Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gg72

veterán

válasz Agyzuzo #1315 üzenetére

A Pio-t meg nem probaltam DVD-irasra, arra en is egy regebbi Optiarc-ot hasznalok, a Pioneer-t csak BD-irasra hasznalom es ezaltal probalom kimelni.

Ez a tartossag egy erdekes kerdes, mivel a BD-iras a DVD-vel szemben csak 1-2eve letezik, igy erre nem nagyon lehet most mit mondani. Majd terjünk vissza ra 10-20 ev mulva... :) Mindenesetre pl. a Panasonic a TÜV-minösitett BD-lemezeire 50 ev garanciat vallal, az azert mar valami.

Nincs semmi gond a Verbatimmal, amig azok nem CMC mediakoddal rendelkeznek, sajnos nekem volt mar hozzajuk szerencsem. De ezt igy külsöre nem mondod meg roluk, csak ha mar megvetted es kiprobaltad... Ha archivalni akarsz, akkor vegyel Panasonic lemezt, vagy nekem nagyon jo tapasztalataim vannak a taiwani Infomedia lemezekkel is, ha jol tudom, akkor ez a mediakod DVD-ben is nyerö most.

Amgy minden irhato BD-lemez karcallo reteggel van ellatva (sokkal jobban ellenallnak a karcoknak, mint a DVD-k), igy a Verbatim reszeröl ez a Hard Coated felirat erösen marketing-szagu...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák