Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twice

tag

Sziasztok!
    Gép vásárlás előtt állok és szeretnék CPU hűtőt is venni ebben kérném ki a segítségeteket. Sajnos olyan helyzetben vagyok hogy a RAM-ot már megvettem előre(Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16) és a gép többi részét összeszereléssel kérném, tehát olyan hűtő kellene, ami nem lóg a memória fölé, hogy utólag könnyen be lehessen pattintani a 2 modult, szétszedés nélkül.

Mennyit szánsz a hűtőre? 10k (pár száz forint nyilván még belefér, de nem lesz húzva a proci,úgyhogy szerintem nem kell olyan drága)
    Milyen házba kerül? COOLER MASTER MASTERCASE H500
    Milyen alaplapra lesz? MSI B450 Tomahawk MAX
    Processzor típusa? 3600
    Ramok típusa? Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16
    Egyéb igények? Mivel a gépet az oázisnál szeretném venni/összerakatni ezért ha lehetséges olyan hűtő kéne ami náluk kapható.

Rövid utánaolvasás után a ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS-t találtam, ami szimpatikus nála az a 10 év garancia a többi 1-2 évhez képest,valamint úgy olvastam nem is annyira rossz. Ez beférne úgy, hogy ne kerüljön a memória fölé? Esetleg jobb ajánlat hasonló paraméterekkel? A válaszokat előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák