- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
Én támogatom az ötletet.
Nekem is volt, és a billentyűzet része nagyon megtetszett nekem.
Ami pozitívum
+ Tényleg halk, puha, de határozott, szóval kényelmes több óra gépelésre is
+ rengeteg multimédia gomb, ráadásul az összes átdefiniálható valami másra. Pl. nincs power gomb, de 1 perc beállítani, hogy legyen.
+ Az elrendezés teljesen hagyományos. Ez is fontos annak, aki nem szereti az elforgatott home-page up gombokat, amiből ráadásul hiányzik az insert...
Ami nem tetszett, az teljességgel egyén függő, van aki imádja, van, aki ki nem állhatja
- bal szélen van pár gomb. Ez engem azért zavart, mert ott pihentetem a kezem, útban volt.
- apró funkciógomgok. Egyszerűen annyi, hogy jobb nyomkodni a teljesértékű gombokat, mint ezeket az apróságokat
- csuklótámasz. Rájöttem, hogy ki nem állhatomValaki meg nem érti, mi a bajom vele.
- A gombok egy kis mélyedésben ülnek, oldalról alig látszanak ki. Ettől kissé olyan, mintha egy laptop lenne. Ez volt a másik, ami nem jött be nekem.Szóval én ezek miatt cseréltem el, mégpedig a Wireless 800-ra. Ez szinte ugyanaz a billentyűzet, csak nincs rajta bal oldalt a gomb, nincs csuklótámasza, és nincsenek bessülyszetve a gombok. És a hozzá adott egér is jóval egyszerűbb, de szerintem használhatóbb, mint a wireless 3000 egere.
Tehát, ha az általam felsorolt pár dolog nem zavar, akkor nem fogsz mellényúlni, azthiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest