Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz nord_ #3790 üzenetére

    Az összes hozzászóló szövegértési képessége korlátozott úgy látom, sok szerencsétlen, aki itt kap tanácsot....van mire nagyképüsködnöm úgy érzem...szövegértésben mindenképp :DDD Még ottókárnak sem azt írtam, hogy jobban értek hozzá, hanem azt, hogy nem tud olyat írni, ami engem érdekelne. Sokan sok szemszögből közelítik a fényképezést és hányok az olyan dumától, hogy "én már 50 éve..és nekem senki nem tud újat mondani", a CS2-óta nem lehet megállapítani ki a lelkes amatőr és ki a profi (képek alapján). Vannak jobban és vannak kevésbé jól sikerült darabok mindenki gépén.
    Engem baromira nem érdekel ki, hogy és mit fényképezget. Sőtt azt sem kérdeztem mit mire és miért lehet használni. Én egy kérdést tettem fel, melyben két rendszer rossz vényviszonyok közti képalkotási képességeire voltam kíváncsi. Jó fényviszonyok közt egy csimpánz is be tudja állítani a pajtást. ;]
    Amúgy az az érzésem egyesek csak kötözködni és a másik írásának kiforgatására járnak ide sajnos. Picit talán én is ezt tettem. SZVSZ.

Új hozzászólás Aktív témák