Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    No, megint mocorgok kicsit :B

    D5100-LX7-E-PL5-LX100 sorban némi változást kellene beiktatni, habár az LX100-at tényleg szeretem, kegyetlen szép képek ömlenek ki belőle, kicsi, pont jó az átfogása és nem néz ki "fotós" cuccnak, amitől elkap az idegrángás natívban már egy ideje. A bajom a külső mikrofon hiánya ami baromira kéne. Most ipadról van mellé felvéve a hang, de macerás, na. Plusz a videók úgy háááát, na. Van az a sweet spot, amikor úgy okés, de 4k-ban döcög ez a hardver, sok vele a szenvedés.

    Amit néztem és könnyítene az életemen: E-M5 mkII meglenne haveri alapon 200k alatt, obit meg majd ízlés szerint, 12-32 kezdésnek aztán ha jó jöhet valami 12-30 vagy 35, mindegy. Ami plusz az a szoftver, ami baromi jó volna, gépről egyből köpködni kifele a termékfotókat és módosítani ha kell rajtuk meg a beállításokon. A bajom a videó minősége. Oly még mindig úgy van vele, hogy nem köll videjó a gépbe? Mert amiket láttam az röhej, de nagyon.

    Alternatív megoldás: használtan egy Sony CX730E 110k-ért és mellé talán az LX100 megmarad, aztán faragom a Java böngészős progit amivel van gépen live view is. Nem vagyok benne biztos van olyan szett ami 400k körül megenne egy 2-3 éves közel csúcskamerát, de ha igen, jöhet. :R

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák