-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuki89
csendes tag
Nekem is ugyanilyen van, de én sem vagyok kibékülve vele. Ugyanezt a problémát csinálja plusz nekem még a bal egérgomb duplakatt néha... Uh végleg "összevesztem" vele mert én is CAD munkára használnám, ha tudnám uh most én is nézelődök, hogy mi lenne a legjobb alternatíva....
-
Tuki89
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új konfigot 2d,3d cad munkára és volt egy logitech performance mx egerem ami mostanra elhalálozott, amit igazából nem is bánok mert nem volt valami jó a kapcsolatunk
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok valami jó egeret ajánlani olyan 10ezer környékén! Vezetékesben gondolkodtam a pontosság miatt,ha lehet lézeres, és annyi lenne még a kikötésem, hogy valami nagyobb méretű egér lenne az igazi mint a performance volt, mert az nagyon kényelmes volt ilyen szempontból hosszú távon is.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest