Hirdetés
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ati3120 #17726 üzenetére
Utólag megnéztem, és az AD300-ban van egyedül 40mm-es driver, az 500-ban és felfele már 53mm-es van, tehát a donor projekt nem indult túl jó esélyekkel.
Gratulálok az újdonsült 700-asodhoz
Én napról-napra jobban szeretem az enyémet, szegény Supy még a kanyarban sem volt hozzá képest, ami egyedül azért dühít, mert benyeltem a headfonia tesztjét anno, egyébként meg marhára nem fair őket összehasonlítani. Ha majd nagy leszek, lehet megnézek közelebbről egy AD1000-et is, szereztek egy márkahű vásárlót
-
válasz
Ati3120 #17726 üzenetére
A nyitott fülesek (az alsó kategóriában) becsapósak tudnak lenni. Trükköznek, hogy jobbnak érezd őket. Az ilyen kiugró részletek egy tipikus példa, hiszen valószínűleg a keveréskor nem volt terv, hogy egy-egy frekvencia kiugorjon, és kimásszon a sztereó térből. Amikor ilyet hallok, akkor azt nem a füles előnyére, hanem hátrányára szoktam írni.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest