-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Zoli bácsi #3115 üzenetére
No, az a helyzet, hogy én használtam Canon EOS 350D-t, igaz nem sokat, de párszáz kép erejéig igen, talán egy 500 képet lőttem vele összesen pár alkalom alatt, a Canon 18-55-ös (IS nélküli) kitobijával, és egy cseppet sem volt jobb, mint a Pentax kitobija, sőt... bár tudom a Canon 18-55-öse híresen rossz, és nem ez volt a téma (bár mályköl kollega EOS 350D-n is gondolkodik, szóval nem érdektelen infó), de azért a tisztánlátás érdekében le kell írni ezt is, hogy bőven nem a Pentaxé foglalja el a legalsó szintet a kitobik között sem. Valamint a K100D-hez olyan 18-55-ös kitobit adnak, ami a te kezedben még nem volt, te egy másik fajta Pentax 18-55-ösről beszélsz, ezt is vegyük számításba.
Sőt, ha nem tévedek a Nikon D40-hez is másfajta 18-55-öst adtak már, mint a Nikon D50-hezMegpróbálok keresni K100D-vel és kitobival lőtt képeket, bár nem biztos, hogy ezen a gépen, ami előtt most ülök, akár egy is van belőlük, azért hátha mégis...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest