Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Atomgeszi #18116 üzenetére
Szia.
A legtöbbek egyöntetű véleménye, és az én saját tapasztalatom is az, hogy a coax a jobb megoldás. Szóval én ha helyetted kellene, hogy döntsek egyértelmű, hogy azt választanám. DE ha abból ki indulva, hogy az erősítődön van mindkettő csatlakozó, akkor jól sejtem, hogy a hang kódolást is az erősítőd fogja végezni? Mert ha ezen kijárataival csatlakozol az erősítőre akkor maga a hangkártya NEM fog dolgozni, ergó a hangba sem szól bele. Így lényegébe neked is csak egy átalakítóra van szükséged. XMOS néven fogsz is találni belőle. Használd a fórum keresőjét és még linket is fog dobni. Ezek az XMOS cuccok teljesen jó, korrekt minőséget hoznak, sokan használják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Manjaro Linux
- Elektromos autók - motorok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest