viszont megnyugtatlak, az sajnos mindegyiken van, ez egy ilyen dolog... Bevilágíts van, volt, és lesz is minden monitoron. A mértéke az változhat,de abszolút lutri... Ráadásul nem láttál te még igazi csóvás bevilágítást és "hála" neked most egy-két hónapig senki nem akar majd ilyet venni, mert idézem: "aztolvastam a fórumba, hogy ennek ilyen beilágítás gondjai vannak..." Most megtapasztalhatod a hatalmat, amit mondasz az szent lesz
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #311 üzenetére
Driver azt irja? Akkor annyi. Nem fogsz különbséget látni. Semmi őrületes javulásra ne számits. Viszont nézz meg egy 24p-s filmet 60Hz-en, aztán 72-őn, és látni fogod, hoyg azért van miért szórakozni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #296 üzenetére
A módok elég beszédes nevűek, sejted is már. Egyébiránt az Oázison amik fentvannak DELL tesztek nagyrészt már kitárgyalták ezt a témát. Ha nem is mindben van ujra-és ujra leirva,de valamelyikből biztos kibogarászod a menu dolgait. Mindnek ugyanolyan a menuje ugyanis (persze eltekintve azoktól amik mondjuk olyan tulajdonság beállításai amik ebben az egyszerűbb modellben pl. nincsenek - na ezt jólmegmondtam).
DDC/CI
LCD Conditing - nem ehez van,de asszem benen van mit jelent"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
SOAD19
addikt
válasz Vasinger! #296 üzenetére
Én ebből a tesztből tudtam meg pár dolgot, ami homályos volt.
Bár az a DDC/CI,m ebből a tesztből se derül ki, hogy mire is jó. Graphics-ot írják, hogy azt ajánlott elsődlegesen beállítani, a Video-t, filmekhez ajánlják.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #293 üzenetére
Nem állítgatja, nem piszkálja
Viccet félretéve tényleg nem nyúlnék hozzá, nincs semmi olyan ami szükséges lehet, hogy ne gyári értéken legyen. Fényerőt 30 körülre, és uccu neki. RGB-hez, kontraszthoz colorimter nélkül végképp tilos nyúlni.Egyébként mire lennél kiváncsi? Azon kivül hogy mindenre
A többit már másik topikba írom.
Mégis melyikbe? Egy monitoros totyik van már nem si olyan régóta. Ez.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Vasinger! #263 üzenetére
Úgy legyen, bár még nagyon ráér. De szeretném tudni, mit is akarok. Akkor várom a többiek véleményét!
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Vasinger! #259 üzenetére
Lehet félreérthető voltam kicsit, de azt szeretném elérni, hogy a választott nagyobb felbontáson [16xx vagy 19xx, most mindegy], egy ikont ugyanakkorának [!] lássak, mint a jelenlegi monitoromon, 12xx-en. Pont azt szeretném elkerülni, hogy a kijelzőn túl kicsi legyen minden, vagy épp túl nagy.
A fullHD annyira nem érdekel, bár ha hasonló árkategóriában létezik az elképzeléseimnek megfelelő 19xx monitor, és nem öli meg a VGA-t játék alatt, akkor miért ne [de akkor már VGA-ból is 1 gb-osat].
Ez a monitor szerinted jó lenne 1680-ra? [1920 gondolom hiába van, kicsi lesz... bár nm tudom, nem volt még ilyenem]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #253 üzenetére
Itt valójában arról van szó, hogy valós kontrasztban jelenleg IPS esetén 1200:1-hez nagyon jónak számít, ezt nem sok kijelző tudja. Átlagosan 600-1000:1 közt vannak. PVA-k ennél minimálisan jobbak, illetve az uj C-PVA-kból ennél magasabbat is ki tudnak hozni,de azokmeg jóval lassabbak az IPS-eknél.
Tehát minimális különbségekről van szó, plusz az irás 5 éves amit linkeltél, te is tudod, hogy ebben az iparágban ez nagyon sok idő. Sokat fejlődtek a panelek azóta. Abban az időben simán 400:1-hez kontrasztot tudtak az alap IPS-ek (akkor még valóban IPS-ek voltak, nem volt H-IPS, és e-IPS).Azért ha mész megvenni, majd nézz meg rajta egy filmet, az biztos segit a döntésben.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #242 üzenetére
Továbbra sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ennyire nincsen hited, bizalmad az egész világban fiatalon. Ezen vagy nagyon gyorsan változtass, vagy ugy megette a fene az egészet ahogy van. Extrém módon eltúlzom ezt most, hogy értsd mire gondolok:
A mindennapi életben minden pillanatban kell hit abban, hogy a dolgok ugy fognak történni, ahogy kell, enélkül nem lehet élni. Te nem állsz be a buszmegállóba, mert ugysem fog jönni? Dehogynem... Ez is hit kérdése. Elhiszed, hogyha odaállsz jönni fog. Miért? Mert ezt igérik.Gondold át ezt a dolgot szerintem.
Felénk ezt ugy mondják, forditva ülsz a lovon. Nem ugy kell közeliteni a többi ember felé, hogy nem bizol bennük, és ha rászolgálnak lassan elkezdesz bizni. Nem vagy te valami riadt kis őzike, ne csinálj ugy. Komoly, felnőtt ember ilyet nem csinál. Meg kell adni a bizalmat mindenkinek, és ha nem szolgál rá, akkor -immár okkal- azonnal megvonni tőle.
Életvezetési tanácsaim első rész.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #239 üzenetére
Vezess már be a titkok kamrájába kérlek. Elképzelni sem tudom hogy oldanám ezt meg. Hátha tanulok valami praktikát. Amig nem mondasz semmit, addig ezt ugy veszem hogy blöffölsz Emellett mivel élből iylet feltételezel még kifejezetten rosszindulatúnak is gondollak, addig amig nem számolsz be ezirányú tapasztalataidról. Abban az esetben természetesen megértem.
Továbbra is igyekszem leszögezni, hogy nem állt szándékomban téged hülyének nézni, ha a stílusom miatt te ezt igy értetted, akkor elnézésedet kérem, nem volt ilyen szándékom egy pillanatig sem.
Egyébként kezdem magam ugy érezni mintha rá akarnálak beszélni hogy te akármiylen monitort vegyél. Közben én egészen nyugodtan alszok akkor is, ha nem is tudom mit vettél. Szóval félreértés ne essék, nekem aztán teljesen mindegy. Csak olyan izé vagy nekem... olyan... "bazmegnyusziazásódat", nekem ugyis rossz lesz, velem ugyis ki..sznak a gonosz aljas kereskedők, mert mindig ez van. És ezt nem szeretem...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #229 üzenetére
És hol a gari arra, hogy nem egy visszahozott, pixelhibásat fog eladni nekem, ha nem kérek rá ilyen garit?
Ne adj a számba olyat amit nem mondtam. Nem néztelek hülyének (arról tudnál ).Gondolom egy bontatlan dobozt te is felismersz, ha már nem vagy hülye
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
válasz Vasinger! #229 üzenetére
Az utolsó strófád tartalmazza a lényeget. Ismereteim alapján a legtöbb pixelhibás monitor gyárilag pixelhibás. Természetesen fordulhat elő, hogy utólag válik azzá, hál' isten nem volt még ilyenből gondom.
Pixelgarival vásároltam Oázistól, valóban hibátlan példányt kaptam és azóta is az. Nálam 80+ száll 2k (+ pixelgari 3k)nál a 3k nem tétel, hogy nyugodtan várjam a futárt.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #223 üzenetére
Má' ne haragudj,de ezen mit kell magyarázni? Ott a Samsung pixel-policy, itt meg a DELL. Elolvasod, látod a különbséget. Ennyi Egyik szigorúbb, másik meg kevésbé az. Vagy nemtudom... valamit lehet én értek félre.
Azt amugy kétlem, hogy nem lehet megnézni, max. (mivel mint látszik subpixel-hibára a gyártó sem cserél) nincsen rá csere. Dehát igy szól a gyári gari. Ezen nincs mit ragozni.
Egyébként van nekem egy gyanum miért nem vágod te ezt. Lusta voltál elolvasni amit linkeltem, helyette kikényszeritetted, hogy adjak róla neked egy kivonatot
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Vasinger! #175 üzenetére
Azért a semmilyen enyhe túlzás. Ihol a DELL pixel-policy
-
szatocs
őstag
válasz Vasinger! #90 üzenetére
HDMI-ből DVI-be alakításnál nem gondolom, hogy húdenagy minőségromlás lenne, mivel mind a kettő digitális jel, és lényegében csak máshova vannak kötve a lábak. Ez nem olyan, mint egy AD/DA átalakítás.
A szemed pedig szerintem nem zavarja a 60Hz, az csak CRT-nél volt érezhető, hogy hány Hz-es. Bár én is örülök, hogy tud 75 és 72Hz-et is.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
-
addikt
mivel minden egyes átalakítással, megszakítással romlik a minőség, még ha kicsit is. Egyedül ez az egy bajom
Alapvetően igaz amit mondasz, de itt nem olyan átalakításról van szó, arról nem is beszélve, hogy digitális jelről beszélünk, egyesek és nullák szaladgálnak a kábelben.
Ha ogaér van kép, hanem ér oda mert rossza kábel, csatlakozó akkor nincs kép, vagy telejesen élvezhetetlen."Aki ad,az nyer"
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hivatalosan 60Hz,de mégis már vGA-driverből ki lehet vlasztani a 75Hz-et. Ha meg nem akkor csak egy inf file kell hozzá. Itt egy irás erről.
Azt viszont szerintem rosszul tudod, hogy előbb utóbb csak HDMi-s VGA-k lesznek. Pont a DisplayPort felé tart a dolog most
-
szatocs
őstag
válasz Vasinger! #84 üzenetére
Nem igazán húzzák le, egy wide gamutos U2410-zel szemben tesztelik, ami 130k egyébként.
HDMI azért nem fontos szerintem, mert HDMI-DVI átalakítóval, ami kb 1000Ft, és simán orvosolható.
DP-t ATI nyomatja nagyon, de van már nVidia is, amin van.
Igazából DVI minőségre ugyanolyan, mint HDMI vagy DP, minden vga-n van DVI, szóval én azt használnám. A HDMI olyan helyeken jöhet szóba, amikor konzolt, vagy más készüléket csatlakoztatnál, de arra meg ott az átalakító.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Milyen notebookot vegyek?
- DIGI internet
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2518HF
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest