Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowK
tag
válasz escom55 #18998 üzenetére
Nem játszom, netezéskor azt használom, lehetne könnyebb is, tény, de ha kellene választani ez az egér között és egy olyan között, amelyiknek könnyebben megy, de nincs benne hyperscroll, akkor inkább ezt választom.
BTW előtte LX8-am volt és annak is ugyanilyen kemény, csak az nem tud semmi extrát.
Szerintem azok az egerek amiknél lehet oldalra dönteni a görgőt, mindnek nehezebben nyomódik le a görgője.[ Szerkesztve ]
-
ShadowK
tag
válasz escom55 #18996 üzenetére
Én is olvastam, majd vettem is egyet, igaz, de nem olyan vészes. Sokat javít rajta, hogy szélesebb, szögletesebb a görgő széle, a teteje elég lapos a standard görgőkhöz képest, így nem nyomódik oldalra.
Ami meglepő, hogy a görgő oldalra döntés meg tökéletes, csak kár, hogy azt nem használom semmire -
escom55
csendes tag
OIvastam hogy a Logitech M500 görgőjét eléggé nehézkes középső gombnak használni, nehéz lenyomni vagy ilyesmi. Ez mennyire igaz?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Menthirist #18994 üzenetére
Ha a jelenlegi forma jó, akkor G400 jó újítás lehet. Az MX510-et meg add nekem, majd én felújítom
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
veterán
Üdv
Lassan egérváltásra kerül a sor, mert már a cirka 7-8 éves MX510em elkezd fáradni (a tenyerem asszimilálta a tetejét, a kábel sem 100-as már mindig, plusz a csúszás sem, hiába használtam hozzá ezt-azt, skatez-t, stb)
Szóval keresek valami minőségben hasonló cuccot, azért nem elszállt (30k+) áron... Leginkább most egy Logi G400 és egy Copperhead között vacillálok, 9400 Ft vs 13600 Ft. A Copperhead csak 3 gombos? mert ez esetben eldől, mivel nagyon szeretem és használom is az oldalgombjait az 510-esnek.
Esetleg van még valami mostanában (az 1. hsz-t elolvastam), amit célszerű lenne figyelembe vennem?
követelmények:
-több mint 3 kényelmesen elérhető gomb (nem kell millió, ha szar helyen vannak)
-claw-paw fogó vagyok
-medium játék, főként LoL, néha FPS-ek multiban, de nem versenyszinten
-új
-kb 15k felső határ árban
-adott esetben külföldi vásárlás/megrendelés is szóba jöhet, ha megbízható a forrásStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
szg88
őstag
Valakinek valamilyen tapasztalata esetleg erről a versenyzőről?
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
válasz ng0ofy #18987 üzenetére
És hol lehet kapni? Én nem találok újonnan olyan ms egereket
Öcsémet teljesen hidegen hagyja, csak működjön . Elég ügyes FPS játékokban, pár ezer HUF-os egérrel is elég sok drága egérrel rendelkező gyereket feltud bosszantani
Csak most szeretnék valami komolyabbat adni neki, de az ár behatárol.jaffa 2843 értem, csak hátha azóta az is kiakart volna kerülni .
Plusz a dpi/cpi-t hogyan lehet visszavenni? (Ezt lehet a Win7 alatt is, bármilyen driver felrakása nélkül?)
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Hali,
Tudom az 1. hsz a mérvadó, de szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan új Microsoft egér (Compact, Comfort széria) amely ugyanolyan mint az 1. hsz-ben említett "előd" microsoft egerek.
Szeretnék öcséméknek venni 1 "játék egeret" de max 5K. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #18982 üzenetére
Ezek bitangok. Kivéve, ha féltéglát értesz "bitang" alatt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sirandrish
legenda
válasz cellpeti #18977 üzenetére
Használtan?
Az nem jáccik[oWn]f4te Köszi de azt hiszem várok még és veszek valami bitangabbat
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cellpeti
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #18976 üzenetére
Logitech MX 310 / G1 - 17-20 $, MX 310-hez a szállítás is ingyenes.
Itthon G400 8k környékén.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sirandrish #18976 üzenetére
L G400asokat szórnak most ki 4-5kért, az jó ár érte. Illetve kari után is biztos fognak jó párat
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor még gondolkodom..
Köszi a segítséget mindenkinek..
Logitechet nem akarok mert csúnyácskák az én ízlésemnek és még drágák isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Sirandrish #18969 üzenetére
Mint írtam, ha minőségre vágsz ezen az áron ebayen nézegess régebbi típusú microsoft egereket, elnyűhetetlenek.
Ha pedig ilyen nagy méretű, jó, pontos, "gamer" egér kellene, akkor egy kicsit több pénzt rááldozva a Steelseries Ikari Optical lenne a megfelelő, szerintem. Nemrég valahol akciósan 6500 Ft volt, az nagyon jó ár, egy elég jó egérért, egyesek szerint a legjobb választás árakat nem tekintve is, ezzel az árral mindenképp (:
-
drtimot
aktív tag
válasz Sirandrish #18971 üzenetére
rebranded alatt nem azt értem, hogy hasonlít rá, hanem azt, hogy az konkrétan egy A4tech gyártmányú egér, amit a Sharkoon kicsit feldíszített, és saját néven árul - nem ritka ez a jelenség, főleg a perifériapiacon újabban érkezett versenyzőknél. Hiába hasonlít bármilyen Razer egérre, ugyanolyan lesz, mint a korábbi a4 egereid
1. hsz.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sirandrish #18971 üzenetére
akkor az általad linkelt egereket felejtsd el sztem nagyon gyorsan. Az első hsz-ba vannak strapabíró egerek.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sirandrish
legenda
válasz drtimot #18970 üzenetére
Igen..
Volt régen egy Razer Plasmam meg utánna jöttek az A4tech-ek és ez a Sharkoon mintha ebből a kettőből lenne összegyúrvaMint mondottam, szerettem/szeretem az A4techet de már a 3.at nyúzom el..
Kicsit strapabíróbbat szeretnék ezúttalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
drtimot
aktív tag
válasz Sirandrish #18969 üzenetére
Ironikus módon az a Sharkoon egy rebranded A4Tech egérnek tűnik nekem
Maradj a jól bevált márkáknál és típusoknál, ld. 1. hsz.
-
Sirandrish
legenda
válasz ng0ofy #18968 üzenetére
Két darab X7-es-m volt..mindkettőnek beszart a görgője, de nem adtam fel és vettem egy X750et...
Milyen meglepő..ennek is beszart a görgője..szóval A4tech...szerettelek de kib*sztál velem, most már takarodjOksi..akkor keresek tovább
Ez a Sharkoon eléggé tetszik nekem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Sirandrish #18967 üzenetére
Megnézted a kinagyítható képeket? Amint észrevehető már a legelsőn a kínai-cipőgumi hüvelykujj-támasz ragasztása hibás. A talp ragasztása púposodik két helyen is. A honlapra kitett nagyítható marketingképen! Szerinted milyen minőség lesz, amit ezek után neked odaadnak?
Tapasztalat nincs más, csak általában a gigabyte egerekről, van egy fajtából 5-6 a melóhelyen, mindenki kerüli, cserélteti, utálja. Ha visszaolvasol itt a topikban is inkább csak szidják, mint márkát.
Egy kicsit több pénzért kapsz Steelseries Ikari Opticalt, ami kevesebb kompromisszummal jár, valamint kb ennyiért ebay-ról régebbi típusú microsoft egereket, amik megspórolnának neked pár hajszálat.
Esetleg a4tech-x7 710 optika, ami szintén nem egy svájci óra minőség, de ennél a gigabyte-nál még mindig jobb.
-
Sirandrish
legenda
Erről tud mondani valaki valamit?
Tervezem egy ilyen beszerezését, de gondoltam előtte bekérdezekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FrozenThrone #18963 üzenetére
Ha nincs semmi baja és szereted a formáját, használd továbbra is azt.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Formaster #18961 üzenetére
A 2 nem egy rossz játék, de egy fellágyított, csilli-villi mű-Starcraft. Szóval alapjaiban véve színvonalas, de sok BW után (inkább LAN-on) egy csalódás volt nekem. Persze a CG-betétek az szokásos Blizzard.
Van benne úgy 50 órám, de nem különösebben hiányzik. Pár commentary-t is néztem, de nekem elég uncsi.A grafika, a hangok, a HANGULAT sokkal jobban bejön a Brood War-ban. A balance meg tökéletes. Egy-két irányításbeli plusz opció nem volna rossz, de pont ezeknek a hiányában hardcore.
<3 commentaries meg VOD-ok.Boltban 1-2 ezer az alapjátékkal, egy alap PII-es gépen hibátlan online, de anno egy 486DX2/66-on is elindult.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz WolfheartGR #18962 üzenetére
Leírtam az igényemet, MMORPG játékhoz keresek egeret. Elolvastam az elő hozzászólást, de ott fel van sorolva egy valag egér, így azok nekem nem mondanak túl sokat. Jelenleg egy MX518 -at használok.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
WolfheartGR
őstag
válasz FrozenThrone #18948 üzenetére
Mik az elvárások?
Kezdetnek olvasd el a topik első hozzászólását, majd ha az abban található egerek nem fednék le az igényeidet, akkor tárd elénk őket. Ezek után könnyebb lesz ajánlani bármit is."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Formaster
addikt
válasz Synthwave #18960 üzenetére
Viszont a multi balance sokkal jobb szerintem, grafik meg felfejlődött, nem is beszélve a népszerűségről. Kár ha nem jöttök át, szerintem sokkal xxi. századibb már minden része. Legalább nézel néha streamet?
Szerk. Ès a gépigény se nagy, sőt egyenesen keveset eszik.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Formaster #18954 üzenetére
#18959: Kampányt végigjátszottam, scenario-kat is.
Brood War sokkal jobban tetszik. Az igazi Starcraft.
.[ Szerkesztve ]
-
-
drtimot
aktív tag
válasz WolfheartGR #18951 üzenetére
És én még balgán azt hittem, a nemzetközi fórumokat akarod linkelni...
@euzsolt: ne bosszants, elég gondom van avval, hogy a BW közösség ne szűküljön tovább
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz WolfheartGR #18951 üzenetére
Ja hogy mellesleg! Epic de nagyon Kezdhetted volna ezzel is
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz Formaster #18945 üzenetére
QuakeLive-ot kezdtem el lassan egy éve, low sens-en.
10k-ért sem kötök kompromisszumot, amikor vehetek olyan cuccost is, ami tudja azt amit kell.
10 ért inkább:
G400/MX518
Ikari.
Használt Deathadder.Amúgy én sajnálom azt a Miot, kényelmes volt és tetszett külsőre.
Mellesleg nemzetközi fórumokon is körbe lehet nézni, nem csak a ph létezik. Én nem tettem meg.(#18952) drtimot: Így jó az a link.
Előre sejthető a mögöttes tartalom.[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Formaster
addikt
válasz drtimot #18949 üzenetére
Nocsak, milyen rts-t tolsz? Esetleg starcraftozol te is? Amugy nekem nagyon bevált ez, és a mambát csak azért hoztam fel, mert semmi sem lehet tökéletes, főleg nem minden példány, de az enyém kb az. Leszámitva hogy magas APM-el ritkán ugyan de tényleg ki lehet akasztani.
-
drtimot
aktív tag
válasz Formaster #18946 üzenetére
Attól, hogy használt, még nem feltétlen zsákbamacska. Vásárlás előtt kipróbáltam, és még egy évig garanciális is, ha valami esetleg súlyosbodna, de jelen állapotában nem érzem ezeket garanciális panasznak. A görgő nem olyan zavaró (RTS-ezek én is, ott nem is nagyon kell), a DPI választó gombok pedig felőlem akár ki is eshetnek
Mellesleg nem a Mambával kell összehasonlítani az árát, hanem az első hozzászólásban ajánlott egerekkel, amelyek közül ár/érték arányban (újonnan) szerintem sok megveri ezt a Naos 3200-at, de legalábbis nem rosszabb nála. (Legkézenfekvőbb összehasonlítás az SS Ikari optical, aminek alapvetően hasonló az alakja, ugyanez a szenzor van benne, és pár hete még 6000 forintért dobálták az emberek után. De egy 8000 forintos G400-zal is szívesen megnézném a párbaját.)
-
aktív tag
Sziasztok!
MMO -hoz milyen egeret ajánlotok?
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Formaster #18945 üzenetére
"Abban az árkategoriában már nem fogadnék el kompromisszumot."
Én meg a felét sem adnám soha egy egérért. : D
Na jó, ha nagyon sok pénzem lenne, egy sealed MX 300-ért fizetnék annyit. Mármint a felét.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Formaster
addikt
válasz WolfheartGR #18944 üzenetére
Milyen gamet tolsz? Oké nem mondom hogy nem lehet kiakasztani, de 10 pénzért szerintem tökéletes vétel volt. Inkább ez 10ért, mint a 40 rugos mamba, ami tele van hibával szintugy egy havernál. Abban az árkategoriában már nem fogadnék el kompromisszumot. Mellesleg láttam ezt a hsz-t, de nekem ez a "sok user" azért nem meggyőző. Mindig van pro és kontra. De alapjaiban jo minőség.
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
-
drtimot
aktív tag
válasz Formaster #18936 üzenetére
Én is nemrég tettem szert egy Naos 3200-ra, leírom pár szóban a tapasztalataimat:
- Az egyik legkényelmesebb egér, amit valaha használtam. Az alakja alapján azt hittem, inkább palm gripre lesz való, de valójában a közepesen nagy kezem lelóg róla, viszont a jobb oldalon kitüremkedő rész (kép) meglepően jó fogást biztosít egy fingertip fogáshoz, ha elég nagy hozzá az ember keze.
- A szoftver korrekt, makrókat és polling ratet is lehet benne könnyen állítani, amiket az egér memóriájában tárol. Nagyon bosszantó azonban, hogy a DPI állítás csak 3 szintű (800/1600/3200). Ezek után a három eltárolható profilnak nincs túl sok értelme...
- A felületen használt anyag nagyon jó fogású, de az anyag- és összeszerelési minőség közel sem tűnik hibátlannak:
használtan került hozzám az egér (bő fél éves), és a görgő enyhén nyikorog, a dpi váltó gombok is nyöszörögnek és kicsit akadnak, megbízhatatlan a nyomáspontjuk. A fő gombok ugyanakkor rendben vannak.- A szenzor nekem korrektnek tűnt, bár én nem szoktam kiakasztani őket. Mintha egy kis negatív gyorsulást éreznék, pedig nem olvasni ilyen panaszokat erről a 3060-as szenzorról, úgyhogy fenetudja. Valahogy mégis más a karakterisztikája, mint a 3080-as Mx518-nak ugyanezen a padon.
Egy SS QcK+ padon használom, a csúszása a gyári talpakkal tűrhető (lecserélni nem fogom őket, mert böhöm nagyok ), a LoD is - rémtörténetek alapján többre számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz WolfheartGR #18938 üzenetére
Àtnéztem ismét, és semmi durvát nem láttam 1-2 useren kívül, aki a vindozt se tudja kezelni. Pro és kontra, mindenhollehetnek hibák, lásd Razer, aki igazán megkéri az árát. Két barátom vett razer fülest 50 ruppoért, mindkettö leégett 13 honaposan, 1 hoval a gari után. Nekem bevàlt a naos 3200, részemröl ennyi.
Az meg hogy kinek milyen fogás oké elismerem, de a tenyeres semmi képp nem valo rts-re, ez mégis csak félig mondhato tenyeresnek, megszokhato vele az rts is.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Formaster #18939 üzenetére
Ezt inkább ne...
Az, hogy valakinek kényelmes, egy dolog. Teljesen mindegy, hogy mire használja. Szóval ha claw gripes egeret használok, akkor én FPS-t nem is tudok játszani igaz? Ne tessék keverni a szezont a fazonnal. A fogás, méret, forma, csak a kényelmet befojásolja, nem a felhasználást. Az, hogy a marketingesek mit hazudnak megintcsak ne legyen mérvadó.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
-
Formaster
addikt
válasz jaffa 2843 #18937 üzenetére
Belemagyarázás ... tenyeres fogásu, ami inkább illik az fps-hez mint rts-hez. Rts inkább karmosan jo.
-
-
Formaster
addikt
Nekem a Mionix Naos nagyon bejövös. Svéd, bivaly minöség, elérhetö àron. Igaz RTS-t tolok és inkàbb FPS fogàsu egér, de szuperul jo RTS-re is. Jo tapintàs, 0 hibafaktor, piszok jo minöség.
-
Prison85
senior tag
válasz nyunyu #18929 üzenetére
Attól tartok a többi gyártói szerviz sem különb már semmivel, mint a svájciaké. Tán Logitech "kiemelt" garanciája is már csak legenda az utókor számára? Talán túl sok volt a visszaélés Csak egy példa: Logitech G13at amikor eladtam volt rá kérdés, hogy be van-e regelve a Logitech.com -ra, mert megvenné az érdeklődő (piaci ár alatt) viszont hibára bejelentené és kérne helyette egy normál értékű gééémer billentyűzetet. Végül nem ő volt a nyertes vásárló
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
nyunyu
félisten
válasz Blackhole13 #18930 üzenetére
Rozsaszinben cukibban nez ki.
#18931: Utobbi 2 ev L kinalataval mar nem vagyok annyira kepben, M525 nem jart a kornyekemen.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Blackhole13
senior tag
Valami tipp erre ?
-
doddencs
senior tag
válasz doddencs #18907 üzenetére
ajánlanátok vmit?
"egeret vennék 4ezer Ft-ig, mit ajánlatok?
amilyet keresek:
- nagy(obb) méretű, nagy kézhez.. szóval nem notebook egér
- lézerest preferálnám
- többnyire mindennapi használatra, munkára lenne. néha minimális játék, de ez nem fontos, eddig is boldogultam.
- mivel azonnal kell, külföldi rendelés nem játszik." -
Chereiose
addikt
Igen, mostanában nagyon sok logitech elromlik, nincs meg az a minőség ami régen volt. Sajnos....
Amúgy ez az eset nem velem történt, én csak most fogom elküldeni ezzel a fixittel, kíváncsi leszek mennyi idő lesz és milyen állapotban kapom vissza.
Én nem válok meg a logitól, mert nekem csak az ő egereik tetszenek, más nem is nagyon -
-
XZoli
aktív tag
Nekem kicserélték a G500 kábelhibás lett, ráfizettem most egy G700 tulaj vagyok. Bárki bármit is mond vigyázok az eszközeimre, de a logitech egerekkel az utóbbi időkben baj van. Kemény. textilborítású kábel 2x megjártam vele. Az új LGS 8.40 tele van hibákkal, nincs Windows 8 támogatás egy hónappal a megjelenés után. Ha a G700-nál is előjön nálam is a netten olvasott hibák végleg megválok a márkától
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Chereiose
addikt
Ha valaki a logitech garancia miatt venne logitech egeret, annak igazából mindegy, mert egy nagy szar lett a garanciájuk, el kell küldeni a fixit-nek, hogy javítsák, meg, régen pedig küldtek egy vadi új egeret.....Ráadásul idézném egy ember véleményét miután 2 hét után visszakapta a mikrokapcsoló hibás egerét....
"Két hét alatt cseréltek ki a G500-am mikronkapcsolóit, majd a szarrágyűrt eredeti skatezt tették vissza az egér aljára pillanatragasztóval! Szépen megmarta a műanyagot és felfele kunkorodik az összes tappancs. Igényes, gyors munka mondhatom.
Ha ezt tudom előre, hogy ilyen trehány módon megy mostanában logitechnél a javítás, akkor inkább vettem volna új csúszkákat meg két omron kapcsolót és beforrasztom magam egy ezresből. Aki nem értené mi a gondom: olyan lett az egér mintha egy kieresztett karmú macskát akarnál tolni a padlószőnyegen, mindenre alkalmas csak játékra nem.Szóval logitech-ből is ez lett?....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csori96 #18917 üzenetére
Itthon, boltból ennyi pénzért kb. ugyanolyan ratyi lesz mind, szóval szerintem mindegy.
-
Csori96
tag
válasz jaffa 2843 #18909 üzenetére
Tudnál valamilyen egeret ajánlani a PCland kínálatából 1-2 ezer Ft-ig? Mert tőlük rendelek egy merevlemezt és így egységnyi a szállítási díj.
-
szg88
őstag
Valaki használ ilyen egeret, vagy ismeri? Megbízható, lehet, programozni a plusz gombjait??
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz mastodon #18911 üzenetére
Félrejavítottam. A kérdésem az, hogy ezen a fokozatmentes görgetés van-e, és ha igen, zavaró lehet-e, illetve ezen van azafajta mikropontosságú görgetés, ami a 325-ön.
Aha, mintha az 510-en nem lenne, az 525-ön meg lenne mikropontosságú... hogy van ez?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Rászánnék kicsit többet az egérre, és az L. M510-en gondolkozom. Nem értem teljesen, hogy a görgetés az ennél fokozatmentes, azaz nincsen kattogás (non clutched)? Ezen van azafajta mikropontosságú görgetés, ami a 325-ön? Állítólag ez zavaró lehet, és emiatt nehéz pozicionálni,mik tapasztalataitok? köszi
[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Vezeték nélküli egerekből a revoltech c204 -t néztem, mint kényelmes, jó fogású egér, 4-6E között. Nem várok csodát ebben a kategóriában, de ne menjen tönkre egy hét után, és az érzékelője nagyjából legyen rendben.
Ezeknek a kritériumoknak van ami jobban megfelelne? -
Csori96
tag
válasz jaffa 2843 #18906 üzenetére
Általános használatra és játékra, de nincsenek nagy elvárásaim. A mostani egerem ATD M-28 már a végét járja.
-
doddencs
senior tag
egeret vennék 4ezer Ft-ig, mit ajánlatok?
amilyet keresek:
- nagy(obb) méretű, nagy kézhez.. szóval nem notebook egér
- lézerest preferálnám
- többnyire mindennapi használatra, munkára lenne. néha minimális játék, de ez nem fontos, eddig is boldogultam.
- mivel azonnal kell, külföldi rendelés nem játszik. -
Csori96
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű, olcsó (1-2 ezer Ft-os), de jó minőségű optikai egeret vennék.
Mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
Bandi995
aktív tag
Üdv!
Logi G9X vagy Razer Deathadder, ez lenne az én kérdésem. Fogás gondjaim nincsenek, mindkettő tüzetesen ki lett próbálva, ergonómiailag tökéletes lenne mindkettő! Köszi a válaszokat előre is!
-
XZoli
aktív tag
A Logitech G9 -es után a G500-as textil kábele is szét mállott a G9-es egy év a G500-as 7 hónapig bírta.
az egere-kell az áruk miatt is finoman bántam. Nem értem miért kellett ilyen merev kábelre váltani.
Érdeklődnék, hogy ki járt még így?Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.