- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
killer_boy
csendes tag
válasz RonciBonci #2993 üzenetére
ti se vagytok szegények
naon cool gép lesz -
diegho
nagyúr
válasz RonciBonci #2993 üzenetére
ddr3-nak semmi értelme, inkább vegyél ddr2 1066-ost vagy 1200-as kit-et, 1066-os ddr2 ugyanaz vagy még gyorsabb is a ddr3 1333-nál és jóval olcsóbb, x38-as lap elvileg jó, talán ez már nem öli a ramokat meg nem melegít túl egy ic-t mint a p5k, 600-as epsilon nem tudom... elég hangos lesz az. inkább nézz meg egy corsair hx620-at, 30k körül van iponban.
-
diegho
nagyúr
válasz RonciBonci #2999 üzenetére
corsair = seasonic = egyik, ha nem a legjobb tápbél gyártó. ddr3 ennyiért baromság. veszel kombó lapot ddr2-t raksz bele most, majd később ddr3-at.
-
diegho
nagyúr
válasz RonciBonci #3007 üzenetére
gigabyte amit keresel és x38-as ddr2-es. x38 csak a jobb cf miatt kell. ez
-
elfelejtette
veterán
válasz RonciBonci #3343 üzenetére
Hy!
Max annyi, hogy nem az enyém!Hehe...
Meg talán még annyi, hogy Intel proci alá Intel chipset dukál. Tehát lapnak én inkább egy Giga P35-DQ6-ot ajánlanék!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
djtoomi
addikt
válasz RonciBonci #3346 üzenetére
Ritka jó kis konfig,bár én procihűtőnek inkább vennék egy Scíthe Infinityt,vagy valami ilyesmi bika darabot mint amit kinéztél,illetve alaplapnak emg egy eVGA 680i SLI is jó választás lehet!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Miketra!L
csendes tag
válasz RonciBonci #3343 üzenetére
Mennyibe fog fájni neked ez a konfig? Mert ahogy elnézem nem 180 ezres konfigrol van szó
ASUS P5K-E Wifi,Intel C2D E6750,2048MB Kingmax,Sapphire HD3850,Thermaltake 470W,AeroCool AeroEngine II,Pioneer 212D,Samsung 400 GB
-
djtoomi
addikt
válasz RonciBonci #3654 üzenetére
Dehogy is,semmi gond,de minek két GTS?Ráadásul SLI...SLI sz@rt sem ér,egyedül a kétkártyások közül a CF ami ér is bármit, de SLI nudli. Amúgy mért lenne gond?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
diegho
nagyúr
válasz RonciBonci #3664 üzenetére
milyen 600w? a 2 gts 300w-nál többet nem fog enni neked a q6600 nem túlfeszelve 150w plusz a sallang 50w.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz RonciBonci #19517 üzenetére
Mennyit akarsz ideiglenes tápra költeni?
Egyébként a Quad normál esetben sincs húzva? Milyen felbontáson használod? Mert 1680-ig az alapon járatott Quad nem, hogy 2, de még 1 GTS-t sem nagyon hajt ki...
-
norbee2244
senior tag
válasz RonciBonci #19519 üzenetére
3,0ig felkéne az tuti táp az oké lesz hozzá,de most még ne húzd annyira a procit az ideiglenes táppal
-
TazLeacher
nagyúr
válasz RonciBonci #19519 üzenetére
Egyelőre ne nagyon huzigáld, amíg nem kapod vissza a tápod hagyd a fenéba. A 450-es Chifinek el kell vinnie azt a gépet (én azért a biztonság kedvéért 1 VGA-val használnám addig). A procit érdemes olyan 3hz körülre felhúzni. Minnél nagyobb a felbontás, annál kisebb szerephez jut a proci. 1920-ba már elég 3Ghz a 2 db GTS kihajtásához...én is így használom, csak nálam 3,4 ghz-n ketyeg a proci...
Töltsd ki a cuccok részt az adatlapodon, és van itt PH-n Tuning topic, ott tudnak segíteni. De azzal várd meg a tápot...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest