Új hozzászólás Aktív témák
-
KreeZonas
csendes tag
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni, hogy amit kinéztem házat, jó lesz-e a gépemhez, illetve az igényeimhez.
A ház az Enermax Ostrog, a gép pedig ami bele kéne hogy férjen, az alaplap: gigabyte 870a-ud3 (proci hűtő nem különösebben hatalmas), a videókártya pedig Sapphire HD7770 Vapor-X. A tápegység is szabványos méretügyileg: FSP SAGA II 500W, de lehet a régi gépház tápját teszem bele, mert elég az is a gépemnek. 2 hdd-m van még, ami bele megy, meg persze a dvd író.A kérdés, hogy tuti bele fog-e férni? Még nem bütyköltem olyan gépházat, aminek az aljába megy a táp, de ugye oda is ugyanolyan kell? A méretszabvány szerint ATX minden, de nem szeretnék meglepődni.
Mellesleg mi a véleményetek erről a házról? Nem vagyok egy tuning-mester, gondolom a konfigomból látszik is
Szóval nincsenek rendkívüli igényeim, csak egy kényelmes házat szeretnék. Ennél tetszik, hogy a kezelő szervek felül vannak, mert alsó polcon tartom a gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Motoros topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest