-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok
Erről a házról mi a véleményetek? :
Deepcool TESSERACT -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok
Milyen házat lenne érdemes venni?
Alaplap: ATX
Proci:i5-6600k
Proci hűtő:Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
VGA: jelen pillanatban Asus r7 265 később 1060 szeretnék
Meghajtok: 5,25-ös nem kell, csak SSd-nek meg HDD-nek 1-2 db
Ár: max 18 -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok melyik háznak jobb a hűtési lehetősége?
ZalmanZ11 plusz
Zalman Z11 Neomelyik lenne jobb választás?
-
wassabi11
aktív tag
válasz fogtunder #65849 üzenetére
Rendben, vevő vagyok más házakra is az ár 20k, mindent meg hallgatok, ja és csak ebbe a házba megy bele a szilver arrow ennyi pénzért ahogy nézegetem ebbe 200mm-ig mehet a hűtő. De ha van jobb ötleted meg hallgatom szívesen
Ryzen 1400
MSI Tomahawk
arctic freezer 33 esports edition / Silver arrow
VGA R7 265 , később viszont vagy 980 vagy 1060 pontosat még nem tudok, azt majd meg szabja a ház.Egyébb: Fekete lenne a legjobb, full oldal ablakos vagy akár egy része, előlapi USB-k sok venti hely, a ház elején ne legyen "ajtó" vagy minek hívják.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz fogtunder #65851 üzenetére
20-nál nem akarok feljebb menni, és az Aerocool Aero800 az ami még 20 alatt van a többi mint 20 plusz , a NZXT meg ajtós és nem is tetszik. Egyébként miért nem jó a z11 plusz ?Az aerocool ba 155 a max hűtő és nekem meg 165 plusszos van, az árszegmensben a többi meg jóval drágább mint 20 bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz fogtunder #65861 üzenetére
néztem erről a házról vidit, porszűrő se jár hozzá 1db ventit adnak, míg a zalmanhoz jár 3 db venti, porszűrő is.
Nem olyan rég vettem egy deepcool tessaract bf házat benne van az ajánlóban de meg bántam, van egy kevésbé jó vinyom ami már picit hangos és rezeg , bele tette ebbe a sz-.. házba és az egész ház berezonál tőle, ebbe is műanyagok a keretek, 0 hangtompítás 0 merevség, irodai gépháznak talán elmegy, ismerősömnek Z11 plusz van ő azt mondja h jó az a ház. Lehet maradok a Z11-nél. -
wassabi11
aktív tag
válasz juliensorel #65865 üzenetére
az lehet , de legalább kapsz gyári 3-at.. amíg a másiknál csak 1-et, ha már kiadok érte bizonyos összeget utána már ne keljen még rá költeni...
-
wassabi11
aktív tag
válasz deny330 #65899 üzenetére
Én is így jártam egy Deepcool házzal és rohadt idegesitő szerintem amikor berezonál az egész ház, én anti szivacsot tettem a HDD keretbe az vissza fogta a rezonálást (éljen a sufni tuning) probálj meg vmi gumit vagy szivacsot tenni a HDD tokba az segíteni fog, ha nem akarsz másik házat venni.
-
wassabi11
aktív tag
válasz Komplikato #65952 üzenetére
igen viszont ha a keret és a vinyo oldala közé rakott vagyis Műanyag és a vinyo oldala fém, így nem lesz gond vele, tapasztalatból mondom) . a szivaccsal az a gond h össze nyomódik egy idő után, és nem lesz rugalmas és kevésbé fogja tompítani ezért is mondtam helyette a gumit.
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem a Zalman Z11 Neo-nak hogy a búsba kell leszedni a tetejét?
Tenni akarok felülre még 1 ventit és nem tudom levenni a tetejét....Ui: Hát tényleg nem a legjobb választás volt ez a zalman...
-
wassabi11
aktív tag
sziasztok!
Nagyon meg tetszett a Phanteks Eclipse ház, és a mostani z11 neo-val nem vagyok nagyon kibékülve meg reked a házban a levegő hiába van benne ventilátor előröl szinte semennyi levegő nem jut be a házba( szerintem), megéri váltani erre a házra vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni gépházat szeretnék vásárolni ehhez a hűtőhöz:
ARCTIC Liquid Freezer II 360
konfig :
-10900k
-Rx570 ( később ez cserélve lesz 3070-re)
-16 gb ram g.skill aegis
-1db ssd
-1 db 2.5 hdd
Sok elvárásom nincs,csak jól szellőzön, nem feltétel az rgb, max 50k-ig. -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Ilyenkor mit kéne tennem hogy jó legyen?
RX570-es vga kikerült a képből így maradt az igpu, amd software törlés és intel driver telepitve, majd belépek a classic wowra és feljebb akarom vinni a felbontást FHD-ra majd kidob a játékból hogy nem találja a 3D gyorsitot, ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.