- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Digital #1397 üzenetére
iponnál van összehasonlítási lehetőség.
ott ezek a különbségek (nagyobb érték a 207-é)BD OLVASÁS: 8.0x
BD OLVASÁS: 10xDVD-R ÍRÁS: 8.0x
DVD-R ÍRÁS: 16xDVD R ÍRÁS: 8.0x
DVD R ÍRÁS: 16xDVD-RW ÍRÁS: 6.0x
DVD-RW ÍRÁS: 8.0xTehát a lényeg a BD írásban nincs.
Realme GT Master Edition
-
Digital
addikt
Estét!
Blu-ray írót szeretnék vásárolni, két alternatíva maradt:
Pioneer BDR-206
Pioneer BDR-207Miben különböznek, melyiket érdemes venni?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Agyzuzo
addikt
-
King Unique
titán
-
M107
addikt
válasz King Unique #1393 üzenetére
Bár nekem azért van sőt még mindig frissítem dvd-s gyűjteményem
2004 től Mp3 dvd 2006 xvid divx dvd kezdtem gyűjteni.
Mp3 dvd 260 Db kb 115689 db zene (minden stílusban)
Xvid-Divx dvd 1620 db dvd átlag 3 film 1 dvd-n átlg 4gb minden dvd-n
Sorozat dvd (hozzávetőlegesen mert nem számolom még nem számoltam meg) 750-820 dbÁltalában erre használom a dvd-t+ családi dolgok (csak minőségi lemezre)
Bd-t azért fogok használni mert haladni kell a korral s át akarom backup-polni a fontos (főleg Mp3 nótáim s családi dolgaim minőségi Blu-ray lemezre) Pl: Pana Bd-r
További szép napot
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz King Unique #1391 üzenetére
Azért én megtartom még ezen felül a Plex 880 Sa és a Samu Sh 222A íróim is meg szerintem fogok még cd-t dvd-t írni
De ideje haladni a korral és Váncza sütőpor helyett Pio Bk 206 is süssük majd a BD lemezeket.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Thx, de a MEDIARANGE Blu-Ray 4X BD-R 25 GB C25 milyen lemez milyen minőség tartósság vagy mert nem épp olyan húzos az ára mint a Paná-nak, (Minőséget meg kell fizetni feélre ne érts sőt rendelik belőle még majd később ) /Csak kivi vagyok/ így 4-5 hónap és eltűnik róla minden ?
UI: vagy olyan mint a chinai Maxell dvd-r vagy a régi Princo?
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Gyors kérdésem van
A héten elméletileg érkezik a Blu-ray íróm Pio-BK206, s hozzá 20 Db PANASONIC Blu-Ray 6X BD-R 25 GB le,ez ez okés is.
A lemez az tudom hogy jó sőt itt a fórumon is sok jót hallani olvasni róla, de láttam még egy igaz nem épp olyan lemezt mint a pana de kezdő blu-ray íróként tanuló lemeznek még is csak
MEDIARANGE Blu-Ray 4X BD-R 25 GB C25 milyen ez lemez (ismétlem tanuló lemeznek)
300 Ft Mid : PHILIP-R04-00Thx előre is a válaszokat ha pozítiv ha negatív
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz King Unique #1383 üzenetére
igen van mit válogatni odakint,és nézelődni
természetesen nem minden műszaki boltban voltam bent,jó ha 3-t láttam az eltelt közel 9 nap alatt.
kínálat bőséges ,érdekes,hogy a pc-s BD író sem olcsóbb mint itt.
ott volt kirakva XL-s 207-s Pio és 29500Yen áron ,gondolom az a 100GB lemezt is megírja.
A mienk melyet itthon is kapható az 14000 Yen volt durván egy számtech. boltban a Sinjuku városrészben.
Ott azért drágább mert eleve a fizetések is több kb.250000 Yen az átlag keresett.tudom,hogy nem ez a topik
A Pentax 50-200mm obi az pontosan 29700 Yen volt amit még itthon 34000 Ft-t vettem,átszámítva kevesebb,mint 90000 Ft a kinti ára.
Ami olcsóbb volt az a Pentax D-BG4 markolat.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Flashget #1379 üzenetére
Akkor így fel leszel szerelve rendesen,mindenre meglesz a megfelelő orvosság
(#1380) dozó: ezt mondom én is,de nála így megoldva nem lesz gond,vmint én is egyre kevesebb DVD-t írok már...
(#1381) jeni: akkor csak EU-sokon, azért megkérik néhány cucc árát kint,de gondolom azért nagyobb élmént lehet ott nézelődni,mint itthon
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz King Unique #1373 üzenetére
Hello
Héten Tokióban lévén (hétfő estig voltam ott) semelyik Panasonic cd tokos,10-s pakkban és 25-s hengeresben sem láttam ráírva a tájékoztatóra az 50 éves TÜV garanciát!
Ellenben ott 1500Y volt a újra írható pakk.
ebben az ALBI boltban ami a Sibuyában van (belvárosi fiatalok negyede)A sima Blu-Ray lejátszóból ha ki volt 2 téve akkor sokat mondok,ellenben ott a írhatós Blu-Ray asztalit forgalmazzák piszok drágán. A legolcsóbb is 120000 Ft feletti áron van.
A DVD lejátszóból is volt 2 db az is puritán fura márkásból abból az egyik Toshiba volt és az is drága volt az itthoni árakhoz képest. A z LCD-s kijelzős hordozható DVD lejátszóból viszont volt kirakva vagy 15 db.[ Szerkesztve ]
-
dozó
tag
válasz Flashget #1379 üzenetére
DVD írásban a Pio 206 nem fogja az Optiarc 7260, 7280 szintjét hozni, én a Pio 206 összehasonlítottam Optiarc 7200S , 7260S, Plextor 880SATA, és DVD írásban a DVD írók jobban muzsikálnak, legalább-is nálam, és nem biztos hogy az újabb Blu-Ray író (Pio 207) jobb lesz nálam a három DVD író közül a 7200S a leg jobb.
-
Flashget
félisten
válasz King Unique #1378 üzenetére
Persze csak kiváncsi vagyok, de úgyis kipróbálom.
Mivel csak 4db meghajtót tudok a gépbe rakni és csak 3-nak van szabad helye a SATA aljzatban így az Optiarc 7260 a LiteOn DVD írók maradnak és melléjük jön a Pio 206 vagy 207 író.Realme GT Master Edition
-
King Unique
titán
válasz Flashget #1374 üzenetére
207-es még elég új,h konkrét tapasztalat legyen róla, ha nagyon feszegetni kéne a minőséget,akkor dvd írásra dvd író a legjobb,ha nagyon professzionális íromány kell,de Pio BD írókkal írtak is teljesen rendben vannak szerintem (pl.). Ha meg meglesz úgyis kevesebbet dvd-t írsz vele,ill megmaradnak régi íróid is...
(#1377) gg72: még meggondolom
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Flashget #1376 üzenetére
Én az USA-ból szerzek be taiwani Melody lemezeket (nyomtatható), ezek garantált Infomedia MID-esek és kiváló minőségben írja meg a Pio és az Optiarc is őket, árban kb. egy százassal vannak a linkelt Pana lemezek alatt. Én már jó ideje csak ilyen lemezt használok.
King Unique: Japánból szoktam rendelni That's hengeres 50GB nyomtatható lemezt (ez kint a Taiyo Yuden márkaneve, de a lemezek MID-je TDK), nagyon jó minőség, a Varbával van egy szintben. Ha érdekel, írj PÜ-t.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz King Unique #1371 üzenetére
Nem tudom a többiek mikor, de biztos vagyok benne azért lapul már náluk otthon 1-1 dvd író és sunyiban irogatnak ők már
Akkor Pio lesz ebből.
Egyébként a sima DVD lemezt hogy írja egy 206 vagy 207 egy Optiarc 7280-hoz viszonyítva? Vagy egy Pio215-höz hasonlítva?
Nem sok csak pár db 50GB-os film foglalja a helyet nálam azoktól kell először felszabadítanom a helyet a java úgyis a 25GB-os teszi majd ki.Realme GT Master Edition
-
King Unique
titán
-
gg72
veterán
válasz King Unique #1371 üzenetére
Itt olcsóbb a Pana lemez és van pesti átvevőpont is: [link]
Remélhetőleg ez is japán... -
King Unique
titán
válasz Flashget #1370 üzenetére
Na,újabb DVD szaki,aki okosan BD-re váltana,vajon többiek mikor jönnek...
Szerintem Pio-t vegyél,206-oshoz kiforottabb a FW,de mivel update terén elég jó Pio,szerintem 207-eshez is az lesz,+ az gyorsabban is olvas,tehát inkább azt érdmesebb választani,tesztelni meg "szinte felesleges",mert minden lemezt elég jó minőségben ír meg,még hitvány, olcsó Maxellt is,ami mellékesen amúgy nem ajánlott ,hamar olvashatatlan lesz,viszont Panasonic TÜV minősített, 50 év élettartam garancia,pl.ez (talán máshol van olcsóbban is) Ez legalább még "made in Japan", Verba már taiwani,bár az se rossz. 50 GB-osba gyérebb a kínat...de érdemesebb németből rendeltetni rajta keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
A Piot azért kérdeztem melyik a jobb, mert a DVD íróknál van a optiarc 7260 és 7280 és nem az újabb a jobb író. Ráadásul az újabb verziót olcsóbban adják árgép alapján.
A teszt jó dolog, de már most is van több olyan filmem amihez 50GB-os lemez kell tehát ezért a variálás csak melyik márkát válasszam. Ráadásul a TV is 3D tudó így a jobb filmeket úgyis ebben a formában szeretném majd megszerezni.
Lemez tekintetében meg egyelőre még nem tudom mit választok..ami a piacon kapható és nem 1 évre szól az adat megőrzése pl. film esetében.Igen váltok majd legkésőbb a nyáron szeretném megejteni. Jobban mondva marad a DVD is amig kitartanak a lemezeim az a 150-200 db.
De egyértelmű nem a DVD a a jövő sőt már a jelen sem nagyon amilyen lemezeket árulnak mostanában.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gg72
veterán
válasz Flashget #1368 üzenetére
A Pio nem válogatós, ami a lemezeket illeti, a 207-es újabb, így talán érdemesebb azt választani.
Az Optiarc 5300S egy átcímkézett Liteon meghajtó, az 50GB lemezeket valóban rosszabb minőségben írja, mint a Pioneer. 25GB lemezeket azonban szépen írja, az Infomedia BD-ket pl. még (egy hajszállal) jobban is, mint a Pio.Na, te is belépsz a BD-írók táborába?
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!milyen blu ray irot erdemes venni?
-
Vakegérke
félisten
gg72 és szaszapi: Okosnak tartottam magam, de a linkeket olvasva egyértelművé vált, hogy nektek van igazatok.
Leszedtem a Toshiba UDF 2.5 drivert. Rafirnyákos volt, de az egyik linkben linkelt (minél körülményesebben, igaz?) megoldás célravezető volt.
Ezen is túl vagyok, már csak a lemezeket várom.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Elméletileg az XP ismeri az UDF-et. Majd kiderül. Egyelőre nem telepítek semmit. Majd akkor, ha tényleg szükség lesz rá.
Biztos igazad van, de nehéz elhinnem, hogy az XP SP3 nem kezeli a dolgot, hiszen a legfiatalabb UDF driver 2006-os, amit találtam.
Az biztos, hogy köszönettel tartozom neked hasznos tanácsaidért.
Most sem kötözködöm, nem okoskodom, csak nem szeretnék a rendszeremre ráereszteni egy olyan drivert, amely lehet, hogy fölösleges teher.Egy héten belül kiderül, hogy nyerő vagyok-e.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Tényleg érdekes.
UDF drivert találtam, de ősöregek. A legkorábbi is 2006-os. Jó ez nekem?
Elő kéne készülnöm, mivel hétvégéig nem lesz BD a birtokomban.DVD-t már írtam vele, a lejátszó úgy nyomta 3D-ben, mint a kisangyal.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Na, ma átvettem a megrendelt Pioneer BDR-207BK írót. Be is raktam a pépembe. Meglepődtem.
A BIOS nem látja, az XP viszont igen.
Érdekes, idáig csak fordított esettel találkoztam.Van ennek valami extra oka, magyarázata?
-
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Melyik gyarto, melyik tipusa a jelenlegi legjobb meghjato?
Nem szukseges az BL iras tudasa eleg, ha BL-t kepes olvasni.
Viszont, a DL-DVD-t mar tudja irni.Koszonom.
TV: JZ1000
-
Vakegérke
félisten
Van avi, mpg, wmv, mp4, ts, mkv, szóval minden.
Az Ashampoo jogos tulajdonom, szeretem. Ha viszont azt mondod, hogy az ImgBurn jobb, készségesen kipróbálom.
-
-
Vakegérke
félisten
Nem dübörög a topic, veszem a bátorságot, és ha nem is ide tartozik, kérdeznék valamit.
Szétszórt filmecskéimet is szeretném egy lemezre összehozni, netán összefűzni, és átkonvertálni, hogy Ashampoo-val kiírhassam blu-ray lemezre. Ha a progi már eleve hajlandó lemezre írni a végeredményt, annál jobb. Ha meggondolom, mindkét lehetőség érdekel.
Van tanácsod ezzel kapcsolatban?Jövő héten veszem meg az írót, így érthető tájékozatlanságom.
-
Vakegérke
félisten
Már kértem árlistát Panasonic lemez ügyben a Harveraprón. 25-50 Gigás R és RE van a kínálatában.
Egyébirányú hallgatásodból arra következtetek, hogy mindent összevetve jól döntöttem.
Köszönöm a választ.
-
Vakegérke
félisten
Úgy döntöttem, hogy a sok értékes tanácsot megfogadva Pio 207-es írót veszek. Linkedben szereplő lemezekkel szándékozom etetni.
RE lemezt is szeretnék venni. Az oldal alján háromféle látható. 968 Ft a legolcsóbb, 2 557 Ft a legdrágább, és van a köztes 1 704 Ft-os. Nagyon nem mindegy, ezért megkérdezem: meg szabad venni a legolcsóbbat, vagy áldozzak inkább többet rá?
Megjegyzendő a Verbatim-tól félek. Vagy nem kéne?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
jeni
félisten
Hello
Minden BD-RE az újraírható lemez?
Tudom,hogy ez banális kérdés,de itt Tokyóban vettem,de nem bontottam fel az este a TDK BD_RE 5db színből álló 10-s készletű Blu-Ray készlet amire a BD-RE kívül semmi sem utal arra,hogy Rewritable vagyis újra írhatós.
A másik ami még akciós az a Victor-JVC 1080 Yen,amúgy annyi volt a TDK BD-RE is a YamadaAlibi boltban(nagy műszaki áruház) -
DarkFire
csendes tag
Helló!
Egy LG BH10LS38RBB típusú blu-ray író vásárlásán gondolkodom. Az ára 21k, 2 év garanciával. A kérdésem, hogy megéri-e ez az író ennyiért, illetve tudnátok-e ajánlani jobbat hasonló vagy +-5k árfekvésben. Maxell és Verbatim 4x BD-R lemezeket írnék vele.
Köszönöm!
Sean Tyas & Dima Krasnik RuLeZ
-
King Unique
titán
Igen láttam én is ezt már,csak íróra nem figyeltem pont ,akkor nem egy Pio...
Bár ilyen szemetet amúgy se veszek,majd érdeklődöm az illetőnél,minőségibb lemezzel mi a szitu,+ fw update után is javulhat a helyzet. Ára azért nem rossz,kíváncsi leszek normál 5,25"-ös belsők mennyiért lesznek.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz King Unique #1330 üzenetére
Hát, Traxdata (=Ritek) lemezt nem szabad vele írni, az már biztos: [link]
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Tovább feszegetve a T-QL témát...samu slim BD QL íróval van vkinek tapasztalata,érdemes megvenni,csak mert ilyen fajtába nem látni itthon sokat... Ára se vészes ahhoz képest,h külső,meg még slim is.
Tudom slim-ek ált. gyengébben írnak,meg samuval sok tapasztalat nincs,nem egy Pio,de... -
King Unique
titán
Akkor jó,az ára meg igen,de mennyi lenne 50-60k körül,de nem is feltétlen az,hanem a lemez ára,na az durva... Bár jó előre gondolkodni,bebiztosítani ilyen téren,h akkor tudja azt is,de kell még ennek egy kis time,ill. mire elterjed ki tudja nem e lesz halott optikai formátum,v lesz e rá igény,mert már most is hallani ezt-azt... Bár nekem személy szerint lenne
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz King Unique #1327 üzenetére
Én sem láttam még, de lehet jobb is, képzeld milyen árban lenne...
-
King Unique
titán
Köszönöm,akkor ezek szerint 207 DBK ajánlott,jó cucc lehet,mint elődei. Tesztelősben inkább Sony,de négyrétegűt én nem láttam hazai forgalomban,van egyáltalán
(#1324) jeni: ... ,max jelölés más,ahogy írtátok,pl. QL-nél JBK,EBK,meg régiókód,az műsoros BD filmeknél lehet fontos gondolom
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz King Unique #1323 üzenetére
Szerintem ez így OK, de én Samsung BD-írót továbbra sem ajánlok.
-
jeni
félisten
válasz King Unique #1323 üzenetére
Szia
Japánban kapható Blu-Ray író miben térhet el az európaitól?
Főleg,hogy ha itthon használnánk? -
King Unique
titán
Négyrétegű QL írót lehet kapni idehaza,illetve csak Pio,Buffalo gyárt ilyet (206-MBK,.207 JBK v EBK)
Vmint tőlem érdeklődtek,h manapság mit érdemes venni, a korábbi felvetés áll még,h Sony 5300S jó (belseje Liteon=tesztképes, v eredeti IHBS 212/112(122, IHES212) se rossz, Pio206 DBK cool,de 207 DBK érdemesebb manapság (gyorsabb olv.), LG se rossz,de annyival nem olcsóbb...,Plextor pofátlanul drága (belseje Pio,v akár Liteon),Panasonic (legjobb talán) meg nem kapható nálunk...Tehát pl. Pio 207 jó választás/ajánlás (v tesztképesbe Liteon vs. Sony, esetleg Samsungba vmi jó)?[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
Tomix24
addikt
Srácok, légyszi segítsetek!
SONY 10BNR25SP - 10db hengeres. Mi az az összeg amit megérhet? Amiért ti is megvennétek? Jó a Sony márka? 8000+ postát megérhet?
Keresett termék a 25GB-os lemez egyáltalán Vagy mindenki az 50gb-osokat írja?[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Köszi a tippeket! Pana lemezzel még sajna nem is találkoztam, ahonnan rendelni szoktam a Verba tűnt a legmárkásabbnak, ezért vállaltam be azt. Otthon lecsekkolom majd a médiakódot, akkor remélem hogy nem CMC lesz. XD Igen, elsősorban archiválásra kéne, nem filmekre, szóval nem ártana a tartósság...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
gg72
veterán
válasz Agyzuzo #1315 üzenetére
A Pio-t meg nem probaltam DVD-irasra, arra en is egy regebbi Optiarc-ot hasznalok, a Pioneer-t csak BD-irasra hasznalom es ezaltal probalom kimelni.
Ez a tartossag egy erdekes kerdes, mivel a BD-iras a DVD-vel szemben csak 1-2eve letezik, igy erre nem nagyon lehet most mit mondani. Majd terjünk vissza ra 10-20 ev mulva... Mindenesetre pl. a Panasonic a TÜV-minösitett BD-lemezeire 50 ev garanciat vallal, az azert mar valami.
Nincs semmi gond a Verbatimmal, amig azok nem CMC mediakoddal rendelkeznek, sajnos nekem volt mar hozzajuk szerencsem. De ezt igy külsöre nem mondod meg roluk, csak ha mar megvetted es kiprobaltad... Ha archivalni akarsz, akkor vegyel Panasonic lemezt, vagy nekem nagyon jo tapasztalataim vannak a taiwani Infomedia lemezekkel is, ha jol tudom, akkor ez a mediakod DVD-ben is nyerö most.
Amgy minden irhato BD-lemez karcallo reteggel van ellatva (sokkal jobban ellenallnak a karcoknak, mint a DVD-k), igy a Verbatim reszeröl ez a Hard Coated felirat erösen marketing-szagu...
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
És szerinted ez az Optiarc jobb minőségben vési a JVC DVD-ket mint a Pio?
Más: van esetleg arról tapasztalatod, mennyire tartósak a minőségibb Blu-Ray lemezek a jó minőségű DVD-lemezekhez képest? Hasonló tartósság várható tőlük, vagy esetleg kicsit több?
Az író mellé beszereztem 20db 25GB-s Verbatim Blu-Ray lemezt is (5-ösével csomagolt Hard Coated lemezek, minden lemez külön tokban), visszaolvasva azt láttam, hogy ezt te nem annyira javaslod ehhez az íróhoz, van esetleg valami konkrét rossz tapasztalatod ezzel a szériával?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Hát, ha ez normális, akkor megnyugodtam, csak gondoltam megkérdezem, hogy kell-e gariztatni.
Amúgy DVD-ket milyen minőségben ír a kicsike? Mert egy Sony NEC-Optiarc AD-7240S-t váltott fel, elég sok DVD-t írok vele (Taiyo-s JVC-ket +/--ost is), és a Sony elég szépen írta ezeket a lemezeket eddig. Érdemes megtartani a Sony-t is írásra, vagy ez alkalmas mindenre?
-
Agyzuzo
addikt
Hmm, pár napja beszereztem egy Pio 206DBK-s írót, de elég lassan olvas (benchmark szerint 8x-osan max), ez normális? Csöndesnek csöndes, meg ír is szépen, de elég megfontolt... Mindenféle lemez esetében ez van, próbáltam írottat, gyárit, +-os, minuszost is... Igaz, hogy megdöbbentő, mennyire halk cserébe a korábbi Optiarc DVD-vésőmhöz képest.
-
attilav2
őstag
LITE-ON IHBS112-04-t vagy PIONEER BDR-207-t érdemes venni?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Fan29
csendes tag
Tudna valaki válaszolni a kérdésemre? Adott két író 1.LG BE12LU38 és a 2. Pioneer BDR-206BK. Az LG esetében oda van írva, hogy "Extra: 3D BD támogatás" . Ez azt jelenti, hogy a pioneer nem kezeli (nem olvassa, nem írja) a 3d-s lemezeket? Valaki segítsen, mert most gondolkodom író vásárláson, és nekem kellene a 3d-s lejátszás, írási lehetőség is. Előre is köszönöm.
-
gg72
veterán
válasz Press Lennox #1300 üzenetére
Sajnos nem tudok FW800-as házról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .