- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Én nem nagyon vagyok mostanában képben az árakkal, ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy az alábbi noti megéri-e az árát?
Dell Latitude E7470
- Intel Core i5 6300U
- 14" IPS 1920x1080 pixel (pixel gari is van rá)
- 8GB DDR4 RAM
- 256GB SSD
- Integrált VGA
120.000.- Ft - 1 év garivalCsak második gépnek használnám, böngésző, alap photoshop, irodai progik... Ez jó ár lehet érte, vagy inkább nézegessek még tovább?
-
fabri07
aktív tag
Hello, segítségeteket szeretném kérni, mert szükségem lenne egy jó notebookra.
Minél hamarabb
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
270-300k, ha nagyon muszáj kicsit több.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Programozás, unity engine-t is használnám, kisebb játékok talán(de ez nem fontos).
Tanulási célokra kellene, esetleg néha photoshop is volna. (
4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Az mindegy milyen részletes, ha használnám.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" vagy az alatt, full hd elég, többi ami van.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti rendszerességel hordozva lenne.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
DOS-sal is jó többit megoldom.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Amilyen kijön ennyiből.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Billentyűzetvilágítás, de szerintem már lassan mindbe van.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használtakba szerintem jobb kifogható!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Dinter
addikt
válasz
Khelben #1492 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért?
Eleinte én is nagyon ódzkodtam tőle, rossz volt ránézni, biztos nem vettem volna olyat. Aztán céges gépnek kaptam egy T450s-t, és nagyon megszerettem. Sokáig bírta az akksi, szép kijelző, nagyon kényelmes billentyűzet, masszív.
Megkérdeztem tőle, hogy jó lesz-e olyan neki, mint a régi céges gépem volt, és azt mondta, hogy igen. Mutattam neki Dell-eket is, de azt mondta, hogy inkább ThinkPad.
-
cidalain
veterán
Üdv. Laptopot kellene szerezni otthoni használatra, használt üzletiben gondolkozom.
Irodai alkalmazások, böngészés, tanfolyam online követése. Elvárás: max 14" FHD kijelző, 8 GB ram, jack csati (ha a tanfolyamkor fülest kellene bedugni), webcam, i5 6300U-7300U körüli procival, 256 SSD (lehetőség szerint M2-es, hogy adott esetben egy 2.5" HDD is mehessen bele még, ha kelleni fog a hely)
Dell Latitude E5470, E5480, HP Elitebook 840 G3
150 környékén már mindegyikből kapok itt aprón.
Alapvetően a feltételeknek mindegyik megfelel, de melyikkel járok jobban? -
Dinter
addikt
Sziasztok!
Barátnőmnek keresünk gépet, alapvetően 150k max, alapvető irodai felhasználásra.
Thinkpad T450/60/70 vonalon kezdtem el nézegetni, és találtam egy T460-at FB marketplace-n 110k-ért, megnéztük élőben: i5 6300U, 512GB SSD, magyar billentyűzet, szép állapot, friss win, BIOS jelszó nincs, sorozatszám nem szerepel a lopott gépek között. Ennél úgy gondolom, hogy ár/érték arányban nem igazán találnánk jobbat, szerintetek is érdemes lenne megvenni? -
Hasonló állásponton vagyok, 3.-4. gen i5/i7 processzorral szerelt notebookok tömkelege van a környezetemben. Mindegyikben elég gyors SSD, és legalább 8, de inkább 16Gb ram. Sehol nem éreztem hogy kevés lenne, átlagos felhasználásra. Minőségben pedig még mindig ott vannak, és nincsenek idegesítő anomáliák. Otthonra pedig egy Optiplex Micro-t (17x17x3cm) válogattam össze, 65w-os i7-el, 16Gb rammal, NVMe SSD-vel és HDD-vel. Ha hurcolni kell, egyszerű, teljesítményben pedig bármelyik U procis notebookot lekörözi.
-
kisskd
tag
Szerintem/tapasztalataim szerint (ami a home usernél több, a főállású szervizesnél kevesebb) egyáltalán nem rosszabb a valódi business széria minősége a workstationnél adott generációban. Cserébe előbbi kevésbé kiélezett, és jellemzően eggyel kevesebb, gyakran romló alkatrész (dVGA) van benne, ráadásként pedig sokkal nagyobb a választék. Ha kibírod azt a 10%-ot plusz 1 kávéval, amíg gondolkodik a gép, lehet a sima üzleti vonalon nézelődnék a helyedben.
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
Khelben #1484 üzenetére
Értem mit írsz, nekem csak workstation vonalon van tapasztalatom 2008 óta csak ilyeneket használok, a konzumer és a gyengébb üzleti gépekhez nem is szólok hozzá, mert lövésem sincs.
Zbook fury 15 G7-em volt, április magasságában vitték el. Majdnem full műanyag a gép, nem nem olyan már mint a G6 volt, horror a szerelése, én nagyon utáltam, pedig egy erős dreamcoloros példány volt.
Precision 7540-től nagy nehezen sikerült megszabadulnom júniusban nagyon ár alatt. Alapvetően a gép felépítése nagyon jó, amivel nem tudtam megbarátkozni, az a random akadások és fagyások munka közben. Állandóan mentenem kellet mert nem bíztam benne. Ugyanezt csinálta a 7530 és a 7730-asom is. Szervízben járt, akárhogy teszteltük nem jött elő a hiba, csak nálam több óra munka után. Ugyan azt az ssd-t beraktam a P53-asba és semmi gond, vissza Dell-be ismét. Netes fórumos leírások alapján a cpu táp áramköre nagyon ki van centizve, ezért csinálhatja, de ez is csak találgatás, nem ez a szakmám.
7550 és 7750-el már nem is próbálkoztam az előzmények miatt, pedig nagyon olcsón vehettem volna.
Én főleg munkára használom a gépet, nem érdekelnek már a szintetikus teszt eredmények, egy stabil munkagép kell, jó kijelzővel, és a fent tárgyalt három közül nekem a Thinkpad P vált be legjobban. Igen van itt is silányulás, de jóval kisebb mint az alsóbb kategóriákban.
A fent leírtaktól függetlenül mindhárom márka WS gépeit ajánlom, ha valaki ilyenre vágyik. Ha szintetikus teszt eredmények számítanak, akkor Precision, ha a stabilitás akkor Thinkpad P, Zbook pedig ha az jön szembe jó áron -
Gython
csendes tag
az esetek 90%-ban nem lenne szukseg nagy szamitasi kapacitasra ugyhogy valoszinuleg eleg lenne a gyengebb konfig is, igazabol az anyagminoseg miatt gondoltam workstation-re, azt szeretnem ha megbizhatoan hasznalhato lenne barmikor, nem kezd el szetmenni a zsaner, a touchpad, birja a terhelest, nem melegszik tul.
Akkor te inkabb egy sima uzleti szerias gepet javasolsz workstation helyett? -
Khelben
nagyúr
válasz
zsolti75 #1479 üzenetére
Úgy általában a Thinkpadról beszéltem. P-vel nincs tapasztalatom, de a HP-nál és a Dellnél azt látom, hogy a workstation gépek is pont annyit léptek vissza minőségben, mint a "sima" üzleti gépek. Egy Zbook G1-gyel darabokra lehet verni egy Zbook G6-ot anélkül, hogy megsérülne... Ez a trend mindenhol, az emberek specifikáció alapján vesznek gépet, nem mennek el az üzletbe megfogdosni, a gyártók meg kihasználják ezt maximálisan.
-
kisskd
tag
Én is hasonló állásponton vagyok: nem olyan masszívak már, mint 15-20 éve, de az aktuális consumer gépekhez viszonyítva a relatív előny még mindig hasonló mértékű, mert azok aztán tényleg csak a szemétkupacot magasítani vannak már.
A sorozatokat kb. elmondták, én átgondolnám a helyedben, hogy a kép/videó szerkesztés mennyire gyakori, és mennyire nagy volumen, biztos kell-e a workstation. Egy coverphoto összeheftelése, vagy egy HD/fHD családi videó darabolása-összefűzése alkalmanként már egy 3. generációs Core i5/i7 integrált VGA-jával is elfutkorászik. Nyilván ha ez gyakori/nagyobb volumenben/felbontásban megy, akkor nem szóltam.
Forrásra: én biztonsági játékos vagyok, lehetőség szerint néhány éve 1 helyen (vagy legalább egy webcímen+cégnéven) lévő boltból vásárolnék ebben a nagyságrendben a gari/nyomkövethetőség miatt. Esetleg HA-ról pár ősi motoros (számlaképes!) "neppertől" (ezesetben nem pejoratív megnevezésként) vennék, bár ott is van, aki már tartósan üzi a félpofátlan átverést, ami csak a pirospont után bukik ki. -
zsolti75
senior tag
-
zsolti75
senior tag
válasz
Khelben #1478 üzenetére
Pontosan milyen minőségi problémát tapasztaltál Thinkpad P-nél?
Csak mert nekem pont az ellenkezője a gyakorlati tapasztalatom.
Konkrétan se Zbook, se Precision soha többet! És hidd el nem kicsi esetemben a mintavétel.
Thinkpad T, L, E X silányulás az tény, de a P az még valahogy tartja magát. -
Khelben
nagyúr
HP Zbook, Dell Precision családból válogatnék a helyedben. Vadászni kell rájuk, mert elég ritkán bukkannak fel aprón vagy használtgépes boltokban. Thinkpadból a P-sorozat a megfelelőjük, de Thinkpad használóként mondom, hogy inkább ne. Minőségileg már nagyon messze állnak a mai Thinkpadok a régiektől. A többi gyártónál is történt visszalépés minőségben, de messze a legnagyobb a Lenovonál.
-
Gython
csendes tag
udv, regebben gyakori mondas volt, hogy szuk budzsevel erdemesebb egy hasznalt uzleti kategorias laptopot venni inkabb mint egy rosszabb anyag hasznaltsagu ujat.
Nem kovetem a piacot, mennyire igaz ez manapsag? Milyen oldalakon erdemes nezelodni? Inkabb cegtol vagy maganszemelytol praktikus venni?
Egy munkara valo igaslovat szeretnek majd, jo reszt irodai felhasznalas, programozas, kep/video szerkesztes. Fontos lenne, hogy birja a gep, ne melegedjen, ne torjon el a zsaner, illetve a csatlakozas par ev utan, legyen jo minosegu kijelzo rajta, SSD es 8-16giga RAM, viszonylag eros CPU.
Igazabol nem surget az ido egyaltalan, 200-300k-t szannek ra. Alapvetoen kizarolag Dell, HP, vagy Lenovo hasznalt workstation johet szoba, de leginkabb a ThinkPad fele huz a szivem. Bar ebben sem vagyok biztos, hogy meg mindig olyan jo gepeket gyartanak, mint 15-20 eve. -
fcbarca
őstag
Sziasztok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 200-ig
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) játék, legfőképp PUBG
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Full HD, közepes beállítások (PUBG)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS és jó lenne legalább 120 HZ
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 16 gb (8 is elég, csak legyen benne még 1 slot)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
Khelben
nagyúr
HP EB G3-ban csak a 2K panel IPS. A sima fullhd csak TN. Inkább Dell Latitude gépeket nézz, azokban minden fullhd paneles IPS-es. Latitude 7450 megvan 120k-ból, a maradék pénzből meg lehet bele venni ramot, ssd-t. Ne a ram meg az ssd legyen a szempont keresésnél, mert azok bővíthetők bármikor. Amiatt ne szalassz el egy jó gépet. Kijelzőt kell nézni meg ha fontos, a magyar billentyűzetet, mert azokat drága és macerás cserélni.
-
lengron
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most.
200k körül
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok, böngésző, videólejátszás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nincs játék
12-14, lehetőleg matt
Nagyon ritkán hordozva, de közben nem használva
Windows
SSD
Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Garis használt, mert az újak kiábrándítóak -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Használt notebookot keresek, a következő paraméterekkel
- egy-két héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban?
- 150k, de valami best buy esetén lehet pár tízessel több
(3) Felhasználás?
- videokonferencia / online oktatás (Skype, Teams, stb.), netezés, online sorozat- és filmnézés (Netflix), irodai programok
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- nem lenne játékra használva
- 14"-15.6", matt, ne TN paneles, inkább IPS
- esetleg kisebb kijelző, szintén best buy esetén
- Havonta 1-2 napon lenne hordozva
(7) Operációs rendszer?
- Windows 10 (+ házilag telepített Linux-szal dual boot képes legyen, de ez nem létkérdés)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- min. 240 GB SSD (vagy 120 GB, de akkor + HDD legyen), min. 8 GB RAM
- Akku: ~4 óra
- Csatlakozók: HDMI kimenet, 3.5mm Jack, USB 3.0, Wi-Fi, LAN
- Projektorhoz kapcsolható legyen (HDMI vagy mi jó még erre?)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
- csak használt
Egyelőre egy 14,1"-os HP ELITEBOOK 840 G3-at javasoltak, de kérdés, hogy a fentieknek mennyiben felelne meg (pl. IPS, HDMI 3.5mm Jack).Köszönöm a véleményeket / segítséget.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Aranygyerek #1467 üzenetére
Ahogy lent írtam, 100k körül 4. generációs (i5-4xxx pl), 150k körül 6. generációs (i5-6300u pl.) gépekből lehet válogatni. Utóbbiak már vannak ips kijelzővel is (Dell Latitude E6xxx, 7xxx; Thinkpad T-s gépek). A TN paneltől sem lesz szemüvege senkinek, csak nem olyan szép a képe.
-
w.miki
veterán
100e Ft környékén 15" (de min. 14"), jól látható kijelzős, laptop home office, távoktatásra, magyar billentyűzetes (ha lehet világítós) milyen gépet ajánlanátok?
Keveset lesz hordozva, ha lehet szép állapotút keresünk, garanciával.
Vásárlás akár a jövő héten lenne. -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Iskola kezdésre.
Ha lehet egy-egy ajánlat 100kft-ig és 150kft-ig-
Iskola,online oktatás.
Van egy-két oktató és platform játék ami simán elmegy szerintem integrált vga-n.
IPS matt, ne ez miatt keljen szemüveg a gyereknek.
Nem igazán ,max a lakásban.
windows
256 GB SSD vagy lehessen bele tenni ssd-t, 8-16 Giga ram
Online oktatáshoz ami kell.
Használt.Köszönöm.
-
-
v1kt0hr
tag
A következő fél éven belül.
150.000 Ft, de ha van fölötte ár-érték arányban jobb,az se akadály
Irodai programok, fotószerkesztés, gépelés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
matt, ips, napfényben is lássak belőle valamit
kifejezetten hordozható,strapabíró gép kell, ami mindenhol nálam van, adott esetben építkezéseken is
windows
256 GB SSD, 8-16 Giga ram
USB TYPE-C ről ha tölthető lenne, az király lenne
legyen jó a billentyűzete és touchpadja
lehessen rajta néha megnézni 1 filmet (ne legyen túl pocsék a hangszóró)
bírjon 5+ órát akkuról
használt isSziasztok!
Lenovo X260-okat X270eket nézegettem, tudtok esetleg jobb alternatívát?
Köszi! -
-
Steelers
senior tag
Sziasztok!
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 héten belül
A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-150 ezer
Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok, távoktatás(webkamera), böngészés , otthoni felhasználás
Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
12-14" full hd
Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán vinném, nem baj ha könnyű!
Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows, MacOs
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD, elég 128gb.
Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
HasználtKöszönöm a segítséget előre is!
-
zolnagy
őstag
Ilyet használok melóban, csak az eggyel kisebb verziót (830 G5). Valószínű ez is valami céges laptop lehet.
Ez már IPS, szép képe van. Nyilván nem grafikai munkára való, de oda egyik laptop se sztem.
Nem melegszik. Ezért az árért jó lehet, de meg kell nézni élőben, nincs-e vele valami gixer (nem mindent cserélnek garanciában HP-nál, pl. pixelhibát sem, ezt tapasztaltam én is)
Nem tudom, mire használnád, de ez már dokkolható. Itt az aprón láttam is a napokban hozzávaló dokkolót pár ezresért. -
A214
aktív tag
Elengedtem, viszont ezt néztem . Ár érték arányban ez mennyire vállalható ?
IPS kijelzőset keresek mindenképp , és ez már 4 magos . i5 8250U mennyire melegszik? -
A214
aktív tag
Sziasztok,
Dell E7450 néztem , ebből már mindegyik IPS kijelzős?
Mire kell még odafigyelni? Garancia nélkül nem mertem megvenni. Köszönöm. -
válasz
c64fanhun #1452 üzenetére
Tesómak ugyan ilyen célra vettünk E7270-est több mint egy éve. Dokkolható, 512Gb NVMe SSD-vel, 16Gb Rammal és i5-el elég minden átlagos dologhoz.
#1451 jUUh: Valahol 50-60k környékén. Bár hogy kiszolgálja sokáig, lehet kicsit megpótolnám, és vadásznék valami E6530/8570P, T530-ast, i5-el, 8Gb rammal és SSD-vel.
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Nagyon örülök neki, felvettek egyetemre, megyek üzemmérnök infora
Viszont ehhez kell egy laptop is, mégse akarom az asztalit vinni koliba. Dell Latitude vonalon indulnék el, volt 6400-am is, utána meg 7450, főleg az utóbbi egy iszonyat jó gép volt, az alá nem adnék, lehet újra az lesz
- 2-3 héten belül
- Max. 150k
- Programozás, tanulás, videó-sorozat nézés
- Egyáltalán nem játszanék vele.
- Minimum 12", max 14,1" --> IPS FullHD
- Főleg hordozás miatt venném, tehát sokat.
- Win10, vagy Linux mint, de win mindenképp.
- Csak SSD jöhet szóba, 250gb. 8 GB RAM
- Világítós billentyűzet nem baj ha van, de az se ha nincs
- Csak használt, de lehetőleg garival! -
jUUh
addikt
Sziasztok!
Mennyiért lehetne legolcsóbban laptopot venni nagyfaternak?
Csak Facebook, emailek, képeket nézegetni. Csak töltőröl használja. Magyar billentyűzet kéne, meg nagyobb méretű képernyő, hogy lássa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lenovo 300w Yoga Gen 4
- Lenovo ThinkPad X1 CARBON 4th Gen i7-6500u/8GB/256SSD/14" 4k MAGYAR bill. UltraBook
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
- Dell Latitude 7420 Carbon I5-1145g7/16GB/256GB SSD/14" FHD magyar bill laptop
- Lenovo Thinkpad T14s Gen 2i i5-i5-1145G7/16GB/256GB SSD/14"FHD TOUCH MAGYAR bill. garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest