- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flikenflaken
tag
Énis főként a hőmérséklet miatt aggódom, a stock ventiket nyilván cserélném silent wing 3 pwm-re és 2 elöl 1 hátul setupba menne. https://youtu.be/T6jxiE2GQpY?t=528 Ezeket találtam mérvadónak az egyetlen baj, hogy csak stock setupot teszteltek... (ezért is jó a gpu és szar a cpu hőfok szerintem) Minden esetre hosszú távra tervezek ezzel a házzal szóval akár még a 801 is szóba jöhet.
Tervben van/volt egy budget opció is Meshify C-vel de nagyon poros a lakás szóval ott meg attól tartok...
-
flikenflaken
tag
Sziasztok pár ötletet szeretnék kérni ház választáshoz.
Ami megy bele, b450 tomahawk max,
Be quiet dark rock pro 4
Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3XEddig a Be quiet! silent base 601-en gondolkodtam, de sokat olvastam, hogy nem jó a hűtése, valamint rájöttem, hogy igazából úgyis mindig fülessel játszok szóval kb. felesleges is.
Ami fontos az új házban: mindenhol porvédő, jó szellőzés, jó szerelhetőség. A legjobb az lenne ha venti nem lenne benne (úgyis kicserélem). Külső egyátalán nem érdekel, rgb, ablak nem kell.
-
flikenflaken
tag
Sziasztok segítsetek házat választani légyszi! Nem nagyon tudom milyen legyen.
Ami lesz benne: MSI Morta mATX lap, i5 6600 és Be Quiet! Pure Rock hűtő, 2x8gb Kingston Hyperx Fury ram, GTX 1060 MSI Armor 6G, Be Quiet! Pure Rock 9 500W táp.
Ami igény lenne, hogy porszűrő legyen mindenhol, mert itt elég poros minden:/ Esetleg hangszigetelés. Semmi csicsa vagy ablak nem fontos csak a funkció.
A keret ~10k nagyon max 15...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest