Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
AMDFan #24950 üzenetére
Hallottad a SoundArt-ot tuning nélkül egyébként? Mert csak úgy tudod értékelni a tuningot.
Az akciós 30k-s árának a felét éri kb nyersen.p_adam: szerintem amíg senki nem hallgatta meg addig nincs túl sok értelme erről vitát nyitni. De az egészséges forráskritika helyett egyből lehúzni a wc-n az eléggé sértő. Szerintem.
Le lenne írva, ugyan már, kérd el a kapcsolási rajzot egy új erősítőről a Heed-től vagy a Hivoxtól. Miután nem tudja/akarja levédetni (mert drága és/vagy nem lehet) nem fogja csak úgy nyilvánosságra hozni senki, hogy mit módosít egy terméken, hogy azt utána Te otthon negyed áron megcsináld. Legalábbis ebben nem látok semmi rációt.(#24954) AMDFan: bizonyos szempontból sokat vesztettél, bizonyos szempontból meg szerencsés vagy.
KMT: én csak azt akartam kihozni a dologból, hogy mindenféle információ nélkül ne húzzunk le valamit a WC-n.
Csúszik a Schiit Bifrost. Olyan szar lett, hogy nem merik kiadni és most 1 hónap alatt újratervezik biztosan...
Na kb ilyen jellegű az amit itt egyesek írtak. Gőzöm nincs róla miért csúszik, de azért leírom, hogy biztos szar.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest