Itthon is kapható a Samsung új, külső Blu-ray-írója, az SE-506AB

Hazánkban is bemutatkozott a Samsung egyik legújabb külső, hordozható Blu-ray-írója, mely az SE-506AB típusjelzést viseli. A számítógéphez USB kábellel köthető, de lehetőség van az ezt támogató tévékhez való csatlakoztatásra is. A gyártó szerint a korábbi készülékek csak az első almappákat és összesen ezer fájlt ismertek fel, míg az SE-506AB öt almappával is megbirkózik és több mind 3000 fájlt ér el. Természetesen kompatibilis a főbb operáció rendszerek mindegyikével, illetve van pufferkiürülési hibák elleni védelme is.


[+]

A külső meghajtó a négyrétegű Blu-ray lemezeket is támogatja, és a különböző lemeztípusokat a következő sebességekkel képes megírni: 6x BD-ROM, 24x CD-ROM, 24x CD-RW, 6x BD-R, 6x BD-R Dual Layer, 4x BD-R Quad Layer, 8x DVD±R, 5x DVD-RAM, 6x DVD+R Dual Layer, 6x DVD-R Dual Layer, 8x DVD+RW és 6x DVD-RW.

Az új Samsung Blu-ray-író alacsony energiafogyasztású, környezetbarát termék, amely ólommentes forrasztási technológiával készült, így megfelel a veszélyes anyagok használatát korlátozó nemzetközi környezeti előírásoknak. A fényes fekete színben kapható, áramvonalas, karcmentes bevonattal ellátott SE-506AB modell az USB portból nyeri az energiát, így a működéshez nem igényel külső tápellátást sem. Magyarországon október közepétől kapható, ajánlott bruttó 29 900 Ft-os végfelhasználói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés