- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz manya777 #45857 üzenetére
Abban sajnos a régi Kailh kapcsoló széria van, így max hiperolcsón szabad megvenni.
Mittudomén, 15-öt biztosan nem adnék érte használtan, mert annyiért a Cherry kapcsolós Durandalok mennek.Ja, hogy az Excalibur világít is?
Még egy felesleges tényező, ami elromolhat benne, és csak az árát drágítja.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ribizly
veterán
válasz manya777 #42966 üzenetére
Nekem nincs túl jó tapasztalatom a G413-al (az egyik leghangosabb space-el rendelkező, amit valaha használtam) és a Roamer-G nem volt kényelmes gépelésre.
Egy Brown switch-es billentyűzet mindig hangosabb lesz, mint egy Red-el szerelt, szóval a felsoroltakból a HyperX marad.
Egyénként meg Fnatic Rush silent red-est veszel és annak nincs sok hangja.
Ha még nem volt mechanikus billentyűzeted, akkor viszont én elsőre egy Brown switch-est javasolnék. Az szerintem a leginkább előrelépés egy membrános megoldáshoz képest a mechanikus előnyeivel és a legkevesebb hátránnyal.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
nyunyu
félisten
válasz manya777 #42966 üzenetére
Elsősorban gyors és pontos cucc kellene
Rövidebb úton kapcsoló kapcsolók (MX Speed Silver, Kailh Speed *), illetve a nagyon puha rugós lineáris kapcsolók (* Red, Gateron Clear) gyorsabban aktiválhatóságát a typok számának növekedésében szokták megfizetni.
Magyarul sokkal pontatlanabbul tudsz rajtuk gépelni, sok lesz a nem szándékos félreütés.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
PixAlan
aktív tag
válasz manya777 #42249 üzenetére
cherry mx copy, mint a legtöbb mechanikus kapcsoló mostanában. Eredeti design ugye a cherryjé, ebben meg vagy a trust saját kapcsolói vannak, vagy valamelyik kapcsoló gyártóval outsourceolták csak a saját logójukkal. Either way, valószínűleg nem a legjobb cucc.
Amúgy szerintem idővel megszokod rajta a gépelést
-
PixAlan
aktív tag
válasz manya777 #42246 üzenetére
szerintem inkább a mechanikus kapcsolók korábbi kapcsolásával lesz a gond, ha nagyon gyakran egymás után írt karaktereket gépelsz szerintem gyorsabban ütöd le őket egymás után mivel jobban hozzá vagy szokva, és mivel szinte egyszerre kerülnek leütésre és te eddig csak bottom outnál regisztrált billentyűzeteket használtál, ezért lehet, hogy a 2. betű ugyan később bottom outolt de hamarabb kapcsolt. Erre a problémára még rá tehet ha rossz minőségűek a kapcsolók és nem ugyan ott kapcsolnak, és mivel a trust házon belüli copyjairól van szó ezt nem tartom lehetettlennek.
Oring a hangokon kívül még a billentyűk érzetét is befolyásolja, rövidebb lesz a key travel és puhábban fog bottom outolni.
-
Ringman
nagyúr
válasz manya777 #42246 üzenetére
driver szerintem nem tudja ezt javítani, csak vmi trükkel. másik usb porton próbáltad esetleg? (passzolom mitől lehet)
nálam bluetoothon csinált ilyet billentyűzet, hogy késleltetve regisztrál egy leütést, de sorrend nem volt felcserélve.nem kell hozzá spéci gumigyűrű, gyakorlatilag egy sajátmárkás red switch.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lacus83
senior tag
válasz manya777 #41162 üzenetére
Ne aggódj én ma vettem 12k ért a 880at ugyanúgy Auchan.
Ennyiért ajándék volt.
Eddig oké, persze majd idővel eldől.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Domonkos
Ármester
válasz manya777 #41165 üzenetére
4mm teljes ut es 2mm kapcsolasi szokott az altalanos (es kozel optimalis) lenni.
Cserelni kapcsolot lehet, bar nagyban fugg attol is, hogy mennyire vagy ugyes a forrasztopakaval. Ahogy latom ennek forrasztottak a kapcsoloi...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 10
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...