Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
Ezek a pdf-ek (kb. több 100) az évek alatt gyűltek össze innen-onnan, tudom, hogy átlehetne őket konvertálgatni, de őszintén szólva nem sok motivációm van hozzá
. Akkor legyen inkább egy kicsivel nagyobb a kütyü, de jelenítsen meg scannelt cuccokat is valahogy... ráadásul több multimédiás anyag is van (nyelvtanulós cuccok). Szóval nekem egyelőre a tablet a befutó. Igazából tegnap óta ismerkedek a tabletekkel, eddig haszontalan dolognak tartottam, de egy utazáshoz pl bőven elegendő, ráadásul a thinkpad-em már több, mint 4 éves, már inkább asztali gépként funkcionál
, hozzáteszem tökéletesen szolgál mind a mai napig.
Egyelőre tehát keresem a megfelelő tabletet, plusz az általad ajánlott e-reader esélyes egy beruházásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest