Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Keresnék külső hangkártyát notebookhoz, amin van koax kimenet és bírja a ki-be dugdosást. Mármint,ha viszem magammal a notebookot , nyilván nem kap majd áramot, azaz, ha bedugom újra kell majd csatlakoznia a géphez.
Jack kimenet pluszban nem hátrány, de nem feltétel.
Mik játszanának? Egy Asus Xonar U5-öt váltana(sajnos a relék nem bírták a ki-be dugdosást, fél év alatt megpurcant)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tomacko #18117 üzenetére
Szia!
Nem tudom igazából, még itt ajánlották. Az alaplapi hangkártyámon van 3db jack, szóval abból 5.1 az életben nem fog kijönni digitálisan.
Erősítőn van mindkettő, koax meg optikai is. Szóval inkább vegyem akkor az ASUS-t? Én azt hittem, hogy számít ilyenkor a hangkártya ami adja a hangot.
Rákerestem itt a fórumon, összvissz 5 hozzászólás van a tieddel együtt.
Megvagyok lőve, mert mindjárt itt a karácsony, az egész család itthon, és gyakorlatilag AUX-on hallgatjuk a búgó szarokat a PC-ről. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
A Creative Soundblaster X-FI 5.1 Pro hangkártyám az istenért sem akar megérkezni, de ahogy látom lassan felkúszik az Asus Xonar U5-höz.
A kettő között a különbség , hogy a Creative-on digitális optikai van, a Xonaron pedig Digitális Coaxikális.
Erősítőmön van mindkettő.
Esetleg jobban megéri az Asus?
Még mindig az 5.1 kimenetele a gépről a feladat. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #17943 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
varmi2 #17939 üzenetére
Csak a jövőre tekintve gondoltam az USB-sre.
Úgy gondoltam, hogy mint optikai kábellel az erősítőbe, nem közvetlen a hangfalakat a hangkártyába.
Mindenképp SPDIF-et szeretnék, ugyanis az Xbox 360 is SPDIF -en lenne rákötve az erősítőre, és akkor nem kéne húzgálni semmit, ha épp játék lenne, ha meg film vagy zene akkor sem ide oda kötögetni. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Szeretnék a PC-mbe egy PCIE hangkártyát, amin van Optikai kimenet és tudja az 5.1 DTS Dolby és hasonló nyalánkságok.
Mi az ami alatt felesleges is nézelődnöm? 20-30 ezret nem szeretnék erre költeni. Olcsóbb szegmensbe nézelődök.
PC-n filmhez és zenéhez kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest