- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz Chris1983107 #103120 üzenetére
En is GigaByte-ot szeretnek venni, koszonom a beszamolot.
Nezegettem a ficsoroket, de 1 reszerol azt sem tudom, hogy micsoda, es mire jo.
AIM Stabilizer, ANC, Game Assist, stb:
GameAssist:
A GameAssist lehetőséget ad arra, hogy többféle, egyéni célkeresztet hozz létre, ami nagy segítséget nyújt a csatatéren. Ez rendkívül hasznos, ha egy lövöldözős játékot játszol és a játékban célkereszt nem érhető el. A képernyőn megjelenő időzítő méri az eltelt játékidőt, a számláló pedig segít a játékosnak, hogy kiszámítsa az ellenfél kellékeinek fogyását, vagy bármilyen egyéb más számolásban segítse a játékost. A kijelző igazítási vonalai funkciója lehetővé teszik a felhasználók számára több monitor hajszálpontos összeillesztését, így egészen könnyűvé válik a többképernyős beállítás, minden monitor tökéletesen fog sorakozni. "
WTF???
Lovoldozos jatekban amikor nincs celkereszt??? Ez eleg ritka szituacio szerintem..."A képernyőn megjelenő időzítő méri az eltelt játékidőt, a számláló pedig segít a játékosnak, hogy kiszámítsa az ellenfél kellékeinek fogyását, vagy bármilyen egyéb más számolásban segítse a játékost."
Ezt sem tudom igazan elkepzelni! Szol, hogy most fogyott ki a loszere az ellensegnek???
Inkabb adnak 15eFt-al olcsobban, es 1 percig nem gondolkoznek, hogy megvegyem-e.
-
Chaser
legenda
válasz Chris1983107 #103120 üzenetére
annyiért legyen is jó... használd egészséggel!
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest