Hirdetés
Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
Ariadne #7903 üzenetére
Próbáld meg egyazon főleg akusztikus hangszerekből,énekhangból álló felvételt megszerezni,különbözö minőségben,és biztosan hallható a különbség.
Érdemes még a fejhallgatót kűlső erősitőről használni,aminek,ha korrektul van kialakitva ez a része,még szebb hangképet érzékelsz.
-
p_adam
addikt
válasz
Ariadne #7903 üzenetére
Hallható de ennél a felbontásnál már eléggé kicsi a különbség ha nem high-end a teljes rendszer, és néha előfordulhat hogy az ember olyan különbségeket vél hallani amik valójában nincsenek is meg, vagy meghallgatja ugyanazt ugyanazzal egy másik időpontban és mégsem ugyanazt hallja.
-
p_adam
addikt
válasz
Ariadne #7901 üzenetére
Azt kell mondjam miután sok mindent hallottam hogy eléggé hatalmas különbségek vannak a fejhallgatók között és a drágább egyáltalán nem biztos hogy jobb is, persze az olcsóbbak között többen vannak azok amiket elkerülnék.
Tehát nem az a kérdés hogy nyitott vagy zárt, inkább az hogy "jó" vagy "rossz".
Sajnos a zárt fejhallgatók közül rengeteg szenved a túlszínezettégtől, pl. valahol egy ugrás van a magas frekvenciáknál ami rettentővé tudja tenni az énekhangokat (sziszegés) a mély pedig általában homályos és kontollálatlan.
A HD250II azért nagy kedvenc mert egy valódi stúdió monitor, rengeteg felvételt képes egyfajta természetes könnyedséggel visszaadni erre részben az lehet a magyarázat hogy sok jó stúdióban ezt a fejhallgatót használták a mastereléshez, a részletezettség nagyon magas szinten van. A tere is sokkal nagyobb mint egy zárt fejhallgatótól várná az ember, amikor kell akkor tud nagy is lenni.
Sajnos a gyártók a haszonra gyúrnak ezért is lett sok éve beszüntetve a gyártása.Annyi még megemlítenék hogy Stax-ot Japánból már 150-200$ért is lehet venni hordozható, elemes erősítővel együtt (SR-001 MK2), valószínűsíthetően sokkal jobb mint a legtöbb itthoni alternatíva ebben az ársávban. Sajnos a kis fülhallgató komfortjára van aki panaszkodik, van aki viszont nagyon elégedett vele. Viszont egyel feljebb az SRS-2050A Basic system használtan igen jó vétel lehet, illetve néha német eBay-ről is ki lehet fogni finomságokat.
-
PilotPower
csendes tag
válasz
Ariadne #7750 üzenetére
Kicsit megkésve:
Köszönöm, igen kipróbáltam eredetivel és pár jó minőségű FLAC formátumú zenével teljesen más érzés. Most már tapasztalatom is van amióta hozzám került és örömmel tapasztalom, hogy nagyon kényelmes ami nálam az egyik legfontosabb szempont is volt hiszen elég sokat van ratjam naponta, nem fülled bele az ember mint a műbőrös meg gumis meg nem tudom milyen bevonatú fülesekbe. Szóval nagyon megvagyok elégedve
-
PilotPower
csendes tag
válasz
Ariadne #7750 üzenetére
Kicsit megkésve:
Köszönöm, igen kipróbáltam eredetivel és pár jó minőségű FLAC formátumú zenével teljesen más érzés. Most már tapasztalatom is van amióta hozzám került és örömmel tapasztalom, hogy nagyon kényelmes ami nálam az egyik legfontosabb szempont is volt hiszen elég sokat van ratjam naponta, nem fülled bele az ember mint a műbőrös meg gumis meg nem tudom milyen bevonatú fülesekbe. Szóval nagyon megvagyok elégedve
-
Berguson
tag
válasz
Ariadne #7724 üzenetére
Köszönöm...
Igen,tényleg jó a hangja a sonyknak,de valahogy az AKG jobb volt. S ráadásul ez egy dj fejhallgató,mi lett volna ha mondjuk egy k500at viszek oda?
Apropó max 40e.ig milyen fejhallgatót javasoltok? Pl. Sennheiser HD595,vagy HD555 esetleg egy használt AKG k500? Minden fajta zenére kellene!Köszi a segítséget!
-
asadasad22
őstag
válasz
Ariadne #7713 üzenetére
most megneztem en is, az enyemben is van audiopartneres jotallasi jegy, viszont nem nagyon van rajta semmi kitoltve az audiopartneres pecseten kivul, nemtom ez gaz-e. megvan a redtoweres szamla+jotallasi jegy, de ezek feltehetoleg szart sem ernek igy mar.. de mind1, kozel egy eve megvan a cucc, eleg jol birja, csak itthon hasznalom, nem hiszem h komolyabb baja lenne a kozeljovoben. a legtobb alkatresz meg amugyis cserelheto rajta.
-
Lewzke
őstag
-
asadasad22
őstag
válasz
Ariadne #7677 üzenetére
5.1 fules sztem 100% parasztvakitas. kb az a szint, mint az mp5 lejatszok..
lehetne 100.20-as fules is, de ha egyszer az embernek ket fule van, nem lesz elorebb vele.
es a terhangzas erzekeleseben sem segit semmit, az agy a ket fulbe bejuto hangokbol csinal teljes terhangzast, semmit nem szamit hogy valojaban milyen iranybol jon a hang. innentol kezdve egy sztereo fulessel is teljes terhangzas erheto el..
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest