Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felliic
tag
válasz
spanglee001 #17917 üzenetére
Itt a forumban is megkerdeztem, es azt mondtatok, hogy az normalis U7nel, hogy a teljes kepernyos alkalmazasok, vagy a Soundcloud konkretan leall, vagy lefagy es csak az ujrainditasuk segit, ha kimentet valtasz . Tenyleg? Ez egy ajanlott hangkartya? Kihuzod a fejhallgatot, mert elfaradt a fuled, es leall minden hang, hibaval kidob a program?! A mellekelt szoftverre fogtam eloszor, ezert megoldottam a telepitest nelkule is, a problema termeszetesen megmaradt. Utananeztem kulfoldi forumokan, mindenkinel ezt csinalja.
A hangminoseggel nem volt gond, de teljesen egyetertek Tomacko kollegaval, akiknek nem kell 5.1/7.1 kotlsek inkabb a penzuket jo minosegu stereo dacra. Nezzenek korul hangszerboltok hangkartya, usb interfesz valasztekaban. Meglepoen olcson vannak jo minosegu dacok. Vegul en is itt vasaroltam be.
Az pedig mar csak hab a tortan, milyen gagyi muanyag az egesz. A hangero szabalyozo potmeter minosege is kritikan aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest