- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz Dendry #47643 üzenetére
Pár nappal ezelőtt vettem náluk monitort. Előtte felhívtam őket. Már telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak! Elmondtam az igényeimet és a rendelkezésemre álló összeget. Hozzáértésüknek köszönhetően hamar kiderült, hogy melyik monitor felelne meg legjobban az elvárásaimnak. A személyes találkozáskor megerősödött bennem az elhatározás, hogy náluk akarok vásárolni. Korrekt, ügyfélbarát és hozzáértő csapatuk idejüket és fáradtságukat nem kímélve megmutatta a számomra szóba jöhető alternatívákat. Utólag kiderült, hogy nem csak a lehető legjobb monitort ajánlották, de olyan szinten be is kalibrálták, ami ritkaság számba megy! Ez nem reklámszöveg, tényleg így van! Én egészen biztosan náluk fogom venni a következő monitoromat is! Fényképszerkesztésre vásároltam és "fillérekért" megkaptam a legjobbat! Nyugodtan menj hozájuk! Vásárlóként fognak rád nézni és a legjobbat fogod elhozni a pénzedért!Tőlem egy határozottan "Ajánlott" plecsnit kaptak!
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Brekk
addikt
válasz Dendry #47643 üzenetére
Azert vannak a monitorok előre bekalibrálva, hogy ne kelljen adott esetben fél, egy órát várnod. Ezek mindegyike át van nézve, és alaposan bekalibrálva. A nagy részét én szoktam csinálni, van hogy keso estig. Elofordul, hogy azon a gepen marad a profil amin kalibralok, es elfelejtem betenni a dropboxba (pl. mikor ejfelkor még ezt csinalom). Ilyenkor az emlitett gepről elő kell keresni. De a profil fájlt a szoftver készíti, ebbe beleírja a monitor sorozatszámát, és a reportba is amit nem igazan lehet csakúgy gyártani.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest