- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
válasz gelsizoltan #48906 üzenetére
Hozzáértő?? Atyaúristen...
Meg ne rendeld!
Gyere át ebbe a topikba, és írd le mennyid van rà és mire kell, esetleg mid van már meg. -
menledge
senior tag
válasz gelsizoltan #48899 üzenetére
Helo!
Ez a konfig már megvan? Ha nincs akkor gondold át, mert nagyon rossz válogatás!!
-
menledge
senior tag
válasz Adams15 #48834 üzenetére
Igen jó ház!
Kb. mind1 melyiket választod, inkább a szerint dönts, kell e usb3 stb.(#48832) Tomeee1989
Az alapból egy jól hűtő ház, nem fontos bele tenni plusz ventit. De ha teszel csak felülre, oldalra felesleges, sőt nem is jó!
Ventik amik jók: Xilence Red, Coolink Swif, Bitfenix Spectre -
menledge
senior tag
válasz pappkarcsi #48823 üzenetére
Akkor arról már nagyon gyorsan le is beszéllek!
Több okból:
a proci kevés hozzá
dupla hő+fogyasztásDe NEM dupla teljesítmény!! Tehát több fpsed lenne egy 290-el kb mint a két 280-nal, meg annak az árán már az új gtx 970 van ami keresztbe megeszi fele fogyasztással!
Szvsz fölösleges az a lap még használtan is... sokkal jobban el tudnád költeni a pénzed!
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz pappkarcsi #48819 üzenetére
Hmmm azért ez így kicsit ferdítés! Mivel annak a topiknak aktív résztvevője vagyok ezért tudom mi van ott, és ott ilyen konfighoz biztos nem ajánlanak ilyen házat! Persze sokat megy, mert egy netezős géphez vagy htpc-nek tökéletes!
Már megvan a lap? Ha nincs fölösleges ahhoz a procihoz, csak szólok.
Nem csak a ventilátoron múlik egy ház hűtése, szóval egészében az egy gyengébben hűtő ház!
A másikat már meg is válaszoltad magadnak! -
menledge
senior tag
válasz pappkarcsi #48816 üzenetére
Olcsónak? Hát nem tudom nálad mi tűnik olcsónak, de az az egyik legajánlottabb ház!
N400/200? Nem tudom hol istenítik, de biztos nem itt! A baj, h rossz a hűtésük... az n200-nak főleg, azírt írtam még az n400 szoszo de még az se az igazi. Ráadásul te pont egy melegedési problémás vgat tennél ebbe a házba... Z-s lappal amiből gondolom tuning procid van. Szvsz hibázna a kártya túlmelegedne az egész konfig. -
menledge
senior tag
válasz pappkarcsi #48814 üzenetére
N200-ba bele ne tedd! Carbide 200R, tudom drágább.. de az a kártya megköveteli a jó hűtést!
Ha sok még van a Zalman Z9 bár az nem usb3-as. Van abból is, de az már szintén drágább.
N400 még talán jó lehet, bár én azt se javasolnám.szerk.: jah és a zalman pont "290-es" szóval ha biztos vagy benne csak akkor válaszd azt esetleg!
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz Egonyolc #48807 üzenetére
Helo!
Ez alapján érdemes beletenni, mivel jelentősen javulnak a hőmérséklet adatok a házban.
Ráadásul olyan vga-kat néztél ki, ami egyrészt jelentős hőtermelésűek, másrészt igénylik is a jó hűtést.
Tehát ha beleraksz előre még 1-et plusz felülre 1-et már szerintem tökéletesen jó lesz a hűtésed! -
menledge
senior tag
válasz gameresboy #48193 üzenetére
Cha Fan, és akkor még szabályozni is fogod tudni!
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
válasz #10505344 #48140 üzenetére
De ha fehér házat veszel, akkor a fekete dvd írót újból cserélned kell!
A rex az egy elég gagyi ház az árához képest! Ráadásul neked nem is egy alap netezős konfig kerülne bele, hanem azért komolyabb cucc... Van elég sok ház ami ilyen, vagy közeli áron azért jobb volna.
Antec One, Xigmatek Alfar, Enermax Ostrog, Corsair Carbide 200R. Sőt azt is tudom neked ajánlani, h nézelődj szét a használt házak között. Ott még lehet olcsóbban is kifogsz ezek közül valamelyiket, vagy pl FD Core 3000, amit már boltba nem lehet kapni, köröket ver a REX-re..! -
menledge
senior tag
-
-
menledge
senior tag
Potom 50K merlinnél már lehet rendelni, 20-25 ért én is megvenném.
-
menledge
senior tag
Phanteks Enthoo Luxe
Engem a video alapján meggyőzöt -
menledge
senior tag
válasz tranceplanet #47217 üzenetére
Oké, én csak azt a merlinest láttam most.
-
menledge
senior tag
válasz tranceplanet #47207 üzenetére
Csak éppen másfélszer annyi mint az ő kerete, ráadásul nem is tudja olyan egyszerűen beszerezni...
-
menledge
senior tag
válasz gyenesmartin #47205 üzenetére
Hát ott marad az N200 ilyen árkategóriába.
-
menledge
senior tag
válasz gyenesmartin #47202 üzenetére
Z5! A Z5 más súlycsoport az N200-hoz képest.
-
menledge
senior tag
válasz benikeee #46840 üzenetére
Már ajánlottam több házat, cpu coolert... egyik sem felelt meg, még rákérdezték jó pár házra. Erre coolerből is kiválasztol egy 100.at... megint megkérdezed h mibe fér, mutattam egy listát, ahonnan válogathattál volna, egy kolléga megint ajánlott pár házat. De TE NEM megint rákérdezel egy 1000. házra, hogy befére... ott a google és meg nézed, nem túl bonyolult! De be is linkelem, h könnyebb legyen, sőt el is árulom, hogy nem mert max 157 mm.
Ha nem fogadod meg a tanácsokat, minek kérsz??
-
menledge
senior tag
válasz j.bravo #46720 üzenetére
Sztem észre se vennéd! Én is ilyen szempontból pozitívan csalódtam a házban, képekről nagyon nem tetszett, de élőben egész pofás!
Igen jobban szellőzik, a Bitfenix meg mégjobban, sőt!! egyik legjobban szellőző ház!
De annak a szereléséről egyébről semmit nem tudok, hogy egyébként milyen...
Nézd meg SK rangsorát, itt megtalálod mind3 plusz még sok-sok házat.
Bár mint írtam egy HTPC-nek ezek is megfelelőek.(#46721) Burt1793
Hát én agy****t kapnék annyi össze vissza világító izétől!
Ennek is még a Power lede is idegesít, olyan erős, csak még lusta voltam ráragasztani bármit is...
Meg amikor alvóba teszem villog... na hát az nagyon durva... Mintha a mentők fényhida volna a szobában
Az a baj lusta voltam eddig utána nézni, hogyan lehetne azt kikapcsolni.. -
menledge
senior tag
válasz j.bravo #46717 üzenetére
Kikapcsolni sajnos nem lehet!
Az én megítélésem viszont abszolút pozitív, tehát a képek alapján nem tetszett, de így élőben azért más! Egyrészt mivel feszültséggel szabályozom a ventit, így nem csak a fordulatszám, de a világítás erőssége is csökkent, másrészt egyáltalán nem úgy kell elképzelni mint a képeken!
Tehát napközbe alig látszik, este jobban, és pl ha oldalról néz rá az ember, szinte csak feketeséget lát, épphogy látni egy kis pirosságot, csak szemből venni észre.Szóval egyáltalán nem egy pirosan világító lámpaként kell elképzelni!
Tessék két kép, nagyjából ilyen élőbe.
Ja és még annyi, hogy ha akarod beteszed hátra, előre meg teszel egy sima 1500Ftos ventit, és akkor már nem is látod![ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz j.bravo #46714 üzenetére
Helo!
Szerintem, veheted nyugodtan! Nálam a Vayában is hasonló konfig van, 600-ra szabályozva az egyszem ventije, és tökéletes, még ebben a melegben is! Ha ráküldöm az Aidát, akkor persze emeli a fordulatszámot de 55 fölé pl nem megy a proci!
Szóval irodai gépnek tökéletesen megfelel, i5-nél már neccesebb, de plussz ventikkel szerintem még úgy is simán mehet, persze ha nem teszel bele egy kazán dVGA-t.
De ha árban tudsz feljebb menni, akkor pl. ottvan a Carbide 200R, az jobb hűtésben és kinézetben is szolid!
-
menledge
senior tag
válasz benikeee #46709 üzenetére
Az elődje nem rossz ház, de vannak nála jobbak! Nem sokat változhatott tőle...
Abba 28 cm VGA fért, valószínű ebbe is, szóval a 28 centis kártyád épphogy befér..Írtam már neked 3 ennél jobb házat, ráadásul árban ugyan ennyi...
Azóta már 2 másik házra kérdeztél rá, ami egyik sem igazán jó...
Mi nem tetszik a 3 általam ajánlott házban? -
menledge
senior tag
válasz benikeee #46699 üzenetére
Corsair Carbide 200R+Thermalright Macho HR 02/Alpenföhn Brocken 2/Scythe Ashaura
Fractal Design Core 3000+Thermalright True Spirit 120M/Scythe BIG Shuriken 2 Rev. B-Grand Kama Cross Rev. B/Be Quiet Shadow Rock Topflow
Zalman Z5+Thermalright True Spirit 120M/Scythe BIG Shuriken 2 Rev. B-Grand Kama Cross Rev. B/Be Quiet Shadow Rock Topflow
De a keretbe csak úgy férsz bele, ha min. a coolereket használtan veszed!
szerk.: Talán a Zalman Z5/Carbide 200R+True Spirit 120 ami újonnan mind2 belefér!
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz Hardver Arc #46697 üzenetére
Helo.
Nincs hozzá táp.
-
-
menledge
senior tag
válasz patomi #46193 üzenetére
Igen olvastam! Talán azt nem vettem figyelembe, vagyis azt nem vettem észre, h játékra. Úgy valóban inkább egy pentium és erősebb VGA kellett volna írnom, de amikor észrevettem már lejárt a szerk. idő. Azt azért hozzátenném, h 40 rugos proci ide vagy oda max 110-re jött ki, és nemövadásztam hanem egyhelyröl néztem...
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
Okés, kétértelmű volt...
Zalman Z12 rosszabb a hűtése jóval mint a többinek.
Többiről még életbe nem hallottam!
Bár nem vagyok egy nagy ház guru, de sose olvastam se a fórumon se sehol róluk.
Azon kívül, h nagyon csili vilinek tűnnek... nem hiszem h bármiben is kiemelkednének, főleg amennyi az áruk...
Szvsz, nem hiszem, h vmi jó házak lennének -
menledge
senior tag
Ebben az esetben ARCTIC COOLING Silentium T11, bár teljes feketét nem találtam ipponban, vagy Fractal Design Core 1000 (hűtése is jóval rosszabb), de ez nincs ott.
Én a helyedben viszont inkább egy másik tápot választanék, pl Chieftec CTG 500-80P
Árban ugyan ott vagy, de lényegében jobb házad lenne[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Hát sajnos nem ismerem a tápot, szóval ezt nem tudom megmondani, nekem a 350-60apn-hez kellett hosszabbító, azt tudom, h a hexa 400-hoz kell, h a 400-60apn-hez kell e, azt nem tudom. Kérdezz rá a tápos topikban.
(#46089) Soos95
Neked szintén a Carbide 200R, Antec One, Xigmatek Alfar, Zalmanból inkább a Z9/Z5
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Hááát ha 10K a keret... akkor a Bitfenixek csak, azok épphogy túllépik, 10K alatt Sharkoon Vaya, de az nem sima fekete, vagyis fekete, csak ledes venti van az elején.
szerk.:
Miért volna GÁZ? Az még jobb is, mert a táp nem a benti meleg levegőt szívja, hanem a kinti hidegebbet.
Csak arra kell figyelni, h a táp kábelei rövidek lehetnek, akkor hosszabbító szükséges![ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Igen sokkal!
Egy I7 és R9 280 IDLE-ben lehet elszaladgál, de ha már erősen dolgozik, már megfő, nem beszélve a nyári időszakban pláne...
Esetleg még Corsair Carbide 200R, Antec One, ezek vmivel olcsóbbak és még ezek is jók![ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
válasz Anubris #45297 üzenetére
Tutira semmi sem tuti. Semmi nem 100%, mivel erősen függ a konfigtól is amit beleraksz. De mivel sokan tesztelnek egy házat, megnézed és ez alapján lehet következtetni.
Ott van ShellK. oldala is, ahol rangsorolva van, az már egy támpont. Biztos, h nem pont olyan eredményket kapsz, de nyilván ami nála az elsö helyen van valószínű, sőt biztos h szinte bármilyen konfigot teszel bele jó lesz a hőmérséklete, míg az utolsóba hiába teszel bármilyen ventit melegedni fog!
Először nyilván érdemes kicsit próbálgatni, kábelrendezés, plusz 1-2 venti. Nem kell rögtön új ház. Itt már előttem tanácsolták hova tehetnél még ventit, akár alulra vagy még egyet felülre. Ha így sem jó, akkor elgondolkozhatsz másik házon. A proci hűtőre felesleges még egy, hisz azt írtad a VGAd melegszik.
Ventihez nem értek, de a ledes cuccok általában nem a legjobbak.
Ha meg új ház kell, nem kell szerintem 20-30 ezres, ott van pl. az FD Core 3000, amibe szinte biztos h nem lesz melege semelyik alkatrészednek! -
menledge
senior tag
válasz Anubris #45297 üzenetére
Tutira semmi sem tuti. Semmi nem 100%, mivel erösen függ a konfigtól is amit beleraksz. De mivel sokan tesztelnek egy házat, megnézed és ez alapján lehet következtetni.
Ott van ShellK. oldala is, ahol rangsorolva van, az már egy támpont. Biztos, h nem pont olyan eredményket kapsz, de nyilván ami nála az elsö helyen van valószínű, sőt biztos h szinte bármilyen konfigot teszel bele jó lesz a hőmérséklete, míg az utolsóba hiába teszel bármilyen ventit melegedni fog!
Először nyilván érdemes kicsit próbálgatni, kábelrendezés, plusz 1-2 venti. Nem kell rögtön új ház. Itt már előttem tanácsolták hova tehetnél még ventit, akár alulra vagy még egyet felülre. Ha így sem jó, akkor elgondolkozhatsz másik házon. A proci hűtőre felesleges még egy, hisz azt írtad a VGAd melegszik.
Ventihez nem értek, de a ledes cuccok általában nem a legjobbak.
Ha meg új ház kell, nem kell szerintem 20-30ezres, ott van pl. az FD Core 3000, amibe szinte biztos h nem lesz melege semelyik alkatrészednek! -
menledge
senior tag
válasz paavoo #45285 üzenetére
Hát akkor maradnak olyan lehetőségek, mint pl. ragasztol rá vmit, ami felfogja a fény egy részét, vagyis inkább tompítja.
Abból az üzletből talán a CM N300, K380. De elég gyér a kínálata, és az árai...
szerk.: de hozzátenném, h ezek a házak hűtés szempontjából lényegesen rosszabbak, meg más szempontokból is
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Helo!
Én ötletként annyit tudnék neked mondani, h szedd le és fordítsd el a hátsó ventit úgy, h a kábel fent legyen és akkor az alaplapi 4pines kivágásnál el lehet vezetni. Persze a többin is lehet még csiszolni!
Azt a szabályzót meg fölösleges betenni, ha az alaplap szabályozza rendesen.
-
menledge
senior tag
válasz Powermetal #45221 üzenetére
Sharkoon Vaya!
Nekem hasonló konfig van benne, csak VGA nélkül.
Csak arra figyelj, h a hexa kábelei valószínűleg rövidek lesznek, ezért hosszabbító kellhet hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Üdv!
Szerintetek melyikkel járnék jobban?
1, Sharkoon Vaya, 7,5K teljesen újonnan vagy
2, Thermaltake Verse G1 7K használtan, de még garisIgazából a 2. az előlapi usb3 miatt gondolkozom. ti melyiket választanátok?
-
menledge
senior tag
válasz batagy #44743 üzenetére
Nem értek én se annyira hozzá, csak tapasztalatból mondom, mert kipróbáltam!
Most laktam be az FD Core 3000-es házat, hátul és felül + elöl van gyárilag venti. Összes működése átlagban X hőfok, ha az elsőt lekapcsoltam X+2 lett a hőfok, ha pedig a felsőt kapcsoltam le akkor X+3. Magyarul egyértelmű, h nem az a jó elgondolás amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz Gainka #44711 üzenetére
A hivatalos oldalon:
"Supports graphic card up to 350mm in length with one HDD mounted"
"Supports graphic card up to 210mm in length with two/three HDD mounted"
"Supports full size ATX PSU, maximum length about 185 mm if an optical drive is mounted"Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Fractal Design Core 3000
Tudom, páran már írtak róla, de azért én is megosztom a gondolataim. (Teljesen újonc vagyok, ez volt az első szerelésem)
A ház elég, sőt nagyon masszív! Szerelése elég egyszerű, bár mint más is, én is észrevettem pár hibát (persze lehet, hogy van ami az én tudatlanságom miatt van). A hozzá adott csavarok szerintem bőven kielégítik a szükségleteket. A táp behelyezésével semmi gond nem volt, mint ahogy olvastam más írásokban, ettől féltem is kicsit! Az alaplapi távtartók viszont tényleg kicsit nehezen mentek be, de egy csavar segítségével + csavarhúzó azért meg lehetett oldani( kis fizikai erő kellett hozzá, simán kézzel semmiképp nem lehetett). Egy hely kimaradt az oldalán, de szerintem az nem nagy baj. A ház csavarja közül egyedül a PCI szerelhető lapjához kellett még csavarhúzó, mert kézzel nem lehetett megmozdítani. A ház szellőzése kiváló!! A gyári 3 venti, a hozzáadott szabályzó minimumra tekerve (átlag adatok):
Alaplap: 37,6 Proci: 42,65 VGA: 42 HDD(k): 35
Mindezt gyári procihűtővel, a HDD(k) pedig az also tarto felső 2 rekeszébe vannak téve, tehát a gyári 14-es nem fúj rájuk. A gyári ventik elég halkak, jelenleg a gyári procihűtő+ a VGA kis ventije hangosabb mint a 3 fractal venti
Ami nem tetszett:
A HDD tartó, eleve gyárilag ferde volt kicsit, bár ez nem nagy baj, ami viszont nem tetszett, hogy a keretet nem tartja túl masszívan! A keretet a tartóhoz pedig nem is tudtam odacsavarozni, mert az oldalán-közepén lévő furathely nem passzol, így kicsit lötyög. Ez ha dolgozik a HDD meg is érezhető a ház oldalán, pedig gumisak a keretek és 4 csavarral még rögzítettem is (ha tudtok valami megoldást, kérlek osszátok meg velem). A régi házban csak simán a a tartóba kellett csavarozni, ott meg se nyekkent. Az oldallap: olvastam olyat, hogy nehéz visszatenni, hát ez félig meddig igazolódott. Alapból nem volna nehéz, csak aminek itt nem örültem az, hogy az oldallap nem teljesen sík, hanem átlóban "megtörik" (talán úgy érthetőbb, ha azt mondom egy asztalra letéve 2 sarka átlóban a levegőben van kicsit). Emiatt nehezebb kicsit feltenni, de azért nem vészes! Más "hibája" szerintem nincs!
Linkelek egy képet, hogy néz ki a cucc:FD Core 3000
Várom az esetleges tanácsokat, hozzászólásokat!
+Tudom kábelmenedzsment... ezen még dolgozni fogok, most csak nagyjából összedobtam, viszont van ami a tápkábel rövidsége miatt kivitelezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Lehet ezzel a kérdéssel nem a legjobb helyen járok, de nem találtam hozzá megfelelő topicot sehol, hátha itt tudtok tanácsot adni.
Hamarosan megjön az új házam FD Core 3000, és 2 kérdésem volna ezzel kapcsolatban.
1, Venti elrendezés: egy jó darabig csak a hozzáadott ventik lesznek, miként érdemes ezeket felszerelni?
Maradjon hátul+felül+elől, esetleg nem jobb ha hátul+elöl 2 kombó?2, "Maradék" lyukak kitakarása: Ugye az alsó ventihelynél és felül nincs porszűrő, tudom, h lehet kapni különböző mágneses porszűrőket (vagyis 1-2 félét láttam), de nem akarok még 2-3K költeni rá. Ezért a kérdés, h tudtok e vmi olcsó anyagot amivel ki lehetne takarni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
menledge
senior tag
ShellKretor
Kinéztem még 1 házat NZXT Source 210 Elite.
Volt egy hszed, amiben jót írtál a hűtéséről.
Amik nekem kellenek, nagyjából minden benne van.Sajnos viszont vannak alapvető hiányosságai, ha jól olvastam a külföldi teszteket.
Igaz, h nincs benne se SSD hely, se porszűrő?
Remélem megcáfolsz, mert nagyon megtetszett a fehér kivitel.#44449 Burt1793
Igen tényleg jó kis háznak tűnik. Egyedül én kicsit az árával nem vagyok megbarátkozva.
De sajnos úgy tűnik nem nagyon lesz más ház ami az igényeimnek megfelel.Esetleg ha valaki tudna számomra megfelelő házat, ne habozzon!
(SSD hely, normálisabb hűtés, legalább a tápnál porszűrő, usb2 és usb3 alaplapi csatlakozás, szerelhető PCI helyek)
-
menledge
senior tag
válasz Burt1793 #44439 üzenetére
Persze tudom, h lehet szerezni. De nem akarok minden kábellel, stb. cuccokkal még külön vacakolni.
Most még kinéztem az FD Core 3000-et. Eredetileg nem akartam ennyit házra költeni, de azért elég komoly háznak tűnik.
Viszont azt megkérdezném, h ennek van külön alaplapi usb3 és usb2 csatlakozója is? Józan paraszti ésszel ezt gondolom, mert van mindkét féle kimenete, de nem értek hozzá ezért inkább megkérdezem!
Az usb2 meg azért fontos, mert először egy régebbi konfig kerülne bele amin még csak az van.
-
menledge
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni!
Szerintetek egy egy Gaia II (159mm) procihűtő belefér egy Antec One-ba? Elvileg az Antec 155mm írt maxnak a gyártói oldalán. De nem értem egy ilyen széles ház, miért csak ennyi?
A másik két kiszemelt a Carbide 200R és az Alfar, keskenyebb, az Alfar nem is kevéssel... és mindkettő 160mm a max cpu cooler.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest