Aktív témák
-
ph_robchee
csendes tag
Kösz, így már világos, mire gondoltál. Én csak azért ajánlottam az emut, mert a kérdezett kártya 20e körüli árban van, ami nem sokkal kevesebb, mint az emu. Tehát nem egy 300ezres készülékről beszéltem le az emu javára.
Egyébként én ennek ellénére még fülessel használva is elégedett vagyok az emuval. Eddigi életem során ez a legjobb rendszerem, jól elvagyok vele, noha tudom, hogy nem egy audiofil kategória, de élvezem vele a zenét. Amúgy remélem, hogy lesz még jobb is. És akkor már lehet, hogy nekem sem fog tetszeni az, ahogy a mostani megszólal.
Ez egy tapasztálsi-tanulási folyamat. Néhány éve még a kétkazettás magnóm hangjától voltam elájulva, én már csak ilyen vagyok.UI: 0202, igazad van, de szokták röviden is emlegetni.
Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged