Hirdetés

Aktív témák

• Ákos97

aktív tag

Voltam az AUDMAX Kft-nél, egy AD900-ast és egy AD1000-est meghallgatni egy Lavry DA10-zel, és Halide-dal megspékelve.
    Az AD900 középkiemelése nagyon tetszett, életre keltek vele az énekhangok, a mély elegendő volt, bár néhány számnál picit többet is el tudtam volna viselni, a magasak pedig egy kicsit szemcsések voltak az AD1000-eshez képest.
    Az 1000-nek egy picit több mélye volt, ez volt a tökéletes mennyiség számomra, és minőségileg is egy kisebb megváltás volt az AD900-hoz képest.
    Az AD1000-nek viszont egy kicsit szárazabb közepei voltak annál, mint amilyen közepek nekem teljesen megfelelnének.
    Összességében technikailag az 1000-es érezhetően jobb volt, de az AD900-as zeneibb produkciója fel-fel késztette tenni a fejemre magát újra , még az AD1000-es után is.
    Nem tudom, hogy a 2000-est megérne-e megrendelni az Audiocubes-tól, hiszen még nem hallottam, meg hát elég húzós az ára is a 700 dolláros árcédulájával.
    A Headfonia szerint az AD2000-nek hasonló a hangkaraktere, mint az AD900-nak, csak sokkal jobb technikailag. Olyan HD650 karakter, csak ezerszer gyorsabb, precízebb, részletesebb, és jóval kevesebb a mélye is állítólag.

Aktív témák