- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserigta
csendes tag
válasz
AxBattler #110383 üzenetére
Nem vagyok HC gamer, a 120 Hz elegendő, de a G-sync a fő vonal.
Igen a 14 napos elállásra én is gondoltam, csak ugye akkor nyilván ugyan onnan ugyan azt a típusú monitort nem vehetem meg így utána kénytelen leszek drágább helyről beszerezni + bukom az oda-vissza szállítás árát. Bár talán még így is jobb mint a +14e Ft a pixelgaranciára, szóval valószínűleg ez lesz ha nincs más lehetőség.
A VG271UP és VG270UP felejtős mert a fekete háttér glow képek amiket találok rettentő rosszak, annál a 12 éves monitorom is sokkal szebb.
Amiket felsoroltál talán a BenQ amiről van teszt és megközelíti a fekete glow az Asus szintjét.
LINK
Viszont az meg nem G-Sync kompatibilis.Se a termék főoldalán se az Nvidia oldalán nem szerepel.
Azért ahhoz ragaszkodom, hogy a fekete glow effekt a 12 éves (Samsung T220) monitoromhoz képest jobb legyen.
Bár tudom, hogy IPS esetén ez sajna jobban velejáró dolog.
Bár ez kicsit faramuci dolog, mert ha nem IPS akkor rossz a betekintési szög, így hiába jók a feketék meg a színek, ha nem tökéletes középről nézed elmásznak a színek, szóval összességében nagy eséllyel nem lesz színhelyes. Az IPS-t meg akárhonnan nézed ugyan azt látod, csak annál meg nem annyira jók a színek, de talán az még mindig jobb kicsit, mintha strucc módjára kellene nyújtogatni a nyakad a monitor előtt, hogy megkeresd a pozíciót ahol épp jól látod azt amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged