- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Létezik Pioneer BDR-206D-hez v1.06 RPC1 firmware? Ha igen, hol van a lelőhely?
-
HalasKYO
aktív tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy a Plextor 920SA volt olyan ami Bluray író ami tudott HD-DVD -t is olvasni.
Vagy ez a médium "kihal"? (csak érdeklődés szinten)
Valószínűleg Pio+Combo drive-lesz a megoldás. -
Jake88
tag
Erről valakinek véleménye? Azt írtátok Pio jó,de nekem dvd íróm ami Pio volt nem bírt ki félévnél többet. Szóval írás minőséget nem lehet ellenőrizni.
-
Chaser
legenda
NEC Sony Optiarc SATA 12x BD-5300S-03 OEM fekete
Mi a vélemény róla? -
jeni
félisten
válasz
szaszapi #1038 üzenetére
Írtam az Iponnak,hogy milyen írót kaptam tőlük.
Írtam,hogy az 1.151 firmmel nem lesz lehetőségem itthon frissíteni sem most sem későbbiekben.
A válaszuk az volt ha elromlik vagy rendellenes ír,akkor vigyem be oda,még hozzá tették a firmware dologra,ha a hibák előjönnek bizonygattan,és akkor érdemes frissíteni,de ha hibátlanul ír akkor nem kell foglalkozni azzal.Vagy beviszem hozzájuk és ráerőltettem az akaratomat.hogy tegyék rá a 1.06-t.
Valahogy demonstrálnom kell,hogy az1.56 firmmel rosszabban ír mint a 1.06-s,akkor lehet,hogy lépnének ez ügyben.
A Sony BD-5300S meghajtóm 2.0 verziós,holott csak a 1.4-s van csak fent a gyártói oldalon.
-
gg72
veterán
válasz
HalasKYO #1036 üzenetére
Plextort nem ajánlom. Nem azért mert rossz lenne, hanem azért, mert ezek átcímkézett Pioneer írók (a 940-es biztosan az), és szerintem pofátlanság másfélszeres árat elkérni érte, mint amennyibe a Pioneer kerül... És teszteleni a Plextor sem tud, az LG sem.
Akkor inkább már egy Pioneer író és Samsung combo meghajtó, ami tesztképes (BD+DVD):
[link] -
HalasKYO
aktív tag
Ez csak abban zavar, hogy, mondtad a Piok a legjobbak írásban, de akkor még kéne beszereznem egy kombót vagy egy másik sony nec lg íróg amivel pedig tudom tesztelni ?:S
Plextorról mi a véleményed ? Tudom hogy már nem fejleszt,de érdekel hogy milyen minőség/ árban illetve csak minőségben összehasonlítva a pio val pl ? -
gg72
veterán
válasz
HalasKYO #1033 üzenetére
A Pioneer BDR-206MBK tud XL lemezeket írni (128GB), de ezek a lemezek olyan drágák és nehezen beszerezhetők, hogy nem nagyon éri meg:
[link]
[link]Nem vagyok jövőbelátó (sajnos), így nem tudom, hogy lesz-e valaha a Pioneer-nak tesztképes BD-írója, de szerintem nem. A saját fejlesztésű DVD-írói sem tudtak soha tesztelni. Olvasásban gyorsak a Pioneer-ok, a Liteonok (=Sony/Optiarc) csak picit gyorsabbak náluk.
-
HalasKYO
aktív tag
Pio-ból mikor várható olyan ami hozza a 206 os írási szintjét, de tud tesztelni ?
(Esetleg még gyorsabban is olvas) ?
Legjobb írás a lényeg és nem lenne baj ha tudna tesztelni ílyen BR írót keresek.Illetve iponon olvastam hogy Pio kiad egy pici usb s külső bd írót ami bírja a 3 és 4 rétegűeket is. Asztaliból várható ilyen ?
[link]Bocsi rosszra válaszoltam
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Hello
A Sony/Optiarc BD-5300S írónak akinek van annak melyik firmmel kapta meg?
Nálam már alapból gyárilag a 2.00 van rajta.
U.I.: A Gold-media árul Verbatim BR-E lemezeket 25GB 550Ft (?) az milyen minőségű?
-
gg72
veterán
A márkás BD25 lemezeket jó minőségben írja, az 50 gigásokat kevésbé, a Verbatimokat sem írja meg túl szépen sajnos... Lemezeket nem ront, ill. a megírt lemezek is gond nélkül visszaolvashatók, csak a minőségteszteken látszik, hogy pl. egy LG vagy Pioneer sokkal jobb minőségben írja meg az 50GB korongokat.
Olvasásban viszont verhetetlen, a leggyorsabb BD-olvasó jelenleg a piacon és ugye tesztelni is tud. -
Jake88
tag
Sziasztok! Blu-ray írót tervezek venni.NEC BD-5300S ezt néztem ki és megoszlanak nagyon vélemények.
Jó író ez? Értem ez alatt,hogy nem rontja lemezeket? Jól olvas? stb.
50GB lemezeket azt olvastam nem szereti,de én Verbatimot használnék azzal megbirkózik?DVD írom is NEC AD-7260-s azzal meg vagyok elégedve. LG-t valahogy nem akarok dvd íróban is kb 2hónapig bírta.
-
jeni
félisten
eppen elobb neztem meg es a USERS@ bolt arulja meg,ha van a raktaron nekik feherben.
Ellenben az Edidgital eppen tegnaptol mar nem is forgalmazza,lealltak vele.
USB-s kivitelben ott az LG ami kaphato egyben kulso irokent vagy egy belso iro es egy kulso haz Cooler neven kaphato most eppen az apron van ilyen elado 4000Ft-ert alu haz,tappal. Veszel hozza egy Pioneer BDR-205 vagy a 206 irot. Ez kijon 30000 Ft-bol.
Ha LG-t vennel akkor picit olcsobb is lehet.Samsung 506 USB Blu-Ray
Lg korabbi
LG ujabb
Pioneer 206
Sony 5300
esetleg DVD iro - Blu_ray olvaso -
jeni
félisten
http://notebooktv.hu/video/samsung-slim-portable-blu-ray-writer-se-506-odd-blu-ray-iro-a-zsebben
itthon nem ilyet vesznek az emberek,mivel nincs ez elterjedve,de nem is kaphato,en nem tudok rola,hogy aruljak.
szepnek szep praktikus,kerdes mibe kerul? mert lehet.hogy egy kulso hazzal es egy belso iroval jobban jarnal anyagilag,roszabb esetben dumcsibb ,vastagabb lesz kulsoleg. -
bakos1
tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Érdeklődnék, hogy a Samsung SE 506-os BD iróról tud vki esetleg véleményt mondani?
Üdv.
-
jeni
félisten
Boldog Új Évet,minden ide betévedő tagtársnak és sok örömteli Blu-Ray élményeket !
-
-
Sziasztok!
Blu-Ray írót szeretnék vásárolni és az alábbiak közül nem tudok választani:
- LG BH10LS30 (22k)
- PIONEER BDR-206 (25,5k)
- NEC BD-5300S (26 k)Az NEC-t és az LG-t 2 év garanciával tudnám megvásárolni. Zárójelben a megközelítő árakat jelöltem.
Igazából archiválásra venném, de nem szeretném, ha nagyon válogatós lenne a nyersanyagok terén.Milyen lemezt érdemes használni és hol lehet jó áron beszerezni őket?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest