-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Dendry #47643 üzenetére
Pár nappal ezelőtt vettem náluk monitort. Előtte felhívtam őket. Már telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak! Elmondtam az igényeimet és a rendelkezésemre álló összeget. Hozzáértésüknek köszönhetően hamar kiderült, hogy melyik monitor felelne meg legjobban az elvárásaimnak. A személyes találkozáskor megerősödött bennem az elhatározás, hogy náluk akarok vásárolni. Korrekt, ügyfélbarát és hozzáértő csapatuk idejüket és fáradtságukat nem kímélve megmutatta a számomra szóba jöhető alternatívákat. Utólag kiderült, hogy nem csak a lehető legjobb monitort ajánlották, de olyan szinten be is kalibrálták, ami ritkaság számba megy! Ez nem reklámszöveg, tényleg így van! Én egészen biztosan náluk fogom venni a következő monitoromat is! Fényképszerkesztésre vásároltam és "fillérekért" megkaptam a legjobbat! Nyugodtan menj hozájuk! Vásárlóként fognak rád nézni és a legjobbat fogod elhozni a pénzedért!Tőlem egy határozottan "Ajánlott" plecsnit kaptak!
-
Brekk
addikt
válasz
Dendry #47643 üzenetére
Azert vannak a monitorok előre bekalibrálva, hogy ne kelljen adott esetben fél, egy órát várnod. Ezek mindegyike át van nézve, és alaposan bekalibrálva. A nagy részét én szoktam csinálni, van hogy keso estig. Elofordul, hogy azon a gepen marad a profil amin kalibralok, es elfelejtem betenni a dropboxba (pl. mikor ejfelkor még ezt csinalom). Ilyenkor az emlitett gepről elő kell keresni. De a profil fájlt a szoftver készíti, ebbe beleírja a monitor sorozatszámát, és a reportba is amit nem igazan lehet csakúgy gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged