- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz Multibit #1899 üzenetére
Az életben semmi nem 100% és nem is lesz soha.
A technika meg fejlődik ezt mindenki tudja. Tarts vele lépés, ha 1 fok kimarad az még nem olyan nagy baj, de ha 2 fokot kihagysz akkor már nagyot eshetsz mert ez nem olyan mint a létra, hogy akár 3-5 fokot is átugorhatsz bátran.
A dvdíró kérdésben teljesen igazad van, Blu-ray-nál is még max sebesség változás meg az XLmédia mint anno a Dvd-nél a DL.
A kép már így is gyönyörű ezt még fokozni hát majd pár év múlva eldönjük. A holgraf-nál már csak a tárolandó adat mennyiség lesz a döntő 200 Gb 1-2TB de addig meg lesznek 5-15 TB HDD-k Ha addig lesznek HDD-k, vagy 1-5 TB Sdd megfizethető áron.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Multibit
nagyúr
válasz #33802016 #1897 üzenetére
Nyilván, minden el tud romolni. A Rolls-Royce autó, a Mile mosógép vagy a Leica fényképező is. Csak a meghibásodási arányra is érdemes figyelni! Nyilván ez azt a tulajdonost nem vigasztalja, aki pórul járt.
Jó példaként említeném azokat a masszív DVD-írókat, amelyeket nem azért nem használunk már mert elfáradtak, hanem mert friss firmware hiányában nem kezelik az új MID-eket. -
M107
addikt
Vége A Sony Optikának.
UI: Maradnak a jobbak mint a Hdd-knél és nagyobb lesz az árverseny. (LG Samsung Pioneer)
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
törölt tag
-
Multibit
nagyúr
Attól még elromolhat
Ezeket a mai ODD-ket csak gyúnyolódás képpen lehet tartós fogyasztási cikkeknek nevezni. Érdemes belenézni egy Pioneer 105/106/107/108 DVD-író belsejébe, megemelgetni azt (a 108-asom 1.1 kg-ot nyomott).
S akkor még nem beszéltem a régi lengőkaros mechanikával ellátott CD-írókról/olvasókról. -
törölt tag
Sajnos igen, kb fél év után, fogalmam sincs mi lehetett a gondja, egyszerűen nem érzékelte a gép... (máshol is ki lett próbálva)
Így cserélték garanciálisan, (de mivel nem volt készleten ez, pionner-ra cserélték.) A rendelésnél is vártam egy darabig mire beszerezték (mert épp elfogyott amikor rendeltem)...
A garancia, az jó kérdés, hogy lesz.
Igen, a fórum (sg) hozzászólásokból nekem is úgy tűnt, hogy ő a főnök...
Egyébként sony (nec) dvd írom viszont jól bírta/bírjam már vagy 9 éves... igaz már írni nem ajánlott vele, meg olvasásnál is elégé válogatós/ egyszerűen nem olvassa mindig be a lemezt.
Ezért is direkt sony-t akartam venni. (Meg BD-t haladjunk a korral (no meg jobban megéri mintha vennék egy dvd-t később meg egy Bd-t)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként már csak:
Kis Készlet:
375 db(25 ös pack esetén)
-
törölt tag
válasz banderasz77 #1832 üzenetére
Én is a power dvd-t ajánlom
Nekem a 10-es verziója van fent, de asszem már van 12-es is.
Re: (#1889)
Én is beneveztem 2x 25-ös packra
Egyébként már nekem is Pioneer 207D írom van. (Sajnos a Sony optiarc író/olvasó váratlanul elromlott. Pedig előtte 1-2 nappal még biztos használtam. Így garanciálisan cserélték, de mivel nem volt már készleten, ezért pionner-t kaptam helyette...
RE (#1888)
Nem lenne gond, úgyis a 25-ös packot néztem ki
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz banderasz77 #1866 üzenetére
És hogy szuperálnak a lemezek, mi a tapasztalat/vélemény?
Én is gondolkozok a rendelésen...
Másnak is érdekelnének a tapasztalatai az itmedián rendelt lemezekkel kapcsolatban.
-
jeni
félisten
Nero Burning Rom 11
az LG supportnak írtam
bár néztem a többi notebook belsős írókat,egyikre sem van nagyon firmware utólag sem.
a korábban a gépen levő gyári Nero 9 Essential(?) azzal nem tudtam megírni a lemezt ,rövid írás után leállt a folyamat. mivel az ImgBurn nem tud több adatokat ,adatként egymáshoz fűzni a lemez megpakolása során,ezért a Nero mint alternatívaként lenne mellette,bár valami Ashampo is jó lehet,de azt nem ismerem.
sejtettem,hogy az LG nem tud tesztelni. bár ahhoz hasonló Samsung SN-506BB/BEBE Belső Slim SATA 16x Blu-Ray író?
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Pont te, aki legalább úgy ért a lemezekhez és az írókhoz mint GG72
Firmwarét én sem találtam még a saját honlapján se...... Érdekes.
Nálam csak a Pana 25Gb és a Verbatim RE DL 50Gb a nyerő.
Nem hiszem hogy tesztképes lenne az író így nem is engedi a funkciót az Opti cont.....-banPortable Nero 11 használok, semmi sallang, csak az író motor és az író rész van fenn. Azzal simán ment. Vagy Imgburn.....
-
banderasz77
addikt
válasz do-Sequence #1878 üzenetére
Hát, az idén közel 70-80 OEM író ment át a kezemen és a zacsija mindegyiknek simán nyitva volt. Ezek mind nagykeres beszerzések, nem tudom, hogy a kiskerek cell-luxal dolgoznak-e. Én még nem tapasztaltam.
Tény, hogy bosszantó az eseted egyébként.
-
gyuszmo1
tag
lenne egy kérdésem hozzátok! megérkezett az író amit előzetesen ajánlottatok(Pioneer BDR 207DBK)Joooféle ahogy Borat barátunk mondaná.hiba nincs is csak annyi a problémám hogy nem tudom az ISO-ban kiírt lemezt rábírni arra hogy automatikusan induljon el.a Winfos nem engedi beállítani.
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
do-Sequence
tag
válasz banderasz77 #1874 üzenetére
Többször volt rá példa az életemben, hogy bezárva volt - persze az ellenkezőjére is, csak azt tudnám, hogy miért? Azt hogy soha sehogyan sincs lezárva a fentiek alapján nem értek egyet.
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
do-Sequence
tag
válasz Multibit #1873 üzenetére
Nemtom, hogy ide írhatom-e de a sztori a következő egy 2.1-es hangfal szettet rendeltem a PCX-nél. Vasárnap rendeltem és tartották a szállítási maximumot, mert Csütörtökön már megérkezett. 1755kor értem oda és mikor átvettem még kb. 5en voltak mögöttem (1800kor zár az üzlet), ezért nem szóltam, hogy szeretném kipróbálni, mielőtt elviszem ( próbáltam jófej lenni) - pedig óvatos szoktam lenni ilyen kérdésekben
Hazaértem és már a kibontásnál látom, hogy simán újbeggyel le tudtam szedni a celluxot a dobozról, amivel le volt perforálva. A cellux egyik része steril volt, a másik nem - nos szerintem Nektek is volt dolgotok celluxal és ilyen csak akkor van, ha már le-fel ragaszgattad tehát az ujjad hozzáért a tapadós részéhez..hmm..kinyitom kiveszem a cuccot és a két pici hangfal ami fóliába van csomagolva szintén celluxozva volt és ott is ugyanezt tapasztaltam..hmm.. bedugom, hogy kipróbáljam és a mélynyomónak a hangerőszabályozója majdnem csutkára fel volt tekerve - ami ugye még akkor is lehetetlen, hogy ha pont ezt a terméket nézte meg a minőség ellenőr hisz köteles visszaállítani alapra..hmm..Tehát levettem a hangerőt bekapcsoltam belöktem a gépen az Anorganiktól az Endlessly című számot és 5%-os hangerőnél serceg, pattog, ropog a jobb oldali hangszóró..hmm.
Fejem elszáll másnap délelőtt viszem vissza, hogy a pénzemért sz@rt kaptam Ja és még egy dolog, amit én rendeltem az nem szürke színű volt hanem fekete és a honlapjukon is feke..hmm..Ami aztán végképp kiütötte Nálam a biztosítékot, az az, hogy amikor mondtam az eladónak, hogy emberek vagyunk és megértem, ha Valaki hibázik, de ez az első vásárlásom volt és így hogyan bízzak meg bennük ezek után, olyan arckifejezése volt, hogy belátó..
Mindezek után ugye gariban vették vissza és megígérték, hogy hétfőre kapok egy újat meg hogy Náluk ez nem szokott előfordulni és nem tudják, hogy mi lehetett a gond - de azt nem mondták, hogy elnézést vagy valami és ami a legmegalázóbb az egészben, hogy ugye még én voltam a hisztis és a lényeg, hogy az én pénzem ott volt Náluk 11napot de én csak a 12. napon kaptam meg azt amit rendeltem, met ugye a hétfőből péntek lett..ill. nem azt! mert a srác kerek-perec megmondta, hogy csak szürke színben van és nem érti, hogy a honlapjukon miért fekete színű ( a dobozon 3féle színű létezik ) mert ha oda van írva, hogy a kép csak illusztráció, akkor értelemszerű, hogy mielőtt megrendelem tájékozódom, na most itt nem volt oda írva.
Konklúzió: Használt terméket kaptam az új helyett és hibás terméket - stressz, idegesség, IDŐ - km - tehát nyűg..
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
do-Sequence
tag
Valójában úgy emlékszem, hogy valami olyasmi adat vagy egy külön progi létezik, ami konkrétan nem mutatja, hogy mennyiszer írt az író, de az alapján ki lehet számolni..
Am. arra sem emlékszem, hogy ki magyarázta ezt - teljes mértékben elképzelhető, hogy blőd az egész..Próbáltam utána nézni, de semmit sem találtam - tehát akkor v.színűleg nincs is ilyen - pedig nem volna hülyeség
Egyébként azért nem rendeltem máshonnan, mert a buta fejemmel valaki őket ajánlotta Nekem és készpénznek vettem az ajánlást.. ill. az első rendelésemnél ugye vittem használt cuccokat is és azoknak az értékét csak a következő rendelésből vonják le (áru-kapcsolás) [amit ugye csak akkor tudtam meg, mikor már készen voltak a papírok]- tehát amit bevittem Nekik, annak kézpénzben nem adják oda az értékét. Tehát kénytelen voltam még rendelni és a bd íróra volt épp szükségem.
-
gg72
veterán
válasz banderasz77 #1874 üzenetére
Szerintem igen.
-
banderasz77
addikt
válasz do-Sequence #1871 üzenetére
Hát, azért az OEM írók zacsija mindig nyitva szokott lenni, azaz sehogyan nincs lezárva....
gg72: SATA I elég lehet bőven egy 207-esnek max. sebességnél is ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen bejegyzés ODD-k esetén. Afféle ODD S.M.A.R.T.
Viszont, ha így jártál, akkor azt a céget el kell felejteni! Sőt, nyugodtan írd ide, hogy melyik bandáról van szó, okuljon belőle más is! -
gg72
veterán
Nem tudok ilyen programól.
Miért nem rendeld meg máshonnan...?[ Szerkesztve ]
-
do-Sequence
tag
hello..
Az volna a kérdésem hozzátok, hogy létezik-e olyan progi, ami akár körülbelüli értékkel is, de megmutatja, hogy mennyiszer volt használva a bd író ill; hogy mennyiszer lett vele írva.
Megnéztem a Opti Drive Control-t is, de abban sem találtam az igényemre utaló értéket...
Amiért fontos volna: olyan cégtől rendeltem az írót, ahonnan már rendeltem ezelőtt is és keményen használt volt a termék - holott újat rendeltem és dobozos volt. Az író pedig oem és a zacsija is nyitva volt...hmm..
-
Multibit
nagyúr
-
jeni
félisten
Üdv.
Elsősorban LG FAN-hoz szól az írásom.
A laptopba beszereltem egy LG HL BT10N-s írót.
Milyen lemezt szeret és melyiket nem? Van-e hozzá valamilyen firm. mert én nem találtam egyet sem.Panasonic 25GB-RE ment az adatok írása,de csak egy frissebb másik Neroval sikerült.
Van-e valamilyen (Optidrive?) program amivel leellenörizhető?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz banderasz77 #1771 üzenetére
Szedj le Bd 25-őt olyan változat is létezik
-
M107
addikt
Nagyon helyes, lenne vevő rá, adnám is tovább minden zokszó nélkül.
Mondjuk én külső Usb-s házba tettem volna egy Pio 206-207D írót, többet ér mondjuk a hordozhatóságot leszámítva.Meg a Pioneer az jobb minőségű mint egy kommersz Lg, sőt a hő elvezetése is jobb, s gyorsabb az írások alatt. Mert ugye az Lg slim a Pio meg 3.5 magas, esetleg egy hűthető mobilrackbe nem tudom mit mutatna mondjuk a akksit azt szívná.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Egy notiba való LG Electronics BT10N 6X SATA Internal Slim Blu-ray Disc ReWriter . ami rendes Blu-Ray író az laptopban milyen lehet?
ez a cucc a M107 kedvence ,már tudom,hogy mit fog mondani.
igaz van már utóda is ami elsőre nem tűnik gyorsabbnak mint a BT10N változat.a Vaterán még ott volt pár perce a combo változat is,7500 Ft-ért akkor azt is gyorsan megvette az M107 szaktárs
-
Jocky
tag
Srácok, egy megbízható bolt címet kérek Pioneer 207-es vásárlásához, ahol olcsó és sok a gari is! Köszi!
-
törölt tag
Köszi eddig is ezekkel dolgozott , PANASONIC majd mindene ... kamera , asztali író , stb ... csak profilt vált, eddig DVD volt a megrendeléseiben , de egyre több a HD igény ...
amúgy lakodalmak , rendezvények , szülinapok stb
Eddig egy MATROX R-100Fx valami kártyával dolgozott ... Adobe Priemierrel . -
jeni
félisten
válasz #00983040 #1849 üzenetére
jelezni kell neki,hogy kissé válogatós lemezekre és ha igaz a korábbi olvasatból kihámozva,minőségi lemezekre vagyis a Panasonic,Verbatim lemezekkel fog tudni nagyon szépen írni.
szerintem többen is azt javasolnánk,hogy nem éri meg 2-3000 Ft.al olcsóbban megvenni az LG Blu-Ray írót,ha az adott LG-hez kevés firm. jön ki és nem annyira megbízható mint egy Pioneer termék,még ha az LG elvileg 2 év garancia van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Következő a helyzet ... srácnak LGBH10LS38B lesz megrendelve , ez kell neki ... az olcsóbb , azaz OEM -es lesz ... kérdés csak az lenne , hogy : ki mit használ írásra , illetve ebből adódóan melyik a leg... Blu-ray íróprogram .
Ha szabadna , akkor pontos megnevezéssel , esetleg likkel (?)köszi
-
M107
addikt
THX
Szonlok Pleykafalu, ahol lakom Pletyi kocsma.
Igazi késdobáló.
10000 Ft nagy téten 5 forgatás leadta az órát + még egy kis szerencse
Most megy a legnagyobb rész, Pana lemezekre.Tegnap pont a születésnapomon.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Minek kísérletezni hisz árba és minőségben is ő a NO1, mármint a Panasonic BD-R 25 GB
Amúgy haver jóvoltából írtam Verba printable 6X lemezt, és pio 206D cupp megírta, 5 mp hamarabb lead in mint a Pana lemez.
De nálam akkor is a Pana marad a favorit.
UI:
Nyertem 100.000 Ft Kockás gépen. El költöm mindet Panasonic BD-R 25 Gb lemezre, könnyen jött és jó minőségi lemezre megy.[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
válasz do-Sequence #1841 üzenetére
Szia
Pio-Pioo-Pioooo-azaz Pioneer BDR-207
és etetni a drágaságot Panasonic lemezzel szabad -
do-Sequence
tag
hello..
A következő BD írókkal kapcsolatban kérném a segítségeteket:
-Lite-On BLU-RAY ROM IHOS104-32 SATA 4X-BDROM/RE/RDL/REDL RETAI BLK (IHOS104-32)
-Lite-on IHBS112-04 fekete OEM Blu-Ray író
-Lite-On BLU-RAY WR. R/RW/DL/RAM SATA BB BD12X8X DVD16X8X8X12X NOSW/CABLE (IHBS112-115)
-PIONEER BDR-207 Fekete
Ezek közül melyik volna a legjobb választás?
-
Flashget
félisten
-
banderasz77
addikt
Hi!
Ha megírok frankón egy BD25-öt, akkor gondolom le is tudom játszani a PC-n is. Kérdés, melyik progit érdemes használni? Ilyenkor a procit terheli igazából? Ha igen, akkor mi kell neki Intel fronton?
Üdv.
-
gyuszmo1
tag
válasz banderasz77 #1829 üzenetére
ha jól értelek akkor BDR-207DBK amit ajánlotok!
-
gyuszmo1
tag
válasz banderasz77 #1827 üzenetére
alakul ez! köszi mindkettőtöknek. 207-en belül is látok változást ez miben nyilvánul meg mi a különbség,mert én nem nagyon értek hozzá.(gondolok itt arra hogy BDR-207DBK,BDR-207JBK stb stb)
-
M107
addikt
válasz gyuszmo1 #1825 üzenetére
Bármelyik mai író megír dupla rétegű lemezt.
Pioneer 207, Panasonic 25 Gb 6X BD-R, Verbatim 50 Gb 2X RE lemez (25 gb 1 rétegű az 50 gb az pedig 2 rétegű)Ők a legjobbak a piacon.
Esetleg Sony 5300S vele tudsz tesztelni is lemezeket, a pio-val viszont nem.
+
Sony van olyan 50 Gb lemez amit nem ír olyan szépen mint a pio.Saját ajánlat vélemény: Pio 207
Árban közel azonosak a Pio nagyon csendes lemezolvasáskor is, a Sony-t annyira nem ismerem de ajánlott író
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! Blu-ray írót szeretnék venni,és szeretném előtte kikérni a véleményeteket. a lényeg hogy dupla rétegű Blu-ray lemezt is tudjak vele írni.érveket ellenérveket linkeket szívesen fogadok.sürgős lenne mert a napokban le szeretném bonyolítani a dolgot.
-
tigipuf
senior tag
válasz Flashget #1820 üzenetére
Azért tedd már hozzá .hogy ez a PRIVÁT véleményed!
Légyszi tedd már be a Lg totyikba is....,de szerintem úgyis tudod,hogy a felhasználok 75%-a a passzív technologiát preferálja!
utóirat:lehet szebb és jobb,de azt,hogy a aktív ,a szememmel manipuláló elektronika[ZÁR-NYIT)U] jobb mint a passzív,az biztos ,hogy nem bejövős[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Flashget
félisten
az SBS egy felkonvertált 3D nem igazi 3D!
az igazi gyárilag 3D-s filmek teljesen mások..nekem is Samsung D6500 van tehát aktív 3D de az SBS3D-től a szemem is keresztbe állt. Viszont ekte 3D-től semmi bajom nem volt, nem beszélve a látvány is teljesen más.Ez a samsung LCD/LED tv topic sok hasznos infóval, köztük 3D-vel is.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Jocky
tag
Én igazából a 3D filmek miatt akarok venni írót.Eddig egy Dvico Tvix 6500-on néztem az sbs filmeket, de sok helyen azt írják, hogy Bluray lemezröl nézve a 3D filmeknek sokkal jobb a 3 Dimenziós hatása, és hogy az sbs filmek nem is igazi 3D-sek, pedig néhány filmnél így is letettem a hajamat.Ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit, hogy ez igaz-e vagy sem, akkor ossza meg velem!Jöhet priviben is, hogy ne offoljunk! Köszi!
-
Jocky
tag
Én régebben valahol azt olvastam, hogy lejátsza a 3D filmeket is, de sajnos már nem emlékszem hol.Vannak rá játékok is amik 3D-sek és vannak olyanok is, amikben csak az átvezető rész a 3D-s, tehát ha azokat lejátssza 3D-ben Bluray lemezről, akkor vinnie kell a sima filmeket is szerintem. Tv-m egy Samsung UE55ES7000, szóval a megjelenítő megvan.
Jövő héten veszek írót és akkor letesztelem, hogy mi a helyzet a 3D lejátszással. -
-
Jocky
tag
A Ps3 a 3D-s Bluray másolt filmeket is lejátsza?
-
M107
addikt
válasz fagylalt #1810 üzenetére
Garancia papíron mi van rajta 207 vagy 207D?
Imgburn megmondja, vagy Adia 64, Nero,
De legegyszerűbb Windows eszközkezelő
Nálam: Pioneer BD-RW 206D Scsi DeviceHa D akkor a D firm ha sima 207 a a 207 firm a jó hozzá
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz banderasz77 #1803 üzenetére
Írhatod bárhová könyvtárba vagy kint gyökérbe, a lényeg hogy te el tudj igazodni a film címét illetően főleg asztalinál.
Tsmuxer nálam nem ment mindig hibára futott és kér valamit, a H264 level editor egyszerűbb, de kinek a pap kinek a papné ezen nem vesszünk össze.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz banderasz77 #1805 üzenetére
nem biztos, hogy rosszabb..lehet csak 1-2 mid került bele..ehhez kellene bin fájl megnézni MCS-el.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz banderasz77 #1803 üzenetére
mkv fájlt megnyitod Tsmuxer progival betallozod a fájlt és track infonál a @ után esetleg 5.1 van, akkor change levelnél a 4.1 kell választani, megadni hova mentse a fájlt és Start muxing.
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
válasz banderasz77 #1801 üzenetére
Akkor semmi gond, ajánlott még, ha pl mkv írsz ki és 5 szint lenne a fejléc, s asztali lejátszód van:
Médiainfo megmondja.
H264LevelEditor két katt és 1.0-4.1 alakíthatod a fej rész és viszik az asztali lejátszók, a minősége megmarad nincs újrakódolás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest