- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabi
senior tag
Én mindig hitelkártyával terítem szét az első adagot, vékony rétegben, majd középre pötyintek egy picit másodjára. Inkább több legyen, mint kevesebb. Alap paszta: MX4, high-end: TG Hydronaut. vagy a gyári se rossz thermalrightnál, nem a pasztán fog múlni. Alpenföhn Brocken 3 Black Edition se kicsi, ez is neccesen fog elférni. Maradnék a ts 140 powernél, én is ilyet akartam, de nem lehett kapni csak a Directet akciósan AM4 nélkül. Power brutál kis hűtő, remek ventivel.
-
Speed®
titán
Kence/IHS/talpfüggő. Viszkozívabb kencékkel (jól terülő) kisebb CPUknál teli talpú bordával középre fél borsónyi, a többit intézi a fizika, szétterül. Nagyobb prociknál, ill. közvetlen hőcsöves hűtőknél többet vesznek fel a felületek, ezért az X jobb eredménnyel járhat. Ki mire esküszik..de érdemes jól csinálni, mert a kevés/sok paszta is jelentősen ronthatja a hőátadást.
-
Speed®
titán
Nem elég a nagy borda, ha a ritka lamellák miatt kevés a hőleadó felület.
Tehát a Macho nagyon jó halk üzemben, mert ritkás, de van nála jobb is,
pl. hasonló eltolt kivitelű a friss Brocken 3, a picit sűrűbb lamelláival jobb.
De mivel a házad nem limitál magasságra, TRUE Spirit 140 Power is jó..
9700K OCnál nincsen ordenáré fogyasztás, 5GHz körül is beéri ~150el..mgabi
360W hőtermelővel maga alatt lenne meglepetés..erős picit a marketing.
Nagyjából a fele igaz moderált hangerő mellett. Persze az sem rossz -
mgabi
senior tag
Necces lehet. Nekem Truespirit 140 Direct van, imádom ezt a slim radit, mert minden elfér, illetve simán lehet szerelni mellette. Szerintem akkor vegyél egy Truespirit 140 Powert. Most érkezett belőle egy nagy adag az országba. Eddig nem lehetett kapni vagy 4-5 hónapig. Házadban elfér, eléggé baszó.
-
Speed®
titán
Nem a CPU tartja, de a CPUt nyomja a leszorítóerő, amit a rögzítés generál. Vannak olyanok, amiknél nincs jól behatárolva ez, oda kell figyelni, valós probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest